<

To jenter fra Kristiansand. Blogger i hovedsak om fotografering! Bare spør om du lurer på noe :-)

Instagram: Prces / Linnklungland


BLONDERINGSPROSESSEN!

Skrevet: 15.11.2013, 13:10         Kommentarer: 2

Hei dere!

Tidlig i sommer bestemte jeg meg for å farge håret mitt brunt etter en utrolig mislykket tur til frisøren. Jeg gikk inn i håp om å komme ut med et naturlig, fint resultat etter at blondfargen min var blitt veldig "farget blond". Jeg spurte frisøren om de kunne legge litt mørkblonde striper og litt dybde i hodebunnen for et naturlig resultat, men endte opp med like lyst hår som da jeg kom inn og en mørk rødbrun farge i hodebunnen, som ikke matchet min farge i det hele tatt. Etter et desperat forsøk på å redde fargen min hjemme ga jeg opp og farget håret brunt. 

Jeg angret ganske kjapt og følte jeg hadde mistet hele personligheten min. Jeg har vært mørk i håret i mange år, men etter ett års tid som blondine så fant jeg ut at det var det jeg trivdes best med. Jeg har gitt opp frisører og Linn og jeg bestemte oss for å begynne på blonderingsprosessen hjemme. Her er mitt utgangspunkt:


dårlig bilde, sorry

Vi gikk til innkjøp av en pakke med H&M sine Highlights striper, som jeg forresten har vært dødsfornøyd med! Håret blir fint, og så koster de bare 59,- pr pakke. I tillegg kjøpte vi en pakke hver med Schwarzkopf Color mask, i fargen Pearl blonde i tillefelle stripingen skulle gå skeis. 

Slik har prosessen min vært til nå:

Bilde nr. 1: Her har jeg stripet og farget én gang med Schwarzkopf-fargen
Bilde nr. 2: Her har jeg farget enda en gang med Schwarzkopf-fargen, da Linn ble fornøyd med sitt hår etter striping og jeg fikk hennes farge.
Bilde nr. 3: Bildet er tatt i dag, etter jeg stripet håret igjen med h&m sine striper i går. 

Må bare informere om at lyset på badet mitt gjør at selv den fineste blondfargen ser pissegul ut. Så håret ser litt annerledes ut i dagslys enn hva det gjør på bildene. Men jeg begynner så smått å bli fornøyd med fargen min nå. Den er fortsatt ganske varm noen områder på toppen av hodet, så jeg vurderer å kjøpe en veldig kald farge og bare farge toppen for å se om det hjelper. Og selvsagt bruker jeg sølvsjampo!

Hva syns dere om resultatet til nå?
Har dere noen gode tips til å få bort varme nyanser / guloransj skjær i håret? 

 Linn O.


GHD ECLIPSE!

Skrevet: 08.11.2013, 22:19         Kommentarer: 6

Hei og god fredagskveld!

Jeg må bare oppdatere dere på kveldens store hengivenhet. De siste tre årene har jeg vært totalt avhengig av min søte, rosa GHD-rettetang som jeg fikk av kjæresten min. Dessverre ble denne gradvis mer og mer ødelagt for noen måneder siden før jeg ga den opp. Jeg kjøpte meg da en billig, dritdårlig rettetang som kompensasjon mens jeg ventet på å få en ny. Jeg kjente hårstrå-tårene trille hver gang jeg rettet håret med den, da den for det første er altfor varm, og ja, dritdårlig.

Men i dag fikk jeg nemlig burdagsgave fra kjæresten, ennå det fortsatt er 18 dager igjen til jeg har bursdag. Og jeg fikk akkurat det jeg ønsket meg. Ikke hvilken som helst GHD-styler, nemlig GHD Eclipse. Jeg har hørt så utrolig mye bra om denne styleren og har ønsket meg den lenge! 

