<

To jenter fra Kristiansand. Blogger i hovedsak om fotografering! Bare spør om du lurer på noe :-)

Instagram: Prces / Linnklungland


DE HJEMMELAGDE JULEGAVENE ER FERDIGE!

Skrevet: 01.12.2013, 17:55         Kommentarer: 10


Så ble vi til slutt ferdige med disse julegavene også! 
Jeg viste dere en sniktitt på julegavene i går, og her kan dere se det endelige resultatet! 
vi har laget kassene selv, varmebehandlet dem, kjøpt noe og laget noe av innholdet selv. 
Gavene går til foreldre og besteforeldre til kjæresten. 

Hva synes dere om det endelige resultatet på gavene? 

 Linn K

CHANGE OF PLANS!

Skrevet: 31.10.2013, 15:00         Kommentarer: 4

Hei igjen, bloggvenner!

Så var Prces back on track, med litt forandringer fra tidligere. Bloggen vil nå bli drevet av både meg og min bestevenninne Linn! Hun har tidligere blogget på denne bloggen, men har vært like lite aktiv som meg i det siste, så vi fant ut av at vi liksågodt skulle slå oss sammen for å se om det hjalp på inspirasjonen vår. 

Vi håper at dette kan være en ny bloggstart for oss begge. Vi kommer til å blogge om litt av hvert, men siden vi begge er opptatt av foto, så kommer det nok til å gå mye i det temaet. Siden vi begge heter Linn er det sikkert vanskelig for dere å skille mellom når hvem av oss blogger, så det enkleste for oss vil da være å signere innleggene våre med navn;
Når Linn blogger: Linn K.
Når jeg blogger: Linn O.

Vi håper dere følger oss videre, og at dette blir gøy for oss begge.
Vi blogges! 

FERIETUR BESTILT!

Skrevet: 27.04.2013, 17:02         Kommentarer: 0
Alle bildene er fra Tyrkiareiser.no

Åh, nå er jeg bare så glad! Familien min på pappa sin side har en stund snakket om å dra på sydenferie sammen, noe vi aldri har gjort som en hel familie fordi pappa har vært livredd for å fly, hihi. Men nå har han endelig sagt ja til å bli med, og 13 september setter vi oss på flyet til Tyrkia, nærmere bestemt Kemer! Vi skal bo på Viking Apart Hotel, og jeg syns det ser utrolig flott ut. Kjæresten min skal selvfølgelig være med, og han og jeg skal dele en leilighet. Det blir helt topp, og det er fint å ha noe å se frem til nå mot sommeren! Vi var jo i Tyrkia i fjor, men da var vi i Alanya, så jeg gleder meg masse til å få oppleve et nytt og varmt sted. 

PANNEKAKEDATE

Skrevet: 23.04.2013, 13:19         Kommentarer: 0

Hei dere!
Jeg må jo teste ut Blogg.no's oppdatering på bloggappen, og jeg må si at jeg liker oppgraderingen. Ikke bare kan man velge bildestørrelse nå, men man kan også sjekke statestikk og venners oppdateringer.

Akkurat nå har jeg besøk av Linn og vi har nettopp spist en bedre pannekakebrunsj. Nam! Jeg lover å oppdatere dere bedre senere. Mobilblogging får holde for nå :-)

Ha en fin dag videre, alle sammen!

HELLO APRIL!

Skrevet: 01.04.2013, 22:22         Kommentarer: 6

Hei alle sammen!

Håper dere har fått ladet opp batteriene i påsken, og er klare for å komme tilbake til hverdagen igjen! Selv har jeg brukt dagen på nedvask av den gamle leiligheten sammen med kjæresten min og mamma som var en engel og hjalp oss. Utenom det har dette vært en slapp dag. Men dere, i morgen vurderer jeg faktisk å farge håret! Har tenkt på dette en stund, og selv om jeg elsker å være blond koster det flesk å vedlikeholde en fin blondfarge når man ikke er så heldige å være naturlig blonde. Lover å oppdatere dere om jeg gjennomfører det.

Og til dere som fikk med dere forrige innlegg, har jeg enda ikke sett noe til min kjære pusekatt. Hun har nå vært borte i over to døgn, og jeg blir mer og mer bekymret. I går gikk jeg en runde i området for å lete langs veien, for å sjekke om hun ligger påkjørt i en grøft. Til min store lettelse fant jeg ingenting og tviholder på teorien min om at det er løpetiden som holder henne borte fra meg!

Nå tenkte jeg å gjøre litt endringer på designet, og få en litt mer vår-aktig look på bloggen. Vi blogges!

MY SENSE OF HUMOR

Skrevet: 25.03.2013, 20:32         Kommentarer: 0

Haha herregud. Jeg kunne ledd meg ihjel av disse bildene ca hundre ganger om dagen. Jeg har verdens mest barnslige humor og jeg elsker at det er sånn! 

Hva syns du om bildene?

WHEN YOU WAKE UP...

Skrevet: 19.03.2013, 23:56         Kommentarer: 2

"When you wake up around 2-3 a.m. without any particular reason there's an 85% chance that it's because someone is staring at you." 

Sov godt, alle sammen!

LOL THAT'S ME #2

Skrevet: 11.03.2013, 19:53         Kommentarer: 6

HER

MY LATEST INSTAMOMENTS

Skrevet: 08.03.2013, 19:17         Kommentarer: 2


Dere kan følge meg på instagram HER.

Hva heter du på Instagram?

HYTTETUR!

Skrevet: 16.02.2013, 16:24         Kommentarer: 3Hei dere!

Da sitter jeg godt plantet i stuen på hytta. Vi koser oss kjempemasse alle sammen. Vi er faktisk 10 stk på en og samme hytte. Jeg syns det er så koselig å være med familien til kjæresten min fordi de er så fantastisk snille alle sammen! Min kjære har nettopp kommet inn døra etter å ha vært i bakken sammen med lillesøsteren sin. Jeg orket ikke bli med fordi jeg er syk. Tidligere i dag var vi på en liten kjøretur for å hente litt utstyr, og da tok jeg meg faktisk en tur på snøscooter sammen med svigerfar! Eller, han kjørte. Det var kjempemorsomt. 

Har ikke fått tatt noen bilder, og kommer nok ikke til å gjøre det heller, så jeg slang ut to bilder som jeg har postet på Instagram istedenfor. Nå skal vi jo hjem igjen i morgen, så jeg blogger nok ikke noe mer før det. Ellers håper jeg at alle har hatt en fin start på vinterferien og koser seg masse!

VALENTINES DAY

Skrevet: 14.02.2013, 21:51         Kommentarer: 8
Hei dere! 

Nå har jeg akkurat kommet hjem etter en lang dag på jobb. Hver andre torsdag i måneden har vi personalmøte etter jobb, så de dagene blir ekstra lange. Har kost meg på jobb til tross for at formen ikke har vært spesielt god i dag heller. Jeg kom hjem til tom leilighet ettersom min kjære er borte for å jobbe. Jeg får heldigvis se han igjen i morgen da jeg skal dra opp til Brokke for å ha en koselig helg på hytta med familien til kjæresten. Det blir deilig! Litt trist er det jo å feire valentinsdagen helt alene, men sånn er livet, folkens!

