<

To jenter fra Kristiansand. Blogger i hovedsak om fotografering! Bare spør om du lurer på noe :-)

Instagram: Prces / Linnklungland


SEKS KJOLEFAVORITTER!

Skrevet: 06.11.2013, 13:20         Kommentarer: 16


1. HER // 2. HER // 3. HER


4. HER // 5. HER // 6. HER

Nå har vi startet på November måned, og nå er det ikke lenge til det begynner å minne om jul. Noen har allerede kanskje smakt på julebrus og kakemenn? Julelysene blir snart hengt opp i byene, og ikke minst, det er snart tid for å pynte seg!

Julekvelden, juleselskap, julebord, nyttårsfester? You name it. Det er mange koselige sammenkomster å glede seg til, og i julen skal man jo som regel stasje seg litt ekstra opp. Jeg har vært inne på Nelly og plukket ut mine favoritter til den kommende julesesongen. I julen og tiden rundt føler jeg det viktigste er å se pen og ordentlig ut. Derfor har jeg valg ut kjoler uten rumper som synes under kjolekanten og pupper som spretter alle veier. Og se så nydelige de er!

Hva syns du om kjolene? Fant du noen favoritter?
 Linn O.

 NB - Husk konkurransen vår hvor du kan vinne gavekort på treningsklær!

HALLOWEEN

Skrevet: 03.11.2013, 13:23         Kommentarer: 4

Hei og god morgen, alle sammen!

I går var det dags for å feire Halloween for oss også! Vi satte i gang i 8-tiden på kvelden og stemningen var helt topp fra første stund! Jeg skulle virkelig ønske vi hadde bedre bilder å dele med dere, men det å ta med kamera på fest er ganske nedprioritert hos oss begge, og i går gikk det dessverre i glemmeboken. Heldigvis fant jeg noen bilder på telefonen, både fra mobilkamera, instagram og snapchat, slik at dere i det minste får se hvordan vi så ut i går.

Det øverste bildet ble tatt med en gang vi ankom festen og resten er tatt videre utover kvelden, derfor en salig blanding av ansiktsuttrykk og bildekvalitet. Men vi hadde det iallfall kjempegøy, og det er da vitterlig det som teller?!

Noen flere som feiret Halloween nå i helgen?
 Linn O.

 

FAVORITE HEELS!

Skrevet: 11.04.2013, 19:34         Kommentarer: 4


//privat

Jeg tenkte jeg skulle vise dere favoritthælene mine! Det er nesten flaut å innrømme, men jeg har bare fire par høyhælte sko. Jeg er som regel aldri på byen, og med mine 174 cm over bakken på bare sokkelesten føler jeg meg rett og slett som et kjempemenneske når jeg går med høye hæler. Dessverre, men sant! 

Men så var det skoene over da. Disse kjøpte jeg på Bianco dagen før 18-års dagen min. Jeg skulle på byen min første dag som 18 åring, og ville unne meg ett par nye sko til anledningen. Selv om jeg bare har brukt dem et par gang er disse mine favoritter. De er superlekre og fantastisk gode å gå i! De sitter som støpt på foten min, og jeg føler at hele holdningen min blir bedre når jeg trer på meg disse. 

Hva syns du om skoene?

ANTREKK 02.02!

Skrevet: 02.02.2013, 16:25         Kommentarer: 4

Hei dere!

Jeg må bare beklage de kleine bildene, men jeg er virkelig ikke flink til å ta antrekksbilder! Slik ser jeg altså ut i dag. Nå skal jeg og kjæresten avsted for å feire lillesøsteren hans som blir hele 11 år i dag. Gratulerer masse til henne! Etter vi har vært der skal vi til en kompis som skal feire at han endelig er ferdig med å pusse opp kjøkkenet. Det blir altså to feiringer i dag. En uten og en med alkohol. Jeg gleder meg til begge deler!

Det blir ikke mer blogging i dag, så jeg håper dere har en fortsatt fin lørdagskveld, søte dere!

3 ANTREKK

Skrevet: 27.01.2013, 14:26         Kommentarer: 4


polyvore

Dette er tre antrekk jeg absolutt kunne gått med! Elsker en litt laidback stil med et rocka preg. Det er så gøy å lage sin egen inspirasjon på Polyvore! Bare mikse og matche og sette sammen egne drømmeantrekk. Hadde man bare hatt penger..

Kunne du gått med noe av dette?

DAGENS ANTREKK

Skrevet: 24.01.2013, 19:46         Kommentarer: 3

Hei dere!

I dag ser jeg altså slik ut. Noe jeg ønsker å bli flinkere til her på bloggen er å legge ut antrekk. Jeg er så utrolig dårlig på det og får rett og slett ikke til å ta fine antrekksbilder. I dag har jeg vært på jobb og var ikke hjemme før halv syv. Da var det rett og slett for seint å ut og knipse bilder, så jeg tok etpar i stua som jeg klarte å redigere litt slik at dere ikke kan se alt rotet vårt. Ehe. Pus ble også gladelig med på ett av bildene og det er jo bare koselig!

På disse bildene kan dere også se resultatet av hårfargingen. Som dere ser er håret fortsatt ganske lyst i tuppene og det fikk egentlig en slags ombre-farge. Jeg tror jeg liker det! Jeg flettet luggen i dag, og da syns jeg fargen kom bra frem. Jeg tror, som sagt, at jeg liker det. 

Hva syns du om antrekket og hårfargen?

