<

To jenter fra Kristiansand. Blogger i hovedsak om fotografering! Bare spør om du lurer på noe :-)

Instagram: Prces / Linnklungland


DAY 26 - TI TING OM MEG SELV

Skrevet: 25.10.2012, 20:30         Kommentarer: 9

 1. Jeg er superduper mørkredd! Jeg hater mørket og jeg anser meg selv som megaparanoid når jeg er steder hvor det er mørkt.

 2. Som nevnt over er jeg mørkredd, men jeg elsker skrekkfilmer! Det finnes ikke noe som er gøyere enn en skikkelig skummel skrekkfilm.

 3. Jeg er 174 cm høy, og klarer derfor ikke å være komfortabel i høyhelte sko. fml.

 4. Jeg studerer sykepleie ved universitetet i Agder.

 5. Jeg jobber deltid hos Synsam i Kristiansand. Har jobbet der i over ett år, og stortrives.

 6. Jeg klarer ikke å gå ut av huset uten å ha mulighet for å høre på musikk. Har alltid med meg ørepropper.

 7. Jeg har vært sammen med kjæresten min i over tre og et halvt år.

 8. Jeg har bare én bestevenninne, og det er Linn, som i tillegg per dags dato også er min samboer.

 9. Jeg er livredd for edderkopper. Det er virkelig det verste jeg vet.

 10. Jeg elsker, som dere vet, alt som har med fotografi å gjøre, og er en aktiv hobbyfotograf.

 

Visste dere noe av dette?
Kjenner dere dere igjen i noe av det? 

DAY 25 - ET BILDE AV MEG SELV FOR 3 ÅR SIDEN

Skrevet: 24.10.2012, 21:40         Kommentarer: 6

Day 25 - Et bilde av deg selv for tre år siden.

Dette er da et bilde av meg fra da jeg gikk i første klasse på videregående skole, i 2009. Jeg holdt på å farge håret mitt blondt og hadde derfor helt rødoransj hår i tuppene, som dere ser på bildet. Jeg var selvfølgelig ikke så "fjortiss" som jeg ser ut som, da dette er et køddebilde, men jeg fant ingen andre. 

Syns du jeg har forandret meg?

DAY 24 - LOMMEBOKEN MIN

Skrevet: 23.10.2012, 21:09         Kommentarer: 4

Day 24 - Lommeboken din.

Slik ser altså lommeboken min ut! Den er kjøpt på Mango i Oslo, og jeg elsker den! Jeg har alltid vært en lommebok-jente og syns nesten det er gøyere å kjøpe ny lommebok enn nye klær. Jeg har hatt utallige lommebøker, og da jeg så denne i Oslo, måtte jeg bare ha den! Det er så deilig med en lommebok hvor man har god plass til kort og kontanter, og det har virkelig denne!

Hva slags lommebok har du?

DAY 23 - ET BILDE AV MEG SELV , I DAG.

Skrevet: 22.10.2012, 14:39         Kommentarer: 0

DAY 23 - ET BILDE AV DEG SELV I DAG.

Slik ser altså jeg ut i dag. Ikke noe spesielt i og med at jeg tilbringer dagen hjemme.

40DC, DAY 22 - FAVORITTSCENE I EN FILM

Skrevet: 21.10.2012, 19:15         Kommentarer: 3

Day 22 - Din favorittscene i en film.

Dette er min absolutte favorittscene fra filmen "Dude where's my car". Jeg ler hver gang jeg ser denne scenen, og syns det er like morsomt hver gang! Håper dere også liker den.

40DC, DAY 20 - SMYKKENE MINE.

Skrevet: 19.10.2012, 21:05         Kommentarer: 10

Day 20 - Smykkene dine.

