To jenter fra Kristiansand. Blogger i hovedsak om fotografering! Bare spør om du lurer på noe :-)

Instagram: Prces / Linnklungland


NEW IN!

Skrevet: 16.11.2013, 20:43         Kommentarer: 4

Hei alle sammen!

I dag har jeg hatt en vanvittig koselig dag. Jeg var med min svigermor og svigersøster på shopping! Jeg ble med dem på Sørlandssenteret for å ha noe å gjøre, og svigermor sa at jeg skulle få lov til å velge meg ut en bursdagsgave, slik at jeg kunne finne noe jeg selv ville ha. Vi leitet lenge etter en jakke til meg, men jeg fant ingenting, så vi begynte å se på litt interiør istedenfor. Heldige meg endte opp med to nye puter til sofaen, kjempesøte lys og matchende servietter.

Fornøyd etter en fin shoppingtur dro vi hjem til svigermor og hun fortalte at hun hadde kjøpt en vinterjakke til min svigersøster for en liten stund siden som hun ikke ville bruke. Hun ba meg prøve den, og den var jo dødsfin! Gjett hva? Verdens snilleste svigermor sa "Hvis du liker den, så er det julegave fra meg til deg!". Herlighet for en skjønn familie jeg har havnet i. 

Nå sitter jeg hjemme i stua med tente stjernelys, nye puter og en voldsom glede over at jeg slipper å fryse i vinter! Kunne virkelig ikke vært mer fornøyd med denne lørdagen. Nå er det avslapping og litt tv-titting som står for tur! Håper dere har hatt en kjempefin lørdag!

Hva syns du om gavene jeg fikk? 
 Linn O.


 


  

KathrineU
Nydelig jakke! <3
16.11.2013, 21:16
URL: http://kathrineu.blogg.no
Linn&Linn
KathrineU: Ikke sant? :D Syns den var dødsfin!
16.11.2013, 21:33
URL: http://prces.blogg.no/
cheerchrissy.blogg.no
jakken så kjempe god ut !
16.11.2013, 21:53
URL: http://cheerchrissy.blogg.no
Linn&Linn
cheerchrissy.blogg.no: Den virket supergod! Blir gøy å teste når kulden kommer for fullt :)
16.11.2013, 21:59
URL: http://prces.blogg.no/

hits