En anmeldelse sier;
"En ny generasjon styler er lansert! GHD har alltid vært først ute med det siste, og den nyeste innovasjonen heter Eclipse. Eclipse Styler er basert på Tri-Zone teknologi. Den har seks hurtigtenkende sensorer,  og de tynne platene gir optimal varmekontroll med maksimal effekt som resultat. 
Med tri-zone teknologi i hver plate gir styleren presis kontroll, og en konstant varme på optimale 185 grader. Samtidig er den kaldere å holde rundt enn de tidligere versjonene. Styleren temmer selv de groveste hår på under 20 sekunder. Med GHD Eclipse kan du virkelig slippe frem din kreative side, og skape en hvilken frisyre du måtte ønske, enten det er slett hår, bølger eller krøller du ønsker." 

I morgen skal jeg skrive et innlegg om hvordan jeg syns den fungerer, så stay tuned!

Har du prøvd GHD sine stylere? Hvis ja, hva syns du? 
 Linn O.

 

NY HÅRFARGE - FØR OG ETTER.

Skrevet: 02.04.2013, 16:16         Kommentarer: 7

Hei dere!

Jeg skrev jo i går at jeg hadde lyst til å farge håret mitt, og i dag stakk jeg til byen for å kjøpe farge. Jeg kjøpte fargen på A-Salong og fikk masse god hjelp av en av frisørene som jobbet der ettersom det er vanskelig å farge håret fra lyst til brunt hjemme, uten å få helt grønt hår. Vi fant en farge til meg og jeg nærmest løp hjem for å hive i fargen. Nå sitter jeg her da, en god del mørkere i håret enn det jeg var og det er herlig! Fargen ble lys og fin, akkurat som jeg håpet. Jeg har brukt denne typen hårfarge før og vet at den "falmer" litt etter hvert. Det blir spennende å se hvordan den ser ut om etpar uker. Nå slipper jeg iallfall å tenke på ettervekst, gulskjær og alt annet drit som hører med en fin blondfarge.

Hva syns dere om resultatet?

EASTER NAILS!

Skrevet: 12.03.2013, 15:59         Kommentarer: 12


//privat

Nå som våren har meldt sin ankomst så følte jeg det var på tide å freshe opp neglene litt også! Elsker å bruke neglelakk i alle slags farger, og nå som det nærmer seg påske, hva er vel bedre enn å kjøre på med gule påskenegler? Fargen heter Going Bananas og er fra H&M. Det er faktisk etpar år siden jeg kjøpte denne lakken. Har alltid syns at det er fin, men den dekker veldig dårlig. Måtte ha to lag på alle neglene for at den skulle dekke ordentlig, og på noen av neglene måtte jeg ha tre lag. Men uansett så syns jeg den er helt nydelig og kommer nok til  å bli flinkere til å bruke den!

Hva syns du om neglelakken?
Liker du å bruke neglelakk? 

HVERDAGSSMINKE - STEG FOR STEG!

Skrevet: 26.02.2013, 12:41         Kommentarer: 5


1. Jeg starter med å bruke en concealer på mørke ringer, røde områder og eventuelle kviser. Også for å highlighte ansiktet litt.


2. Jeg legger deretter foundation i hele ansiktet. I dag brukte jeg den nye, og den får dere en anbefaling på om ikke så lenge!


3. Så legger jeg et kompaktpudder i hele ansiktet for å gi en matt overflate.


4. Jeg legger solpudder i et tretall i ansiktet, som vist på bildet til høyre.


5. Blushen legger jeg litt under kinnbeinet for å fremheve og løfte.


6. Så bruker jeg øyenbrynspenn (som jeg glemte å ta bilde av) og mascara. Bruker forskjellig mascara hver dag omtrent, men idag brukte jeg den som vist på bildet.

Tada! Så var jeg ferdig med en fin og enkel hverdagslook!

Hva syns du?

PINK LIPSTICK!

Skrevet: 31.01.2013, 18:47         Kommentarer: 3


Bilde jeg la ut på instagram tidligere. Dere kan følge meg på instagram HER.

I dag da jeg var på jobb fikk jeg prøve en leppestift som en kollega av meg hadde kjøpt nylig. Den var knallrosa og rett og slett dritfin! Jeg fikk dessverre bare rotet meg til å spørre hva slags merke det var, og det er en leppestift fra Lancome. Jeg fikk også sett at selve "beholderen" var sølvfarget. Hvis det er noen som vet hvilken kolleksjon og fargekode denne har - si ifra! Jeg har såå lyst på den selv!
Forresten tenkte jeg å kjøre igang en giveaway senere i kveld, så følg med. Premien er kjempesøt!

