To jenter fra Kristiansand. Blogger i hovedsak om fotografering! Bare spør om du lurer på noe :-)

Instagram: Prces / Linnklungland


VENDELA HOS SYNSAM!

Skrevet: 14.11.2013, 20:19         Kommentarer: 2


Hei dere!

I går skrev jeg jo på bloggen at vi ventet storfint besøk på jobben i dag. Nemlig av den tidligere supermodellen Vendela Kirsebom! Hun er nå ute med sin nye brillekolleksjon, og gud så mange fine infatninger det var! På bildene over ser dere at jeg har på meg en pilotbrille fra Vendelas tidligere kolleksjon som jeg fikk i Januar/Februar i år. 

Det var utrolig gøy å se hvor flink, åpen og herlig Vendela var med alle kundene våre, og med oss ansatte. Hun var utrolig hyggelig, positiv og ikke minst flink til å hjelpe kundene i dag, og jeg følte jeg lærte en hel masse! Jeg fikk dog ikke tatt så mange bilder, da Vendela var opptatt med kundene omtrent hele tiden. Jeg fikk knipset ett bilde av oss to, og helt på slutten av dagen tok vi også et gruppebilde av oss som jobber på Synsam sammen med Vendela som jeg bare måtte poste! Er så glad i alle de flotte damene jeg jobber sammen med. 

Må bare beklage for dårlig kvalitet på bildene, da de er tatt med mobil, og også det lame uttrykket mitt på bildet av Vendela og meg. Jeg ble litt nervøs, stressa og starstuck - og ikke minst lei meg da Vendela ba meg om å ha på brillene mine på bildet. Jeg kler ikke briller på bilder, haha.

Alt i alt har dette vært en helt topp, slitsom og gøy dag, og jeg er veldig glad for at jeg fikk være med på det hele!
 Linn O.

 


  

Maria Jansen
Så gøy da!

Synes at du kledde briller godt :)
14.11.2013, 21:41
URL: http://www.mariajansen.blogg.no
Linn&Linn
Maria Jansen: Ja, det var morro! :) Tusen takk, det er alltid koselig å høre :D
14.11.2013, 21:44
URL: http://prces.blogg.no/

hits