Jeg bruker lite smykker egentlig, men det er to "smykker" jeg alltid går med. Det er altså en ring jeg fikk av kjæresten min til ett-års dagen vår og et smykke jeg har fått av han i senere tid. På det samme kjedet har jeg også hengt på anhenget til et smykke jeg ga han. Et halvt hjerte med bokstaven "A" inni. Det er da forbokstaven til min kjære som heter André. Han har det andre halve hjertet hvor det står bokstaven "L". Elsker disse smykkene og tar de aldri av!

40DC, DAY 19 - HÅNDSKRIFTEN MIN!

Skrevet: 18.10.2012, 23:40         Kommentarer: 4

Day 19 - Et bilde av håndskriften din.

Åh, så flaut. Som dere ser så har jeg ikke spesielt pen håndskrift, så dette har jeg gruet meg til! Håper dere iallfall klarer å lese hva som står, og at det fikk frem et smil hos dere! :-)

 

40DC, DAY 18 - EN ARTIST JEG LIKER (GUTT)

Skrevet: 17.10.2012, 23:59         Kommentarer: 1

Day 18 - En artist du liker (gutt).

Som jeg skrev i forrige 40DC-innlegg så er jeg ikke typen som har favorittartister, men må jeg velge en så må det bli Chris Daughtry. Han har helt fantastisk stemme og sanger som treffer meg rett i hjertet, akkurat sånn som vi jenter liker. 

40DC, DAY 17 - EN ARTIST JEG LIKER (JENTE)

Skrevet: 16.10.2012, 23:54         Kommentarer: 0

Jeg har ikke så fryktelig mange favorittartister lenger, men er det en kvinnelig artist jeg liker godt må det være Rihanna. Hun er både nydelig og talentfull, og jeg har likt musikken hennes helt siden hun startet. 

40DC, DAY 16 - ET BILDE FRA JEG VAR LITEN

Skrevet: 15.10.2012, 17:25         Kommentarer: 1

Day 16 - Et bilde av deg når du var liten.

Slik så jeg altså ut da jeg var liten. På dette bildet kan jeg ikke ha vært med enn 3-4 år? Jeg hadde kritthvitt hår og bollekinn. Ganske søt om jeg får si det selv.

 

40DC, DAY 15 - TI TING DU ØNSKER DEG.

Skrevet: 14.10.2012, 18:06         Kommentarer: 6

Day 15 - Ti ting du ønsker deg.

Åh, nå som både bursdag og jul nærmer seg med stormskritt er det jo på tide å begynne å tenke på hva man faktisk ønsker seg! På ønskelisten min i fjor var det for det meste ting til leiligheten som stod øverst, og gud'a meg, jeg fikk en hel haug av ting! Nesten for mye. Så i år tenkte jeg å prioritere min største hobby, nemlig kameraet mitt. Det er to objektiver jeg ønsker meg mest; Tamron 18-200mm, og Canon EF 28mm F/1.8. Det sistnevnte er ganske dyrt, så det tror jeg at jeg må spare til, men 18-200mm-linsa koster under 1500 kr, så det burde gå greit med tanke på mine foreldres budjsett! Haha. Resten ser dere jo selv!

Har du noe du ønsker deg?

40DC, DAY 14 - NOE DU GLEDER DEG TIL

Skrevet: 13.10.2012, 16:52         Kommentarer: 2

Day 14 - Noe du gleder deg til, og hvorfor.

Da jeg så at jeg skulle skrive et innlegg om noe jeg gleder meg til, tenkte jeg "hva søren. Jeg gleder meg jo ikke til noe!" - Men det var visst ikke tilfellet. Om 44 dager har jeg bursdag, og jeg fyller hele 20 år. Det er utrolig rart å tenke på at jeg har vært tenåring i snart 7 år, og når bursdagen min kommer, skal jeg aldri være det igjen. Jeg husker at jeg gledet meg kjempemasse til å bli tretten, så seksten og deretter atten. Nå har den tiden vært, og jeg får den ikke tilbake. Nå blir jeg snart tjue år, og føler at jeg snart kan kalle meg selv voksen! Det blir utrolig rart, men samtidig fint! Jeg gleder meg kjempemasse til å endelig (nesten) kunne få lov til å gjøre akkurat hva jeg vil uten å tenke på aldersgrenser og slikt. Dessuten er det jo kjempegøy å ha bursdag.