Jeg håper dere alle har hatt en fin valentinsdag!

WORKAHOLICS

Skrevet: 13.02.2013, 19:22         Kommentarer: 5

Etter å ha sett etpar episoder på tv og kombinert det med å være syk så har jeg nå fått helt hekta på Workaholics! Jeg tror det må være det morsomste programmet jeg noen gang har sett i hele mitt liv av slike komiserier. Det appelerer utrolig bra til min humor, og jeg har fått skikkelig sansen for guttene. Tror jeg har et lite kjendiscrush på alle sammen, på hver sin måte. Etter jeg så det på tv så måtte jeg bare se det fra begynnelsen. Er ferdig med sesong en og har lastet ned en ny en som jeg er klar for å begynne på! 

Har du sett på Workaholics? Liker du programmet?

I LOVE CATS!

Skrevet: 07.02.2013, 22:07         Kommentarer: 1


//bildene er fra weheartit, og collagen er laget av meg.

Ja, det er sant! Jeg virkelig elsker katter. Og alle andre dyr også - men spesielt katter og kattedyr. Helt siden jeg var en liten jente har jeg følt en utrolig kjærlighet til alle dyr, og drømmen min var å jobbe som dyrepasser i dyreparken, dyrepleier og vetrinær. Gjerne samtidig! Nå som jeg er eldre har jeg lagt fra meg den tanken litt, og vil heller jobbe med mennesker. Men jeg er fortsatt utrolig glad i dyr, og klarer liksom ikke å la være å klappe og kose på alt jeg ser! Føler meg litt som jenta i sangen av og til. I just wanna hug all of them, but I can't hug every cat. 

Liker du dyr?

 

WE FIGHT!

Skrevet: 06.02.2013, 00:00         Kommentarer: 2

bildet er lånt fra tumblr

4 BLOGGER!

Skrevet: 04.02.2013, 19:18         Kommentarer: 2


furusk0g


inf3ct


mnd


siljejensen

Okei, så klarte jeg ikke å bare velge tre blogger. Av alle som meldte seg på linkerunden, liker jeg disse bloggene best Etpar av dem har jeg lest en god stund, mens resten har jeg begynt å lese nå nylig. Jeg håper dere tar en titt på alle sammen, for dette er alle bloggere som fortjener mer oppmerksomhet!

Leser du noen av disse bloggene fra før av?

LINKERUNDE!

Skrevet: 03.02.2013, 15:32         Kommentarer: 9


//privat

TRYKK HER FOR Å KOMME TIL MIN GIVEAWAY!

Hei dere! Jeg tenkte å kjøre igang en liten linkerunde her på bloggen. Har aldri gjort det før, så nå var de på tide. Jeg kommer til å linke tre blogger, så det er bare å melde seg på!

Vil du bli linket?

Avsluttet.

 

PÅ JOBB!

Skrevet: 31.01.2013, 11:16         Kommentarer: 8


//privat

Nå drar jeg snart avted på jobb! Jeg skal jobbe til klokken seks i dag så det blir ikke noe mer blogging før den tid. Det går litt opp og ned med blogginga de dagene jeg jobber fordi jeg som regel er sliten når jeg kommer hjem og ikke orker å ta masse bilder av meg selv. Så det blir som regel ikke noe mer enn ett eller to innlegg de dagene. Vil bare si tusen takk for at dere fortsatt gidder å titte innom bloggen min, selv om jeg blogger slapt! Dere er søte! :-)

LE MOW

Skrevet: 28.01.2013, 21:42         Kommentarer: 8

Haha, jeg måtte bare vise dere denne som en avslutning på dagen. Herlighet så søt - også så sant!

COLD HANDS, WARM HEART

Skrevet: 25.01.2013, 13:31         Kommentarer: 3


//privat

Hei dere!

I dag er en sånn grå og trist dag. Jeg sitter fortsatt i pysjen under teppet i sofaen og har ikke helt funnet ut hva jeg skal fordrive dagen med enda. Jeg regner med jeg kommer til å sitte her en stund. Gleder meg til min kjære kommer hjem fra jobb. Har ikke sett han siden i går morges. Wow, dritlenge I know, men leiligheten blir så stor og tom uten han her. Jeg tenkte også at jeg skulle prøve å blogge litt spennende for dere idag. Enten fototips, redigeringstips eller noe annet gøy. Vi får se!
Jeg laget meg forresten ny header i natt da jeg ikke fikk sove, og jeg ble så mye mer fornøyd med denne enn den forrige! Det er så mye gøyere å blogge når man er fornøyd med hvordan bloggen ser ut. 

Hva skal du i dag? Hva syns du om den nye headeren min?

TUSEN TAKK!

Skrevet: 21.01.2013, 21:54         Kommentarer: 6

Herlighet dere!

Jeg pleier å titte innom blogglisten for Kristiansand kommune som er der jeg bor, og idag ligger jeg jaggumeg på plass nr. 54. Jeg har jo ikke spesielt mange lesere i løpet av en dag, som dere ser. Men dette betyr utrolig mye for meg, og jeg har kun dere å takke for det! Jeg har sett at sidevisningene mine har økt de siste ukene, og det er like gøy hver dag å se at tallet er litt høyere enn dagen før. Så derfor vil jeg bare si tusen takk til alle dere søtinger som klikker dere innom bloggen min hver dag og kommenterer og sier søte ord. 

Tusen hjertelig takk!

TUSEN HJERTELIG TAKK!

Skrevet: 26.10.2012, 23:38         Kommentarer: 8

Oioioi, utrolig dårlig bilde, men jeg må bare få lov til å takke dere søte lesere som har pushet meg opp på plass 63 på topplisten over bloggere i Kristiansand. Det høres kanskje ikke så mye ut, men jeg har aldri hatt en så "god" plassering på blogg før, og det er kun takket være dere! Så tusen hjertelig takk for det, nydelige mennesker. Jeg digger dere!

DON'T CALL ME GAGA

Skrevet: 20.09.2012, 21:04         Kommentarer: 2

//bilde lånt fra weheartit
Det finnes ikke noe som er gøyere enn konkurranser, og jeg sier selvfølgelig ikke nei til å være med på å være en av de heldige som får lov til å prøve ut Lady Gagas første og nye parfyme Fame! Jeg er absolutt en parfyme-jente og går aldri ut døren uten å ha sprayet på meg godlukt. Det som er så spennende med denne prafymen er at den er sort! Hadde vært gøy å se en sort parfyme som blir transparent når man sprayer den på. Jeg har alltid likt musikken til Lady Gaga, og hadde blitt kjempeglad om jeg vant!

 

la22ga
web

Skrevet: 17.09.2012, 18:00         Kommentarer: 2

Til dere som tror at dagene hvor man leker seg foran webcammen er forbi - dere tar feil

TODAY, YOU INSPIRED ME!

Skrevet: 30.08.2012, 22:36         Kommentarer: 7

> HUSK SPØRSMÅLSRUNDEN MIN! <

God kveld, søte dere! 

