<

To jenter fra Kristiansand. Blogger i hovedsak om fotografering! Bare spør om du lurer på noe :-)

Instagram: Prces / Linnklungland


VINTERDESIGN PÅ PLASS!

Skrevet: 10.12.2013, 18:36         Kommentarer: 6

Hei alle sammen!

Bedre sent enn aldri, eller hva? Nå var det på tide å bytte ut det kjipe, lilla designet vi hadde. Istedenfor ble det et enkelt, veldig enkelt, vinterdesign. Jeg må se om jeg gjør noen endringer med bakgrunnen etter hvert, men til nå får det være som det er!

Hva syns du om det nye designet?
 Linn O.

 

NYTT DESIGN!

Skrevet: 29.04.2013, 09:30         Kommentarer: 3

Hei dere!

I går fant jeg ut av at jeg var lei av mitt gamle design og måtte virkelig få laget et nytt. Jeg har lenge hatt lyst på et skikkelig vårdesign, og slapp som jeg er, begynte jeg å lete rundt på nettet etter et gratisdesign jeg kunne bruke. Jeg lette i noe som føltes som flere år, og fant endelig et! Det fine designet jeg valgte å bruke fant jeg på denne bloggen, og selve designet finner dere her! Jeg brukte dødslang tid på å ordne ny header, endre farger og få alt til å fungere, men jeg måtte dessverre bare gi opp etter hvert. Jeg får virkelig bare ikke "Add meg"-knappen til å fungere! Jeg tror jeg har gjort alt rett, men når jeg prøver å trykke på den vil ikke siden vises. Fungerer den hos dere?

Uansett. Etter mye om og men er jeg veldig fornøyd med designet. Slik så det opprinnelige designet ut;

Etter mye miksing og triksing;

Voila! Jeg er kjempefornøyd, og gleder meg nesten bare enda mer til sommer nå som bloggen er klar. 

Hva syns du om det nye designet mitt?

CHANGES

Skrevet: 21.02.2013, 20:01         Kommentarer: 9

FØR:

NÅ:

Nå har jeg sittet i evigheter for å prøve å lage ny header til bloggen min. Den forrige jeg laga ble altfor rosa, og altfor lite meg. Denne gangen ble det derimot helrenovering av bloggdesignet, da jeg byttet både farge og header. Det ble en enkel header denne gangen, men jeg liker det! Nå håper jeg bare at jeg klarer å holde det slik en stund, for det er så kjedelig å bytte hele tiden.

Hva syns du om forandringene på bloggen min?

NY HEADER!

Skrevet: 19.02.2013, 22:17         Kommentarer: 2


Den gamle.


Den nye.

Jeg elsker forandringer på bloggen, så nå måtte jeg bare lage meg en ny header. Syns hele designet mitt kanskje er en smule sukkersøtt for min smak, men nå går vi mot vår og da er det jo bare fint? Vurderer å skifte farge på designet, men jeg må først orke å gjøre det. Haha. Slik kommer iallfall bloggen min til å se ut en stund!

Hva syns du om min nye header?

NYTT DESIGN!

Skrevet: 23.01.2013, 22:44         Kommentarer: 5

Da har jeg skaffet meg nytt design - igjen! Fant dette søte gratisdesignet her og måtte bare bruke det! Kjempesøtt og vårlig. Headeren har jeg laget selv. Forresten; ser dere en stripe på høyre side av headeren eller er det bare på min pc det tuller seg til? Finner ikke ut hva det er, og det irriterer meg! Uansett, jeg er kjempefornøyd med det nye designet. Nå kan våren bare komme!

Hva syns du om det nye designet?

NYTT DESIGN - VINTER!

Skrevet: 11.12.2012, 17:19         Kommentarer: 13

Uææ, nå ble det mye meg her!