Har du noe spesielt du gleder deg til?

40DC, DAY 13 - ET BILDE FRA I DAG

Skrevet: 13.10.2012, 00:58         Kommentarer: 2

Day 13 - Et bilde fra i dag.

Dette er altså ett av bildene jeg og Linn tok på den lille shooten vi hadde i ravnedalen tidligere i dag. Beklager sen oppdatering!

Hva syns du om bildet?

40DC, DAY 12 - SMINKEN MIN

Skrevet: 10.10.2012, 20:56         Kommentarer: 1

Day 12 - Sminken du bruker.

Foundation: Dior Forever
Pudder: FITme kompaktpudder, farge 120
Solpudder: H&M bronzing powder
Blush: H&M blusher, farge 18
Mascara: IsaDora Precision
Eyeliner: Loreal Gel Intenza

Dette er altså da sminken jeg bruker. Blander litt mellom mascaraer, og jeg bruker også IsaDora sin BB-cream ganske ofte. Men har vært på jobb og trening, så jeg hadde virkelig ikke overskudd til massefotografering av sminke akkurat nå. Men dette er det jeg normalt sett bruker. Heldigvis er google min venn slik at jeg kunne raske sammen et bilde av det jeg bruker. Hihi.

Må bare beklage at jeg er en kjip blogger idag! Jeg har nesten ikke vært hjemme, så det får dere tåle - men vil likevel bruke litt tid på å takke så utrolig mye for at dere er så fantastiske som det dere er! Jeg ligger per i dag på plass nummer 80 på topplisten i Kristiansand, og det er kun og bare på grunn av dere! Så tusen hjertelig takk for det. Dere er herlige!

40DC, DAY 11 - ROMMET MITT

Skrevet: 09.10.2012, 19:31         Kommentarer: 2

Day 11 - Rommet ditt.

Har skrevet et innlegg om soverommet vårt tidligere, og idag ligger det en hel haug med klær på gulvet, så jeg orket ikke ta nye bilder. Innlegget om rommet mitt kan dere se her.

Er du flink til å rydde rommet?

40DC - DAY 10

Skrevet: 08.10.2012, 19:15         Kommentarer: 4


bilde lånt fra weheartit

Day 10 - Din verste uvane.

Min verste uvane er flau og kjip. Helt siden jeg var liten har jeg vært tidenes største neglebiter. Det har blitt en grusom vane, eller uvane. Det siste halvåret eller noe slik har jeg vært veldig flink. Da vi reiste til tyrkia i juni var neglene mine lange og flotte, men varmen og alt saltvannet og klorvannet i bassenget tok knekken på neglene mine. De knakk en etter en, og siden da har jeg hatt problemer med negler som brekker og splitter seg. Men nå er det bedre tider. Neglene begynner å få litt lengde, og jeg er fast bestemt på å ha fine, velstelte negler på julaften, så det er bare å behandle dem pent fremover!

Hva er din verste uvane?

40DC - DAY 9

Skrevet: 07.10.2012, 19:20         Kommentarer: 3

Image and video hosting by TinyPic

Day 9 - Mobilen din.

Ja, her har dere altså noe så spennende som mobilen min! Jeg har en sort iPhone4 som jeg har hatt i litt over ett år nå. Jeg har også hatt iPhone 3Gs som jeg uheldigvis mistet i bakken så hele skjermen knuste. Jeg har vært kjempefornøyd med Iphone helt siden jeg fikk min første. Har ikke tenkt til å oppgradere til hverken iPhone4 eller iPhone5 med mindre jeg må. Det er vel ikke så mye mer å si om mobilen min enn det. Haha. 

Hva slags mobil har du?