Hva syns du om leppestiften?


NY HÅRFARGE

Skrevet: 23.01.2013, 19:33         Kommentarer: 4


Sorry for dårlige, sminkeløse webcambilder. Orket ikke sminke meg og ha fotoshoot etter dusjen.

Okei, nå skal jeg fortelle dere en ting om meg selv. Når jeg finner ut at jeg har lyst til noe så skulle det helst vært gjort i går - hvis dere skjønner. Så jeg gikk og kjøpte meg hårfarge før jobb idag og gledet meg til å hjem og farge håret lysebrunt. Da jeg kom hjem kastet jeg fargen i håret og satte meg ned for å vente ut tiden. Jeg kikket på håret flere ganger og det så vitterlig ut som om håret fikk en lys lysebrun farge. Så da tiden var gått skylte jeg håret, fønet og rettet det og da fikk jeg se resultatet. Nesten ingen forskjell! What the fuck. Den eneste forskjellen er at den røde etterveksten ble lysebrun og at resten av håret fikk en mer askeblond farge. Jeg er så skuffet!

Ordentlige bilder av den nye fargen kommer når jeg har tid!

HVILKEN HÅRFARGE?

Skrevet: 22.01.2013, 22:23         Kommentarer: 6

Jeg er så ufattelig lei av hårfargen min sånn som den er nå. Etter frisørens screw-up blir jeg ikke kvitt rødskjæret i "etterveksten", og akkurat for øyeblikket ser jeg ut som en ginger som prøver å være blond. No offence til de som er gingere, men jeg er jo ikke det! Jeg er naturlig blond, men håret har blitt mørkere med årene. Nå har jeg en mørkblond/kommunegrå naturlig farge - altså ikke oransj!

Jeg tenkte derfor at jeg kunne spørre dere om hva dere mener kler meg best! Har rasket sammen en liten kollasj til dere som viser de hårfargene jeg de siste to (?) årene. Jeg har gått mye frem og tilbake, og har liksom alltid landet på at jeg trives best blond. Men jeg trenger jo likevel ikke å være helt hvit? Jeg vil gjerne høre hva dere mener!

SMINKEN JEG BRUKER

Skrevet: 22.01.2013, 13:51         Kommentarer: 13


På huden bruker jeg enten Dior Forever foundation eller IsaDora B.B Cream. Til hverdags pleier jeg bare å bruke BB'en, mens når jeg skal pynte meg litt ekstra så tar jeg på meg foundation. Jeg liker begge to utrolig godt! Foundationen er min absolutte favoritt. Jeg har brukt den i ett års tid, og elsker den fortsatt. BB'en gir et naturlig resultat og passer fint til hverdags.


Jeg bruker solpudder fra H&M. Jeg syns dette solpudderet fungerer kjempebra og gidder derfor ikke bruke flere hundre kroner på "bedre" merker. Har brukt dette solpudderet i flere år og er like fornøyd med det enda. Det eneste som er negativt med det er at det kan fort se oransj ut hvis jeg bruker for mye, noe jeg veldig sjelden gjør. Haha.


Blushen min kommer også fra H&M og er godt brukt, som dere ser. Jeg har vært veldig fornøyd med denne blushen helt siden jeg kjøpte den, som er lenge siden i og med at jeg har brukt noen andre også i mellomtiden. Jeg liker den veldig godt, men trenger snart en ny. Haha.


Øyenskyggen jeg bruker er fra Nelly.com. Jeg bestilte øyenskyggepaletten da jeg fikk trøste-gavekort hos nelly for en stund siden. Til hverdags bruker jeg de to nederste til venstre, mens til fest eksperimenterer jeg gjerne med de andre fargene også. 


Denne eyelineren er min favoritt av nesten alt jeg har i sminkeveska. Den er helt fantastisk god! Ikke nok med at den er lett å påføre, men den sitter hele dagen, og ser like fin ut på kvelden. Jeg elsker den virkelig og kommer absolutt til å kjøpe ny når den er tom! Kan virkelig anbefales.