Nå sitter jeg nydusjet i sofaen og slapper av! Jeg var på jobb en tur og dro på trening rett etterpå. Trente i to timer, og fikk presset meg skikkelig i dag! Kjenner allerede at jeg kommer til å bli støl i kropp og sjel i morgen, men det hører vel med. Før jeg gikk i dusjen hadde jeg en liten photoshoot med pus. Hihi. Dere får unnskylde meg i treningstøy og uten sminke, men sånn ble det nå bare! Jeg håper å komme med litt mer interessante innlegg til dere i morgen. Jeg har jo en konkurranse-premie liggende til dere også! Fysj, jeg må skjerpe meg. 

Hvordan har deres dag vært?

STORM

Skrevet: 30.08.2012, 10:59         Kommentarer: 10

> HUSK SPØRSMÅLSRUNDEN MIN! <

Image and video hosting by TinyPic
gif//laget av meg

I går, eller rettere sagt i natt satt meg og Linn og kikket på en film da det plutselig begynte å lyne og tordne noe voldsomt. Vi bestemte oss for å gå ut og se om vi kunne få tatt noen bilder av lynet, men det er enklere sagt enn gjort! Jeg knipset bilder kontinuerlig og fikk faktisk bilder av lynet fra begynnelse til slutt! Det har jeg da laget en gif av til dere. Hihi. Jeg syns det er gøy med lyn og torden, men samtidig syns jeg det er kjempeskummelt, så det var litt blandede følelser da vi stod ute og knipset bilder.

Syns du det er skummelt med lyn og torden?

Come on skinny love, just last the year

Skrevet: 29.08.2012, 21:29         Kommentarer: 3

> HUSK SPØRSMÅLSRUNDEN MIN! <

I dag har jeg egentlig ikke så fryktelig mye på hjertet. I dag er en sånn dag hvor jeg bare setter pris på det som er. Setter pris på alle mulighetene jeg har og hvor fint ting egentlig er når man bare tenker litt godt etter. Jeg hadde også lyst til å dele denne nydelige sangen som jeg fant i går med dere. Det hender jeg finner slike sanger jeg bare kan høre om og om igjen, og bare slappe helt av. Dette er en slik sang. Denne kan jeg gråte til, smile til, og rett og slett bare sette pris på. Litt sånn alt-mulig-sang. Åh, i dag er det bare fint!

Har dere slike fine dager av og til?

IF YOU WANT THE RAINBOW, YOU GOTTA PUT UP WITH THE RAIN.

Skrevet: 28.08.2012, 12:52         Kommentarer: 23

Image and video hosting by TinyPic
gif//laget av meg

I dag er en grå og kjedelig dag. Det renger og regner, og jeg kjenner at jeg blir litt smådeppa av å kikke ut av vinduet. På dager som denne er virkelig det beste å bare sitte inne og kose seg, og det er nøyaktig det jeg har tenkt til å gjøre i dag. Det er iallfall det som står på planen til nå. Merker at blogginga mi er like kjip som været akkurat for øyeblikket, så dere får kose dere videre så lenge. Jeg kommer garantert med et mer spennende innlegg senere i dag!

Hvordan er været der du bor?

 

MY BODY IS PERFECT

Skrevet: 27.08.2012, 22:07         Kommentarer: 4

My body is perfect. Absolutely and utterly perfect and I could not be happier with it.

I dag har jeg vært på trening igjen! Jeg merket fort at jeg klarte å presse meg selv litt mer enn det jeg gjorde forrige gang vi var der. I dag fikk jeg til og med meldt meg inn som medlem på treningsstudioet så nå er jeg virkelig i gang. Vi er til sammen fire som trener, og planen er å trene annehver dag i to timer. Jeg har mine egne mål med denne treningen, og gleder meg til å se hvordan det går fremover!

Hva har du gjort i dag?

 

 

NYTT DESIGN!

Skrevet: 26.08.2012, 20:46         Kommentarer: 11

Åh, da har jeg endelig fått nytt design på bloggen, og er for første gang på en stund veldig fornøyd! Bloggen ble mye mer ryddig og ordentlig nå, syns jeg. Brukte selvfølgelig et gratisdesign, da jeg ikke har holdt på med HTML på år og dag, og rett og slett ikke orket å begynne på det prosjektet. Men headeren er laget av meg! Ikke at den er så utrolig spesiell at det gjør noe, men syns i grunn det bare var fint at den var såpass enkel. Det at den ikke er så fryktelig orginal gjør forsåvidt ikke noe heller. 

Hva syns du om mitt nye design?

BURSDAGSFEIRING I BILDER!

Skrevet: 26.08.2012, 18:52         Kommentarer: 0I går fikk vi endelig feiret søte Linn som fylte 20 år i går. Det var en fantastisk gøy kveld, med fantastiske folk, musikk, stemning, alkohol og alt som følger med en slik kveld. Tror nok alle koste seg like mye, spesielt bursdagsbarnet som muligens fikk litt for mye innabords. Hihi. 

Hvordan har din helg vært?

HARDTRENING!

Skrevet: 23.08.2012, 20:50         Kommentarer: 8Ja, nå har jeg, som dere sikkert ser på bildene, nettopp vært og trent for første gang på kjempelenge. Jeg trente 2 timer, og omtrent alle musklene i hele kroppen fikk kjørt seg skikkelig. Jeg har lenge hatt lyst til å begynne å trene. Mest fordi jeg har lyst til å komme litt i form og gjerne stramme opp litt på diverse som henger og dingler rundt på kroppen. Hehe. Det er så deilig å slite seg helt ut, og virkelig kjenne at kroppen jobber! Dessuten får jeg så utrolig mye energi etter jeg har trent, at jeg liksågodt kunne trent enda mer! Haha. Håper virkelig jeg klarer å fortsette med dette, så skal kroppen min bli smashing!

Hva gjør du for å holde deg i form?

NY HÅRFARGE - FØR OG ETTER

Skrevet: 22.08.2012, 16:17         Kommentarer: 2

Jaja, da hadde jeg farget håret nok en gang. Har lenge hatt lyst til å få det en tone mørkere enn det det har vært, og ikke minst få bort gulskjæret. I dag var Linn på en frisørsalong og kjøpte en minicolor til oss begge, og vi satte i gang med farginga med en gang hun kom hjem. Til dere som ikke visste det, så håret mitt slik ut før farging:


Omtrent helt hvitt med en smule gulskjær innimellom.

Nå som jeg har farget det, ser det slik ut:


Nå har jeg fått en mer lys kommunegrå/askeblond farge.

Gulskjæret er borte, og det hvite håret har fått en mørkere farge, men jeg vet ikke enda om jeg liker det. Jeg klarer ikke å være helt fornøyd enda, og er veldig skeptisk til denne nye fargen. Hater å farge håret når jeg ikke blir fornøyd med en gang. Jeg får vel bare kjenne litt på det så går det seg til.

Hva syns du om den nye fargen min?

 

 

LATE NIGHT

Skrevet: 20.08.2012, 02:21         Kommentarer: 0

Pus og jeg får ikke sove. Thihi.HAKUNA MATATA

Skrevet: 17.08.2012, 16:55         Kommentarer: 3

Hei, dere! 

Først og fremst vil jeg bare si at dette er mitt første blogginnlegg fra min splitter nye pc som jeg hentet på posten i går! Det er litt stas med noe helt nytt, spesielt når jeg har levd på skolepc'en min i 5 år nå. Har fått lastet ned alle nødvendige programmer jeg trenger utenom Photoshop. Det skal min bror hjelpe meg med snarest. 