40DC - DAY 5

Skrevet: 03.10.2012, 12:40         Kommentarer: 2

Day 5 - Noe du savner.

Jeg savner før. Før er en beskrivelse som alle kjenner seg igjen i. Du har vel sittet der selv, og tenkt "åh, alt var så mye bedre før".  Det har iallfall jeg. Jeg savner den tiden hvor det eneste jeg bekymret meg for var hvem jeg skulle leke med etter skolen, hva jeg skulle leke med eller hva vi skulle ha til middag. Den tiden hvor jeg var misunnelig på mamma og pappa fordi de fikk så mange brev i posten, mens jeg fikk ingen. Jeg husker de fortalte meg at det var regninger, og at det ikke var noe koselig. Det har jeg lært meg å kjenne på nå. 

Jeg bor ikke lenger under mine foreldres tak. De vasker ikke klær for meg, de lager ikke middag til meg. Det er selvfølgelig kjempedeilig å være selvstendig og å klare seg selv, men av og til så savner jeg å bare være liten. Jeg tror nok det er noe alle går gjennom på et stadie i livet, og det er nok helt normal. Av og til så kjenner jeg at det er deilig å tenke tilbake på det som har vært, og glede seg over det som er!

Savner du tiden som var "før"?

 

40DC - DAY 4

Skrevet: 02.10.2012, 18:05         Kommentarer: 0

Day 4 - Noe du gruer deg til.

Da var det fjerde innlegg i 40DC-prosjektet. Å skulle skrive om noe man gruer seg til kan være ubehagelig. For min del er det flere ting jeg gruer meg til, men lite jeg vil velge å dele med dere på bloggen. Derfor skriver jeg om noe som jeg absolutt helt klart gruer meg til, og som jeg sikkert ikke er alene om - nemlig eksamen! Herlighet. For dere som ikke kjenner meg, kan jeg kort fortelle at jeg studerer bachelor i sykepleie på universitetet i Agder. Jeg hadde mitt første år i fjor, og klarte å stryke på anatomi-eksamen. Derfor går jeg om igjen dette året kun for å ta opp igjen eksamen til jul. Pensum er rett og slett grisevanskelig, og jeg gruer meg som en liten unge!

Har du noe som du gruer deg til?

40DC - DAY 3

Skrevet: 01.10.2012, 16:15         Kommentarer: 0

Day 3 - Parfymene dine

Dette blir da mitt tredje innlegg i 40DC-prosjektet. Dette innlegget burde egentlig vært postet i går men det hadde jeg ikke tid til, så det får bli i dag istedenfor. Jeg tenker at hvis jeg skal klare å gjennomføre dette så må jeg kunne ha tid til å gjøre det ordentlig, og da må det bare bli etpar dager med pusterom av og til! Men tilbake til innlegget. Dagens oppgave er å legge ut bilde av parfymene mine. Jeg blir fort lei av den samme parfymen hvis jeg bruker den samme over lengre tid, så jeg bruker tre forskjellige:

Miss Dior - Eau de toilette.
Denne parfymen elsker jeg virkelig! Den lukter utrolig friskt og godt. Det er egentlig Linn sin, men siden vi bor sammen, deler vi på det meste av slike ting. Det, jenter, kan jeg love dere at er den største fordelen ved å bo med en venninne! Vi deler på alt! hihi.


Jimmy Choo - Eau de parfum.
Denne kjøpte jeg i januar en gang, da jeg og Linn var i Oslo. Jeg hadde ønsket meg denne kjempelenge, og da jeg ikke fikk den til jul, måtte jeg bare skaffe den selv. Den lukter utrolig deilig, men kan være litt tung om man bruker for mye. Dessuten er det ganske dyr, noe som også er negativt!


