To jenter fra Kristiansand. Blogger i hovedsak om fotografering! Bare spør om du lurer på noe :-)

Instagram: Prces / Linnklungland


BLONDERINGSPROSESSEN!

Skrevet: 15.11.2013, 13:10         Kommentarer: 2

Hei dere!

Tidlig i sommer bestemte jeg meg for å farge håret mitt brunt etter en utrolig mislykket tur til frisøren. Jeg gikk inn i håp om å komme ut med et naturlig, fint resultat etter at blondfargen min var blitt veldig "farget blond". Jeg spurte frisøren om de kunne legge litt mørkblonde striper og litt dybde i hodebunnen for et naturlig resultat, men endte opp med like lyst hår som da jeg kom inn og en mørk rødbrun farge i hodebunnen, som ikke matchet min farge i det hele tatt. Etter et desperat forsøk på å redde fargen min hjemme ga jeg opp og farget håret brunt. 

Jeg angret ganske kjapt og følte jeg hadde mistet hele personligheten min. Jeg har vært mørk i håret i mange år, men etter ett års tid som blondine så fant jeg ut at det var det jeg trivdes best med. Jeg har gitt opp frisører og Linn og jeg bestemte oss for å begynne på blonderingsprosessen hjemme. Her er mitt utgangspunkt:


dårlig bilde, sorry

Vi gikk til innkjøp av en pakke med H&M sine Highlights striper, som jeg forresten har vært dødsfornøyd med! Håret blir fint, og så koster de bare 59,- pr pakke. I tillegg kjøpte vi en pakke hver med Schwarzkopf Color mask, i fargen Pearl blonde i tillefelle stripingen skulle gå skeis. 

Slik har prosessen min vært til nå:

Bilde nr. 1: Her har jeg stripet og farget én gang med Schwarzkopf-fargen
Bilde nr. 2: Her har jeg farget enda en gang med Schwarzkopf-fargen, da Linn ble fornøyd med sitt hår etter striping og jeg fikk hennes farge.
Bilde nr. 3: Bildet er tatt i dag, etter jeg stripet håret igjen med h&m sine striper i går. 

Må bare informere om at lyset på badet mitt gjør at selv den fineste blondfargen ser pissegul ut. Så håret ser litt annerledes ut i dagslys enn hva det gjør på bildene. Men jeg begynner så smått å bli fornøyd med fargen min nå. Den er fortsatt ganske varm noen områder på toppen av hodet, så jeg vurderer å kjøpe en veldig kald farge og bare farge toppen for å se om det hjelper. Og selvsagt bruker jeg sølvsjampo!

Hva syns dere om resultatet til nå?
Har dere noen gode tips til å få bort varme nyanser / guloransj skjær i håret? 

 Linn O.  

MyVidaLoca
Kjempe fint! Flink du er! PS! Venneknappen din virker ikke :( legg meg gjerne til som venn <3
15.11.2013, 13:33
URL: http://myvidaloca.blogg.no
Linn&Linn
MyVidaLoca: Nei, vi sliter litt med å få den til å fungere, dessverre. Flott at vi allerede er venner! hehe
15.11.2013, 18:09
URL: http://prces.blogg.no/

hits