I dag har jeg ryddet en hel masse i leiligheten, hatt og har besøk av kjæresten, hentet skolebøker som hadde kommet i posten og slappet av. Senere skal jeg sitte barnevakt for bebisen til en venninne av meg. Det blir kjempekoselig! I tillegg så tenkte jeg litt på at nå som jeg har fått ny pc med webcam som faktisk funker, så kan jeg kanskje få til å lage en videoblogg til dere? Men da trenger jeg hjelp til å finne ut av hva jeg skal videoblogge om - kom med forslag!

Ellers i dag skal jeg nyte livet, uten bekymringer! 
Vi blogges! 

FORNUFTIG MORGEN

Skrevet: 14.08.2012, 14:06         Kommentarer: 1

Hei, søte dere!

I dag har jeg gjort en hel masse. Eller, nei. Jeg har sovet lenge og vasket leiligheten. Nå sitter jeg og ser på tv og venter på hva annet denne dagen vil bringe.

Regner med at jeg kommer med et mer spennende innlegg senere. Kos dere videre, søtinger!

HVERDAGSSMINKE!

Skrevet: 07.08.2012, 20:33         Kommentarer: 14

Tenkte jeg skulle lage et innlegg hvor jeg viser dere hverdagssminken min fra begynnelse til slutt. Legger også ut et bilde av meg selv uten sminke, så vær takknemlige! Haha.


slik ser jeg altså ut uten sminke. wooho!

Første steg: ansiktssminken.


Disse produktene bruker jeg til ansiktet. FITme foundation, FITme kompaktpudder og H&M solpudder. 


Etter å ha påført foundation, pudder og solpudder ser jeg slik ut!

Andre steg: Blush.


Bruker billigblush fra H&M. haha.


der var rougen på plass, ja!

Tredje steg: eyeliner.


Bruker en eyeliner fra elf.


slik fører jeg på eyelineren. pleier som regel ikke ha tid til å ta på eyeliner på morgenen, men bruker det ofte!

Fjerde steg: Vippetang og mascara.


Bruker vippetang fra H&M og  Lash Architect 4D mascara fra L´oréal. 


her har jeg fått på mascaraen.

Femte og siste steg: Øyenbrynsfarge.


Bruker øyenbrynskit fra elf. Jeg bruker den mørkeste fargen.

Og når alt dette er gjort, ser jeg slik ut:Dette ble et jævelig langt innlegg med masse bilder, men håper dere er fornøyde! 

Hva slags sminke bruker du?

PRETTY IS, BEAUTY DOES

Skrevet: 07.08.2012, 18:37         Kommentarer: 2

I dag har jeg en rolig dag hjemme. Har vært på jobb, så jeg er trøtt og fæl. Har egentlig bare lyst til å gå i dusjen og så legge meg, men det er kanskje litt tidlig. Jeg har vært superflink til å lage middag i dag. Haha, dere skal få se det fantastiske måltidet jeg mekket sammen.


Grovt rundstykke med egg, sukkererter og tomat ved siden av. Nam!

Sunn mat smaker egentlig utrolig godt, og så føler man seg så mye bedre etter man har fått i seg noe som ikke legger seg rett på hoftene. Høhø. Må prøve å venne meg til å spise litt sunnere, da jeg skal prøve å slutte med snus snart. Føler på meg at jeg hele tiden kommer til å ha lyst på noe godt, og sånt blir man feit av. Så skal dere få se hvor søt jeg er i dag. Det ser ut som om jeg har en liten stump-arm. Eller at jeg har en siamesisk tvilling hengende fast på stump-armen. Jeje, anyways - vi blogges!

Hva har du gjort i dag?

POLAROID

Skrevet: 06.08.2012, 23:18         Kommentarer: 16

Er det noe jeg virkelig ønsker meg så er det et godt, gammeldags polaroidkamera! Åh, tenk så stilig å labbe rundt med et slikt rundt halsen. Jeg har kikket litt på Finn og fant et som var helt likt som det nederste, men det var selvfølgelig solgt. Får kikke litt videre, så kommer jeg kanskje over et en vakker dag! Åh, drømmedrømmedrømme

 

forresten, trykk her for å komme til konkurransen min

SHOPPING - DRØMMER MEG BORT!

Skrevet: 05.08.2012, 20:04         Kommentarer: 3

Åh, drømmer meg helt bort. Nå er det drøye to uker til jeg får "sommerlønna" mi, og den blir god å få på konto! Jeg skal kjøpe meg ny pc, men jeg er helt nødt til å kjøpe noe nytt tøy også. Høsten er absolutt min favoritt-årstid når det kommer til shopping. De har så ufattelig mye fint i butikkene i høstsesongen, og her har jeg plukket ut noen få av favorittene jeg fant på nettsidene. Jeg gleder meg så til å kunne trekke kortet litt og få skaffet meg noen godbiter til garderoben, sånn at jeg kan få kvittet meg med noe av det gamle, stygge tøyet jeg har. Små barn, store gleder!

Hvilken årstid liker du best å shoppe til? 

DRAWING - SKULL/ROSES

Skrevet: 30.07.2012, 23:16         Kommentarer: 6

I det siste har jeg brukt kreativiteten min til å friske opp gamle kunster! Har alltid vært glad i å tegne, og gikk tre år på studiespesialiserende formgivingsfag hvor store deler av dagen gikk til å tegne eller male. Det er da kjæresten min som har spurt om jeg har lyst til å tegne tattoo-forslag til han, og det sa jeg selvfølgelig ja til! Nå er den endelig ferdig, og jeg ser jo at blomstene kunne vært mye finere, men hodeskallen ble ikke så hakkende gal, syns jeg :-)

Hva syns du om tegningen? Liker du å tegne?

VINN ARMBÅND FRA NELLY.COM HER!

TOMORROW IS ANOTHER CHANCE.

Skrevet: 30.07.2012, 12:07         Kommentarer: 4I dag er jeg syk og måtte gå hjem fra jobb. Så da hadde jeg en liten photoshoot med pusefruen vår. Er drittlei av å være syk nå! Hoster meg ihjel, har feber og er kvalm til alle døgnets tider. Det suger! Hun er like fotogen som meg. Haha. Nei, i dag er jeg en kjedelig blogger. Iallfall akkurat nå. Kommer vel med noe mer spennende senere. Blogges!

Hva pleier dere å gjøre når dere er syke?

TODAYS

Skrevet: 28.07.2012, 17:20         Kommentarer: 0

VINN ARMBÅND FRA NELLY.COM, HER!Hej hej allihopa! Nå sitter jeg ferdigstelt og venter egentlig bare på at tiden skal gå. I dag er det lørdag og det skal feires med flotte mennesker. Jeg skal med andre ord ut idag. Kommer helt sikkert til å legge ut bilder fra kvelden i morgen. Så dere søtiser får bare ha en riktig god aften videre, så blogges vi!