Jeg klarte virkelig bare ikke headeren som jeg laget i går og ville absolutt ikke bytte tilbake til det gamle, så da tenkte jeg at et vinterdesign ville gjort seg! Jeg tok noen bilder av meg selv tidligere, og kunne bruke noen av de på headeren, så endret jeg farger på designet slik at det skulle stå i stil med headeren, og nå er jeg ganske fornøyd med hvordan det hele ble seende ut! Et rent og ryddig vinterdesign uten masse pynt og dill. Håper bare jeg klarer å venne meg til at designet er veldig preget av meg selv, men utenom det er jeg veldig fornøyd!

Hva syns du om det nye vinterdesignet mitt?

NY HEADER?

Skrevet: 10.12.2012, 17:29         Kommentarer: 4

Den gamle:

eller den nye jeg har laget:

??

Jeg blir så fort lei av bloggdesignet mitt, og tenkte jeg kunne gjøre en liten forandring og lage en ny header! Jeg liker det enkle best, men er veldig usikker på om jeg liker den nye eller den gamle best. 

Hvilken header burde jeg velge?

BAKGRUNN DESEMBER

Skrevet: 07.12.2012, 20:45         Kommentarer: 9

Litt sent ute med bakgrunnsbildet denne måneden, men dette er altså det jeg bruker til bakgrunn denne måneden, og du er hjertelig velkommen til å bruke det du også!

Hva syns du om bakgrunnsbildet jeg har laget?

BAKGRUNN NOVEMBER

Skrevet: 01.11.2012, 20:06         Kommentarer: 3

Hei, dere!

Jeg har da laget et nytt bakgrunnsbilde for november måned, som dere kan bruke hvis dere ønsker det. I dag er det 1. november, og bare 25 dager igjen til bursdagen min, som er 26. november! Jeg gleder meg som bare det :-)

Hva syns du om bakgrunnsbildet?
 

NYTT DESIGN - IGJEN!

Skrevet: 23.10.2012, 22:59         Kommentarer: 3

Ååh, endelig! Nå fikk jeg laget meg et design jeg virkelig er fornøyd med. Det forrige jeg laget var helt greit, men dette ble jeg skikkelig fornøyd med. Malen til designet fant jeg på denne bloggen, men jeg har laget header selv, lastet opp eget profilbilde og endret bakgrunnsfarge. Nå er jeg så fornøyd, og kommer nok til å syns det er gøyere å blogge!

Hva syns du om mitt nye desing?

NYTT DESIGN

Skrevet: 18.10.2012, 21:41         Kommentarer: 4

Da har jeg fått ordnet meg et nytt design på bloggen. Det er deilig med forandringer, men jeg vet ikke helt om jeg liker det enda. Dette passer bedre til årstiden enn det forrige gjorde, så det er bra! Jeg begynte å bli litt vel lei av det rosa jeg hadde før. Hvilket likte dere best?
Det gamle:

Eller det nye:

Hvor lenge jeg kommer til å ha det, blir spennende å se, men det er godt med forandringer uansett syns jeg. 

Hvilket design likte du best?

 

FORANDRING FRYDER!

Skrevet: 03.08.2012, 16:31         Kommentarer: 8

Da har jeg fått lastet opp min nye header! Laget en nesten helt lik i forhold til den jeg laget i går, men likte denne bedre. Er ikke 100% fornøyd enda så jeg får se om jeg lager en ny, når jeg orker. Denne får holde frem til jeg lager en ny!

Hva syns du om min nye header?

NY HEADER?

Skrevet: 02.08.2012, 23:40         Kommentarer: 0

Har tenkt en stund på om jeg skal lage en ny header til bloggen. Jeg har jo hverken header med bilde eller synlig "profilbilde", så bloggen min kan igrunn se ganske anonym ut ved første øyekast. Så jeg tenkte kanskje at en ny, sprekere header ville gjort seg! Så da har jeg sittet og tuslet litt med photoshop og resultatet ble denne. Jeg syns egentlig den var ganske søt, men vil også høre hva dere lesere mener! 

Hva syns du om headeren jeg har laget?
Skal jeg bruke den på bloggen?

hits