BIKBOK WANTS

Skrevet: 23.01.2013, 20:11         Kommentarer: 10Åh, drømmer meg bort!

THE PERFECT DRESS

Skrevet: 22.01.2013, 18:55         Kommentarer: 6

Enda en av mine nydelige kjoler som kun henger til pynt på en kleshenger, kun fordi jeg rett og slett ikke finner selvtillit til å bruke den. Jeg mener, sjekk den ryggen da! Denne skal jeg få til å bruke en gang. Det må jeg bare!

 

BLUE THURSDAY

Skrevet: 17.01.2013, 10:51         Kommentarer: 2

Slik ser jeg altså ut i dag! 
Nå skal jeg snart hive i meg litt frokost og komme meg på jobb. Jeg håper dere alle får en kjempefin dag, så blogges vi nok i kveld!

Hva skal du i dag? 

NYTTÅRSKJOLE - DILEMMA

Skrevet: 30.12.2012, 21:14         Kommentarer: 7

Hei dere!

I morgen er jo den store dagen hvor vi avslutter det gamle og trer inn i det nye året. det skal jo selvfølgelig feires. Jeg gleder meg som en villmann til nyttårsfeiringen sammen med gode venner, og trodde jeg hadde alt på stell da det jeg trodde var nyttårskjolen henger ubrukt i skapet mitt. Jeg tenkte jeg bare skulle prøve den på for å se an stemningen, og jeg fikk meg et aldri så lite sjokk da jeg så ut som om jeg var gravid i syvende måned i den. Huff, så stygg jeg følte meg! Her er bilde meg kjolen på:


skal selvfølgelig ikke ha på meg denne bh'en om jeg velger denne kjolen.

Jeg virkelig elsker denne kjolen! Jeg syns den er så utrolig lekker. Men hvis følelsen er like ille i morgen kan jeg rett og slett ikke gå med den! Jeg begynte å ransake skapet for et annet alternativ og fant en kjole som jeg heller ikke har brukt før, fordi jeg ikke syns den er noe fin på. Den ser slik ut;


fint blåmerke på låret, eheheh

Dette er også en aktuell kjole, men faktum er at jeg ikke liker den på. Den er, som dere ser, veldig posete på magen og stram rundt hoftene, noe som gjør at det ser ut som om jeg har spist altfor mye i jula. Ikkje bra! Jeg syns det er så utrolig vanskelig å velge. Nå er jeg helt lost og føler meg ikke klar for morgendagen likevel! Kanskje jeg bare skal gjøre som idag, og brukke dette antrekket;

Hvilken kjole syns du jeg brude velge?
Flere som sliter med å finne nyttårsantrekket? 

ANTREKK 26102012

Skrevet: 26.10.2012, 13:08         Kommentarer: 10

Enkelt og kjapt antrekks-innleg i dag folkens! Nå skal jeg straks tusle av sted til mamma, og vi blogges nok ikke igjen før i kveld. Dere får ha en fantastisk fredag!

Hva syns du om antrekket?

ANTREKK

Skrevet: 21.09.2012, 13:41         Kommentarer: 22Hei, søte dere!

I dag gjør jeg noe jeg veldig sjeldent gjør her på bloggen. Nemlig å legge ut antrekksbilder. Jeg anser meg selv som en veldig nøytral person. Jeg har ingen spesiell stil, og tar på meg akkurat det jeg har lyst til. Men i dag var det visst anderledes. I dag kom antrekk-ånden til meg, så da ble det innlegg på bloggen. Håper dere setter pris på det, da det mest sannsynlig er lenge til det skjer igjen. Høhø.

Hva syns du om antrekket?
Tenkte å lage et treningsinnlegg. Ville det vært interessant å lese om? 

DAGENS ANTREKK 130812

Skrevet: 13.08.2012, 13:33         Kommentarer: 1Hei, søte dere! 

Slik ser altså jeg ut idag. Ganske kjedelig, men chill antrekk. Toppen har jeg fått av min søte Linn, og den er fra Tyskland.
Humøret mitt i dag passer perfekt til sangen jeg har lagt med. Jeg er veldig care i dag, så derfor blir dette er kjedelig innlegg.

Jeg håper dere søte mennesker får en fortreffelig dag, så blogges vi!


Jeg har da trukket vinneren av armbånd-konkurransen, og vinneren ble Henriette Solberg! Gratulerer masse til henne! Jeg har sendt deg mail. 


DAGENS OUTFIT - 260612

Skrevet: 26.06.2012, 19:50         Kommentarer: 4


Jakke//Pieces, topp//Vero Moda, High waist bukse//Vero Moda, Klokke//Mango
Ja, jeg har faktisk verdens største ass.


Skulle ta et lite hopp for dere, men så mista jeg balansen, heheh

Dagens outfit! Omtrent første gang i blogghistorien min at jeg legger ut antrekksbilder. Men det var jo egentlig ganske festlig, så kanskje det kommer fler? Og se bort ifra det trøtte trynet mitt. Har vært på jobb i omtrent hele dag. Jeg merker det blir lite tid til blogging nå som jeg jobber hver dag. Da blir det mye ettermiddag- og kveldsblogging. Det blir heller ikke tusen innlegg hver dag, siden jeg hater å spamme. Det er bare flaut. Men håper dere ikke gir meg helt opp selv om jeg er verdens dårligste blogger for tiden, jeg lover jeg kommer sterkere tilbake!

hits