MITT LILLE LAND

Skrevet: 22.07.2012, 21:16         Kommentarer: 0

Vi teller døgn
Vi teller lik
Det var en gang
Nå er det slik

Vi teller døgn
Vi fyller torg
med lys og blomster
Vi har sorg

Et telys slukkes
av et pust
En rose visner
i august

En vakker kveld
er plassen tom
Men det er sorg
i noen rom

I noen rom
tar livet slutt
En sønn som skjøt
En datter skutt

Så blir det valg
Så blir det vår
Så har de sorg
i tredve år.


MIN HELG I BILDER!

Skrevet: 22.07.2012, 21:12         Kommentarer: 1

Fy søren for en herlig vennegjeng jeg har!

Hva gjorde du i helga?

INSTAEGO!

Skrevet: 19.07.2012, 22:52         Kommentarer: 1

Har virkelig ikke en dritt å skrive om i dag, så da skal dere få se noen av de mange bildecollagene jeg har lagt ut på Instagram. And it's all about me! hehe. Neida, joda.
Følg meg gjerne på Instagram! Bruker samme navn som på bloggen; prces. Jeg følger tilbake!

TRAVLE DAGER!

Skrevet: 18.07.2012, 22:04         Kommentarer: 11

Huff, jeg er så sliten for tiden! Har gått lenge og ikke vært helt i form. Med lange dager på jobb, lite søvn, og ellers en del som foregår for tiden, blir det ikke noe bedre! I dag har jeg vært på jobb, vært en tur hos kjæresten min, vært oppe hos mamma og mata kattene hennes og nå sitter jeg endelig plantet i sofaen, ganske klar for å sove. Morgendagen blir like travel den og. Huff. Denne sommerferien er virkelig ikke noe å skryte av. Kjedelig, dårlig vær, lite fritid og alt som følger med. Men sånn er det jo.

Forresten, så har meg og Linn et lite oppussingsprosjekt på gang i stua. Vi skal bytte ut alt av interiør, møbler, pynt osv. Mye jobb, men det blir så verdt det til slutt! Og i dag fikk vi første del av den nye stua på plass. Nemlig en taklampe vi begge har hatt lyst på lenge! Dere skal få se et bilde.


Dårlig bilde, men gud så nydelig den er! ååh. 

Nei, nå er det på tide å legge fra seg bloggen for i dag. I morgen skal jeg først på jobb i 9 timer, så skal jeg sitte barnevakt for kusina mi. Kommer til å være død når jeg kommer hjem. Gu' bedre. Dere får ha en fortreffelig aften videre, og en like fin morgendag!

Hva syns du om lampa? Er dine dager travle nå som det er sommer?

BRUNT VS BLONDT?

Skrevet: 15.07.2012, 18:06         Kommentarer: 7

VSHva kler jeg best av brunt eller blondt hår?

NELLY.COM - WANTS

Skrevet: 12.07.2012, 21:00         Kommentarer: 13

//HER

//HER

//HER

//HER

Så ble det et innlegg til likevel da. Ble sittende å kikke litt på Nelly etter fine plagg, og fant jo en helg haug. Hadde jeg bare hatt alle pengene i verden skulle jeg bestilt alt jeg hadde hatt lyst på. Har tenkt lenge at jeg har utrolig lyst på en jumpsuit! Jeg vet ikke helt hvorfor, men jeg syns det er så utrolig fint. Har egentlig aldri prøvd en eneste en, så jeg vet ikke om jeg kler det eller ikke. Kanskje det blir mitt neste innkjøp om  jeg finner en fin en. 

Hva syns du om plaggene?

 

 

vet at bildene er mindre enn alle andre bilder på bloggen. utrolig irriterende, jeg vet

SYKDOM

Skrevet: 12.07.2012, 19:47         Kommentarer: 2

Har vært litt halvklein i formen en stund, men i dag på jobb var det ille. Jeg var kvalm, svimmel og svettet og var slapp i hele kroppen, og det er jeg enda her jeg sitter i sofaen. Det er utrolig deilig å være hjemme etter en meget lang dag. Nå skal jeg snart i dusjen, så håper jeg at jeg kan få lagt meg tidlig i dag i og med at jeg er dau-trøtt. Blir ikke noe mer spennende blogginnlegg i dag, gitt.

Hvordan har deres dag vært?

HOT / NOT ?

Skrevet: 11.07.2012, 22:09         Kommentarer: 9flettet hår, hot eller not?

Jeg syns flettet hår er helt fantastisk. Og så mye gøy man kan gjøre med håret! Det eneste problemet mitt er at jeg virkelig ikke kan flette, og at jeg har for kort hår til alle slags fletter, utenom de man fletter i luggen. Det er utrolig kjedelig! Men nå er drømmen min å spare til langt hår, slik at jeg også kan ha fine fletter en dag.

Så hva mener du? Er flettet hår hot eller not?

LEILIGHETEN, ROM FOR ROM - SOVEROMMET!

Skrevet: 10.07.2012, 21:11         Kommentarer: 15


Soverommet vårt sett fra døra.


Soverommet vårt sett fra vinduet.

Lovet dere i det forrige innlegget at jeg skulle vise dere leiligheten til meg og Linn. Vi bor jo sammen i en leilighet som ikke er så fryktelig stor, og som bare har ett soverom, noe som igjen betyr at vi også deler seng! Haha. Tenk dere da, det blir som en evigvarende sleepover med sin beste venninne! Vi har hatt litt problemer med skapplass til alle klærne våre, og derfor har vi blitt nødt til å ta inn den, ikke så pene, trefargede kommoden. Isj. Utenom det så har vi litt pyntesaker rundt forbi. Litt bilder og sånn. Vi har planer om å få opp litt flere ting på veggene, men vi har, som tidligere nevnt, nettopp isolert veggene på soverommet, og har derfor ikke fått gjort det.

Kommer til å skrive innlegg om de andre rommene også etter hvert, men begynner med soverommet for at ikke innlegget skal bli så frykelig rotete. Dessuten må vi nok rydde litt før det sømmer seg å pepre bloggen med bilder av den flotte, rotete leiligheten vår akkurat for øyeblikket. Men sånn er det vel å være ung, og jente.

Hva syns du om soverommet vårt? Bor du for deg selv/sammen med noen?

ER DET FLAUT Å BLOGGE?

Skrevet: 08.07.2012, 21:50         Kommentarer: 9

Dette spørsmålet er noe jeg stadig tenker over. Om noen måneder runder jeg tjue år. Det er litt skummelt å tenke på at jeg runder hele tjue år så snart. Jeg er ikke lenger en liten jente som kan ut og leke i hagen. Nå studerer jeg, jobber ved siden av og bor ikke lenger under mine foreldres tak. Jeg betaler mine egne regninger, og styrer det meste selv. Jeg er så godt som voksen. Men likevel sitter jeg på fritiden og blogger. Er dette flaut for en på min alder? Jeg ser alle de unge bloggerne der ute. Jentene på tretten/fjorten år, og tenker stadig at det er pinlig for en på min alder å daglig skrive om livet mitt. 