Ralph Lauren, Big Pony Collection - No. 2.
Denne parfymen er bare helt fantastisk! Linn og jeg kjøpte den før sommeren for å ha en frisk sommerduft. Den er så lett og frisk, og lukter rett og slett bare sommer. Som dere ser så er den godt brukt, og nesten tom. Har vært veldig glad i denne, og kommer nok til å kjøpe den igjen en gang i fremtiden! 

 

40DC - DAY 2

Skrevet: 29.09.2012, 16:56         Kommentarer: 3

♥ Day 2 - Dine 3 yndlingssanger akkurat nå:


david guetta ft. sia - she wolf


sia - my love


of monsters and men - dirty paws

 

Hva syns du om sangen?

40 DAYS CHALLENGE

Skrevet: 28.09.2012, 15:06         Kommentarer: 0

♥ Day 1 - Et av de nydeligste bildene av deg
♥ Day 2 - Dine 3 yndlingssanger akkurat nå
♥ Day 3 - Parfymene dine
♥ Day 4 - Noe du gruer deg til
♥ Day 5 - Noe du savner
♥ Day 6 - Antrekket ditt i dag - falt bort
♥ Day 7 - Det du kjøpte deg sist - falt bort
♥ Day 8 - Hva har du i sminkepungen? - falt bort
♥ Day 9 - Mobilen din
♥ Day 10 - Din verste uvane
♥ Day 11 - Rommet ditt
♥ Day 12 - Sminken du bruker
♥ Day 13 - Et bilde fra i dag
♥ Day 14 - Noe du gleder deg til, og hvorfor
♥ Day 15 - Ti ting du ønsker deg
♥ Day 16 - Et bilde av deg når du var liten
♥ Day 17 - En artist du liker (jente)
♥ Day 18 - En artist du liker (gutt)
♥ Day 19 - Et bilde av håndskriften din
♥ Day 20 - Smykkene dine
♥ Day 21 - Et sted du vil til akkurat nå. - falt bort
♥ Day 22 - Din favorittscene i en film
♥ Day 23 - Et bilde av deg selv i dag
♥ Day 24 - Lommeboken din
♥ Day 25 - Et bilde av deg selv for 3 år siden.
♥ Day 26 - Ti ting om deg selv
♥ Day 27 - En sang du virkelig er lei. falt bort
♥ Day 28 - Noe du ikke forlater huset uten. falt bort
♥ Day 29 - Din favorittblogg
♥ Day 30 - En matrett du elsker
♥ Day 31 - Dine favoritt sko, kjoler og jakker
♥ Day 32 - En ferie du vil på igjen
♥ Day 33 - En sang som får deg til å gråte
♥ Day 34 - Noe du er redd for
♥ Day 35 - Hvordan ordner du håret ditt?
♥ Day 36 - Favoritt outfiten din
♥ Day 37 - Hva har du som bakgrunnsbilde på dataen din?
♥ Day 38 - En ting du aldri kommer til å gjøre
♥ Day 39 - Alle premiene du har vunnet
♥ Day 40 - Favoritt serie(r)

 

Det er ingen hemmelighet at jeg har vært en fryktelig dårlig blogger den siste tiden. Det er rett og slett fordi jeg har manglet inspirasjon. Været har vært utrolig dårlig så jeg har ikke orket å ta bilder heller. Så jeg fant frem denne 40 days challengen på Kristin sin blogg, og bestemte meg for å hive meg med! Da er jeg iallfall nødt til å poste ett innlegg hver dag. Da jeg så hva den første utfordringen var vurderte jeg å trekke meg, da jeg må velge ett av de nydeligste bildene av meg selv. Noe så utrolig kleint! Jeg har sittet og tenkt en stund og kom frem til dette:

 Dette bildet liker jeg faktisk utrolig godt, og jeg kan gå god for at dette er et av favorittbildene av meg selv! Det var jo ikke så ille som jeg trodde, og håper at jeg klarer å gjennomføre denne 40-dagers utfordringen. Og bare for  å være ekstra slem, så utfordrer jeg deg til å bli med du også!

 

 

hits