Men så tenker jeg, nei, det finnes så mange der ute på min alder, og gjerne eldre, som blogger flere ganger daglig. Hvorfor skulle jeg syns det er flaut? Jeg vet at flere av vennene mine leser bloggen min, og holder seg oppdatert i livet mitt ved å lese hva jeg har holdt på med. Jeg har også venner som blogger, og jeg leser deres blogger daglig, uten å tenke over at det er rart at de holder bloggen sin oppdatert. Men likevel er det stadig en tanke som slår meg. Burde jeg finne noe bedre å fordrive tiden med? Eller er det helt greit å holde dere søtinger oppdatert om hva jeg har gjort og skal gjøre.

Jeg blogger jo ikke for å havne på topplisten og bli populær. Jeg blogger heller ikke for å vise andre hva slags tøy jeg går med, eller hvor det er kjøpt. Som regel blogger jeg kun for min egen del. Jeg elsker å dele tanker, historier og bilder, men liker ikke å spamme facebook med alt jeg har på hjertet. Jeg syns derfor at blogging er en helt genial måte å gjøre dette på. Selvfølgelig liker jeg å få respons på bilder jeg har tatt. Jeg liker også å lese andres blogger, og det å kjenne meg igjen i andres situasjoner. Jeg liker generellt å blogge!

Så hva mener dere, er det flaut å blogge?

HYTTETUR I BILDER!

Skrevet: 08.07.2012, 20:02         Kommentarer: 5


Kjæresten kjente på vannet, og syns det var kaldt! hihi.


Fine, fine kjæresten min!

Da var jeg kommet hjem fra hyttetur med verdens flotteste kjæreste! Vi har vært på hytta til familien hans siden torsdag, og vi har kost oss kjempemasse! Fikk tatt noen bilder, men det var ikke det jeg prioriterte da jeg var på tur, alene med kjæresten. Vi har brukt dagene på å kose oss i hverandres nærvær, spilt yatzy, kort og monopol og lest en del. Jeg kjøpte en kjempegod bok da vi skulle opp som jeg skal anbefale for dere senere. 

Nå har vi sittet i stua til de jeg og Linn leier av i timesvis, imens de har styrt rundt i leiligheten vår. I det siste har de "pusset opp" soverommet vårt ved å lydisolere. Tidligere var det veldig lytt, men nå skal det visst hjelpe. I dag har de pusset og malt hele rommet, så Linn og jeg måtte sitte i deres stue og vente. Nå er de endelig ferdige, og jeg kan snart ta meg en velfortjent dusj etter en lang hyttetur. En av de nærmeste dagene tenkte jeg å vise dere hvordan leiligheten vår ser ut! Vi må først bare få alt på plass igjen etter oppussingen. 

Håper dere har hatt en fantastisk helg!

 

JUST GIRLY THINGS!

Skrevet: 04.07.2012, 22:54         Kommentarer: 6Ååå, slike bilder. Jeg kjenner meg bare så igjen i alt dette. I dag har jeg vært på jobb og vært med kjæresten. I morgen reiser jeg på hyttetur og skal være der frem til søndag. Det vil altså si null blogging fra torsdag til søndag. Men jeg lover at jeg skal være flink når jeg kommer hjem igjen på søndag! Det skal bli veldig deilig med etpar fridager fra jobb med total avslapping. Der oppe har jeg verken internett eller mobildekning. Godt jeg kan dra med meg kameraet! Jeg kommer nok ikke til å blogge noe mer før jeg drar, så dere får bare ha en fantastisk helg, så blogges vi til uka!

Hva skal du helga?

HJEMMESPA!

Skrevet: 03.07.2012, 18:29         Kommentarer: 2

I det siste har jeg sovet dårlig om nettene og jobbet hver dag, så jeg har følt meg utrolig sliten og ikke minst stygg. I dag hadde jeg ingen planer etter jobb så jeg bestemte meg for å ta meg et lite hjemmespa. Det var ikke store greiene, men jeg fikk fikset bryna og peelet ansiktet litt! Etterpå skal jeg hive meg i dusjen, sånn at jeg kan legge meg tidlig i kveld! Skal legge ut litt bilder fra mitt fantastiske hjemmespa!

Først, øyenbryna før og etter.
FØR:

 
Jeg har spart og spart slik at det bare var to busker i ansiktet mitt. Mye lettere å få en finere form på dem da, i og med at jeg vokser bryna istedenfor å nappe dem. Jeg syns nemlig det er dritvondt! Ehe.

ETTER:


Mye bedre om jeg får si det selv!

Etter jeg var ferdig med å fikse bryna peelet jeg ansiktet, som jeg skrev over. Brukte to forskjellige ansiktsskrubber, og skrubbet meg helt rød i ansiktet. Elsker å ha nyskrubbet hud! Det føles så deilig og mykt, og det var virkelig noe jeg trengte nå. Med mye stress om dagen har jeg fått veldig uren hud, noe jeg veldig sjeldent har. I og med at jeg som regel pleier å ha ganske ren hud så føles det helt grusomt med porer og kviser som popper frem. Huff, blir helt oppgitt. så da måtte det skrubbes litt!

Dere aner ikke hvor fin jeg følte meg her. Full av skrubbeskum og uten sminke! Weee.

Jeg er så lite kreativ når det kommer til blogging for tiden. Er det noe dere har lyst til å lese om? Foto/photoshop-tips? Sminke? Hår? Jeg er åpen for alle forslag! Hadde vært gøy om dere hadde noe dere vil at jeg skal blogge om. Er så mye lettere for meg å finne på noe da. Men nå skal jeg få i meg litt mat og hoppe i dusjen, så vi blogges!

 

mx12cara
Blogger fra mobilen!

Skrevet: 30.06.2012, 10:37         Kommentarer: 3

Da satt vi i bilen på vei til Tusenfryd! Eller. Nå har vi sittet i bilen siden rett rundt klokken 7. Været ser passe dårlig ut bortover, men så lenge det ikke regner så skal jeg faktisk ikke klage. Har med meg kamera så jeg skal se om jeg får tatt noen bilder mens vi er der.

Planen er å ta en liten tur innom Sverige når vi først er på tur. Håper dere får en fin dag!:-)
10 TING DU KANSKJE IKKE VISSTE OM MEG?

Skrevet: 26.06.2012, 23:06         Kommentarer: 4

Ok, nå går jeg veldig imot meg selv med spamming av blogginnlegg, men plutselig ble jeg full av inspirasjon! Gud, så deilig.Så da tenkte jeg at jeg kunne skrive en liten liste om ting dere kanskje ikke visste om meg! Gjerne kom med innspill hvis dere kjenner dere igjen i noe av det jeg skriver, eller har slike rariteter ved dere selv. Så slipper jeg å føle meg så weird!

1.
Jeg klarer ikke å sovne uten å holde rundt noe. Når jeg skriver noe, mener jeg en pute jeg har hatt siden jeg var liten som har gått helt i oppløsning! My love.

2.
Jeg "lider" av en svak form av Trikotillomani, som gjør at jeg ubevisst og ukontrollert napper ut mine egne hårstrå. Dette var hos meg mye verre før, men har hjulpet litt med årene. Nå de siste årene har jeg klart å vende meg litt av det, og fokuserer nå mer på å nappe slitte tupper, da jeg fikk beskjed av frisør om at hvis jeg ikke sluttet med dette, måtte jeg klippe håret, i og med at det begynte å bli veldig tynt. Du kan lese mer om Trikotillomani >her<Merk dere at jeg skrev at jeg lider av en svak form. Jeg er ikke ekstrem, som mange tilfeller.

3.
Jeg er ekstremt redd for å dusje med dusjforheng jeg ikke kan se gjennom. Har totalnoia for hva som er på utsiden av forhenget, og tør derfor ikke å lukke øynene når jeg dusjer. Haha.

4.
Jeg er ufattelig mørkredd, men likevel elsker jeg skrekkfilmer, spøkelseshistorier og  andre ting som har med det overnaturlige å gjøre!

5.
Jeg har en tvangstanke som gjør at jeg ikke klarer å la volumet på tv/diverse spillere osv. ende på tall som 3, 7 og 9. Med andre ord; Volumet på tv'en må alltid stå på et tall som ender på 0, 2, 4, 5, 6 eller 8.

6.
Når jeg putter øreproppene i ørene og setter på musikk, kan jeg forsvinne inn i min egen verden! Jeg kan glemme alt som er rundt meg, og bare sveve på en rosa, søt sky!

7.
Jeg har vært sammen med kjæresten min i over 3 år nå, men det første halve året vi var sammen kranglet vi hver dag, og jeg kunne ikke fatte at jeg hadde blitt sammen med en sånn idiot som han. Nå elsker jeg han over alt på jord! Guttenmin.

8.
Jeg hater tær!

9.
Jeg drømmer om et perfekt liv! En perfekt mann, to perfekte barn, perfekt hus og perfekt jobb. Så skal jeg dø som en gammel, søt dame og tenke at livet mitt har vært perfekt!

10.
 Jeg stoler altfor lett på folk, noe som har resultert i at jeg har blitt såret ufattelig mange ganger. Derfor har jeg blitt ekstremt sjalu opp igjennom årene. Ja, det har ødelagt mye i forholdet til meg og kjæresten min, men han har hjulpet meg på å bli bedre!Kjenner du deg igjen i noen av punktene ovenfor? I så fall, hvilke/t?

TRENIGNSMOTIVASJON

Skrevet: 26.06.2012, 21:02         Kommentarer: 4

I det siste har kroppen min sprudlet av motivasjon til å trene. Jeg har begynt å tenke at hvert lille skritt jeg tar hjelper meg i gang. Jeg har tilogmed begynt å få litt dårlig samvittighet for alt dritet jeg putter i kroppen. Jeg har så utrolig lyst til å begynne å trene, og fullføre det denne gangen. Jeg ser folk skriver om motivasjon til trening og legger ut massevis av bilder av modeller med "perfekte" kropper. Det er ikke min greie. Jeg vil ikke trene, bli superslank og fit for å imponere andre. Jeg vil gjøre det for meg selv.

Jeg har slitt med dårlig selvtillit nesten hele livet, og da jeg var 9 år var jeg i en bilulykke som gjorde at jeg knuste høyre ben fra kneet og ned. Eneste grunnen til at legene ikke amputerte var på grunn av alderen min. Ulykken har gjort at jeg sliter med smerter ved overbelastning, og jeg har derfor ikke drevet med sport på flere år. Men så tenker jeg, kanskje det går an å trene opp benet til å tåle mer nå, 10 år etter ulykken. Det at jeg ikke har kunnet drevet noe særlig med sport har gjort at jeg har fått en kropp jeg mistrives med til de grader, og nå har jeg all motivasjon jeg trenger til å gjøre noe med det. Endelig vil jeg det nok!

Jeg har tenkt på det en stund nå. At jeg vil gjøre det. Men jeg vil gjøre det ordentlig! Begynne på treningsstudio. Trene hardt og brutalt noen dager i uka, og se resultater. Åå, jeg vil det så mye! Synd det er så utrolig dyrt, ellers hadde jeg dratt og fikset meg abo på Elixia med en gang. Må nok vente en liten stund til de gode sommerlønningene kommer. Frem til da kan jeg forberede meg på andre måter!

Hva gir deg treningsmotivasjon?

NYDELIG GAVE FRA KJÆRESTEN

Skrevet: 25.06.2012, 21:06         Kommentarer: 11

I dag har jeg verdens dårligste dag noen gang, og trengte virkelig en liten oppmuntring. Meg og kjæresten min dro på Sørlandssenteret, og jeg hintet litt om at det hadde vært gøy med en klokke siden min gamle ble ødelagt, og gjett hva! Jeg fikk! Og ikke nok med det, denne nydelige klokken fra Mango var det kjæresten min som plukket ut til meg. God smak, ja. Jeg elsker den, og jeg elsker han!

Hva syns du om klokken jeg fikk?

DETTE DEFINERER EN DÅRLIG BLOGGER

Skrevet: 24.06.2012, 20:34         Kommentarer: 5

DÅRLIG BLOGGER NUMMER 1.

Jeg hater innlegg som starter med en unnskyldning om hvorfor man ikke har blogget, virkelig. Så derfor skal jeg heller skrive et innlegg om hva jeg har gjort istedenfor å blogge denne helgen! Jeg startet helgen med overraskende mange besøkende/lesere på bloggen og mange fine kommentarer, så tusen takk for det! Når det er helg så vil man gjerne gjøre andre ting enn å sitte stuck foran pc'en og skrive til mennesker man ikke kjenner om hvilke klær man har på seg og hva slags sminke man bruker. Jeg, for eksempel, brukte helgen til å være med venner, jobbe og hadde masse fantastisk tid sammen med verdens beste kjæreste. Nå som jeg har startet et nytt og bedre bloggliv så merker jeg mer og mer at blogging faktisk tar en del tid. Hvis man skal være aktiv så blir jeg gjerne sittende i flere timer i løpet av en dag og lese andres blogger, kommentere, skrive innlegg osv. Det er faktisk litt slitsomt, men også veldig gøy når det går bra! Det er derfor det er så kjipt å se at på én dag kan man gå fra nesten 150 besøkende til 6. Hehehe. Love my life liksom. 

Akkurat nå sitter jeg med hårfarge i etterveksten i håp om at den skal forsvinne. Tenkte også jeg skulle komme med en produktanmeldelse eller noe slikt i løpet av kvelden hvis det kunne være interessant for noen? Utenom det har jeg ikke fryktelig mange planer på denne såkalte hviledagen.

Har du hatt en fin helg? 

FRISØRBESØK - FØR & ETTER

Skrevet: 22.06.2012, 15:16         Kommentarer: 13

Ah, i dag tok jeg meg en velfortjent tur til frisøren for å klippe håret mitt! Sist jeg klippet meg ordentlig, ødela frisøren hele håret mitt. Da kan jeg angre på at jeg gikk på Majas drop'in, gitt! Hun klippet det i en V, slik at det forreste håret ble kjempekort, og det "bakerste" var helt langt. Dessuten var klippen utrolig stygg. Jeg som hadde lyst til å beholde lengden min ville jo selvfølgelig ikke klippe det så mye for å ordne opp igjen, men i dag orket jeg ikke mer. Så da dro jeg til min ''faste'' frisør og fikk henne til å ordne opp. Håret ble en del kortere, noe som er dumt, men jeg ble fornøyd likevel!

FØR:

Her ser dere lengden på håret mitt slik det var før jeg klippet det. Altså, det bakerste håret er langt, og det forrerste er kort. Flott!

ETTER:

Her har jeg da fått en mye kortere, men finere frisyre! Tar nok litt tid å vende seg til at det har blitt så kort, men det går nok etter hvert!

 

Hva syns du om den nye frisyren min? Har du en dårlig frisøropplevelse?

HELLO KITTY

Skrevet: 21.06.2012, 19:44         Kommentarer: 6

Tok noen bilder av kattepusen vår i dag. Kan vel si det så enkelt som at det ikke er så enkelt å få fine bilder av en liten kattunge som helst vil utforske alt det morsomme som finnes utenfor leilighetens vegger. Men uansett hvor mye hun beveger seg så må jeg bare få lov til å syns at hun er verdens søteste lille pus!

Har du katt?

INNKJØP - CONVERSE

Skrevet: 20.06.2012, 22:38         Kommentarer: 13

Her kommer da første del av Tyrkiainnkjøp-innleggene mine! Da jeg var i Tyrkia var jeg konstant på utkikk etter Converse, og jeg fant en helg haug! De hvite er jo helt standard, og går til alt av klær. De røde er råkule, og det har jeg alltid syns. Litt mer begrenset hva de passer til, men det er ikke et problem for meg som kler meg mye i svart. Men så kom jeg over noe jeg har drømt om i årevis! Leopardmønstrede Converse! Herregud, jeg trodde jeg skulle gå på veggen. En smule harry, men i mine øyne er de helt perfekte! Jeg bor i Converse året rundt, så for meg passet det perfekt at hele tre par ble med meg hjem. Lykke

Liker du Converse? Hvilket par likte du best?

YOUR BIGGEST MISTAKE

Skrevet: 19.06.2012, 21:37         Kommentarer: 13

ellie goulding - your biggest mistake

INSTAGRAM!

Skrevet: 19.06.2012, 19:23         Kommentarer: 7

Jeg har fått så utrolig hekta på Instagram etter jeg lastet det ned! Har liksom blitt det nye facebook for meg. Hehe. Laster opp bilder i hytt og pine, og elsker å følge andre og se deres bilder. Utrolig genialt opplegg egentlig, så slipper man å spamme facebook-vennene sine med bildeopplastninger dagen lang. Når man laster opp bilder på Instagram så er det jo faktisk folk som er like interessert i foto, egobilder osv som ser bildene! Noe som passer meg helt ypperlig!

Dere kan gjerne følge meg på Instagram, jeg følger tilbake! Navnet mitt er samme som bloggnavnet; Prces.

Trykk her for å følge meg på Instagram!

TYRKIA DEL 1.

Skrevet: 18.06.2012, 15:49         Kommentarer: 13

Bort bra, men hjemme best heter det! Da vi ankom flyplassen lørdagskvelden var jeg sjeleglad for å ha kommet hjem igjen. Men uansett hvor godt det er å komme hjem igjen så var jo Tyrkia bare helt fantastisk! Jeg storkoste meg nede. Jeg orker faktisk ikke skrive et milevis langt innlegg om alt så jeg legger heller ut en del bilder. Skal også skrive et innlegg om innkjøpene mine der nede.


Slik var utsikten over ett av bassengene fra balkongen vår. Vi bodde i 5 egtasje og hadde god utsikt over området. Det var også her vi tilbragte mye tid på dagen.Gjengen som reiste! En skikkelig gladgjeng. Turen var helt fantastisk, 90% på grunn av de jeg dro med.


Fikk ofte besøk av pusekatter ved middagstider.


Vannet i sjøen var krystallklart og hadde god temperatur! Herlig.


Dag 2 med soling tror jeg? Ble ganske brun!


Cleopatra Beach! Nydelig og gigantisk strand!


Turen hadde selvfølgelig ikke vært den samme uten verdens beste kjæreste!


Meg og Linn ble kvalt av en gigantisk kvelerslange!


Vi fikk oss en bestevenn der nede, servitøren Sahin.


Det ble litt drikking også, selvfølgelig! Aquarium var vår favoritt!


Ny kattepus!

Skrevet: 18.06.2012, 15:12         Kommentarer: 5I går hentet vi vår nye, nydelige kattepus, Tango! Dette er da en liten jentepus fra kullet til mammas katt. Hun er så utrolig søt! Hun koser allerede med oss og leker dagen lang. Hun er enda litt liten, nesten litt for liten til å bli gitt bort fra moren, men siden det er mamma som har hatt kattungene, og dette var den beste tiden å få henne på på grunn av jobbing osv i sommer, fikk vi henne nå. Det har gått kjempefint til nå. Hun leter ikke etter moren og piper ikke noe særlig heller. Søteste pusen!

KLARE FOR AVREISE!

Skrevet: 09.06.2012, 14:53         Kommentarer: 0

Nå er det bare 2 timer til vi drar avsted til flyplassen før turen går videre til Alanya, Tyrkia. Jeg gleder meg som bare det! Kofferten er ferdig pakket, veska er ferdig pakket så nå er det bare å vente på at tiden skal gå så vi kan komme oss avgårde. Vi er til sammen fire som skal reise. Jeg, kjæresten min, bestevenninna mi og kjæresten hennes. Vi skal bo på et hotell som heter Margarita som ligger i Alanya. Jeg har aldri vært i Tyrkia før, så jeg gleder meg enormt! Vi skal være der en uke, og foreldrene til Linn har allerede vært der nede i en uke, og kommer hjem i dag. De har fortalt at temperaturen ligger over 30 grader, og at det er deilig temperatur i sjøen. 

Kan faktisk ikke vente! Jeg kommer ikke til å blogge mens jeg er der nede, men skal love å legge ut innlegg når jeg kommer hjem med bilder fra turen og innkjøp. Dette er da den flotte gjengen som skal reise, og jeg er 100% sikker på at det blir en fantastisk tur!

Tyrkia i morgen!

Skrevet: 08.06.2012, 11:20         Kommentarer: 0

I morgen drar jeg og 3 andre til Alanya, Tyrkia! Dette har vi ventet på i flere måneder nå, og endelig er liksom dagen her snart. Jeg kan virkelig ikke vente lenger snart, og så går tiden så ufattelig sent i tillegg. Jeg må fortsatt pakke litt mer enn det jeg allerede har gjort, men så må jeg likevel vente til i morgen med  å pakke ned alt! Åh, det skal bli så utrolig herlig med en uke i syden. Jeg gleder meg!

litt bilder fra hotellet
Åå, det blir så deilig!

Samme gamle, ny blogg!

Skrevet: 07.06.2012, 21:17         Kommentarer: 0

Jeg har tenkt etpar dager nå om jeg skal begynne å bruke denne bloggen istedenfor min nåværende. Dette bloggnavnet er det jeg har brukt på tidligere og nyere nettsider bla nettby, og nå Instagram. Det har liksom blitt mitt faste brukernavn. Å begynne å blogge på en ny blogg betyr mange utfordringer. Etablere nye lesere, finne nye og mer interessante ting å skrive om, men også hender det at det gir ny inspirasjon.

Jeg har lenge tenkt på å starte på en ny blogg for å prøve å hente ny inspirasjon. Men så er jeg likevel usikker.
 

hits