Dette er mascaraen og øyenbrysnpennen jeg bruker. Mascaraen fikk jeg til jul etter å ha ønsket meg den. Hadde så lyst til å prøve den og se om vippene glitret så pent som på tv-reklamen. Det gjorde de selvfølgelig ikke. Jeg ble ikke veldig imponert over diamantstøvet i den, men liker den kjempegodt likevel. I og med at det er litt diamantstøv i den syns jeg den gir et ekstra glimt til øynene. 


Dette er det jeg bruker til leppene. Etter jeg kjøpte leppepomaden fra Lypsyl har jeg blitt totalt avhengig. Den er rett og slett dødsgod! Jeg har alltid vært glad i lipgloss og alt som skinner og glitrer på leppene så utenpå leppepomaden bruker jeg en lipgloss fra Clarins. Den er også kjempegod på leppene og gir en utrolig fin og nøytral farge!


Og slik ser jeg altså ut ferdigsminket med produktene ovenfor. På disse bildene har jeg brukt BB-creamen og dere ser jo at den gir et fint og naturlig resultat. Håper dere likte innlegget!

Har du prøvd noen av disse produktene? Hva syns du om innlegget?

FARGET HÅRET

Skrevet: 10.01.2013, 23:37         Kommentarer: 0

I dag bestemte jeg meg for å farge etterveksten for andre gang på kort tid etter et mislykket frisørbesøk for noen måneder siden. Frisøren mente at den beste måten å diskretgjøre min kommunegrå ettervekst var å legge inn en dybde i håret slik at jeg fikk en slags ombre-farge. Feilen ble gjort da hun la inn en skikkelig rødbrun farge i toppen som var mye mørkere enn min egen farge slik at min naturlige ettervekst kom ut lysere enn den stygge, røde fargen. Jeg bestemte meg for å farge meg helblond igjen. Det er, som dere sikkert vet, ikke så lett å lysne røde pigmenter i håret, men hvert steg hjelper!


Pus og jeg var meget optimistiske til fargingen!

Resultatet ble som forventet. Litt lysere enn før, men fortsatt en del gullhår igjen i etterveksten. Nå får jeg vente etpar uker og så må kjøre på igjen med en ny fargerunde. Jeg har helt gitt opp frisører og har funnet ut at det blir som regel like bra om man gjør det hjemme. Enhver frisør ville diskutert meg ihjel om de leste dette - men det er min mening! Jeg kan forresten virkelig anbefale fargen jeg brukte til dere blondiner som er lei av frisører; Schwarzkopf Color Mask. Jeg bruker den lyseste.

Hva har dere gjort i dag?

MINE TATTOVERINGER

Skrevet: 02.01.2013, 21:29         Kommentarer: 11

Mine to, søte små tattoveringer! Jeg har lyst på enda en som er litt større, og gjør litt mer ut av seg. Men hva og eventuelt hvor, det aner jeg ikke enda! Jeg får ta det med tiden.

Har du tattovering(er), eller har du lyst til å ta? Hvis ja, hvor og hva? 

ANBEFALING - MASCARA

Skrevet: 02.01.2013, 20:15         Kommentarer: 1

Hei dere!

Tenkte å komme med en aldri så liten mascara-anbefaling til dere! IsaDora Build Up Mascara, Extra Volume. Fikk denne lille herligheten i et gavesett til jul, og jeg elsker den! Sliter så sykt med korte vipper, men denne er faktisk veldig godt! Den gir både lengde og volum. Den har en stor børste og er superenkel å påføre, da den separerer vippene kjempebra. Kan virkelig anbefale den til alle som sliter med korte vipper og ønsker lengde og volum!

Har du prøvd denne mascaraen?

NYE ØYENBRYN - FØR OG ETTER!

Skrevet: 28.12.2012, 14:01         Kommentarer: 14

Hei dere!
I dag bestemte jeg meg for å bruke julegaven jeg fikk fra jobb, nemlig gavekort på spa. Jeg har hatt så lyst til å ordne bryna lenge nå, og idag fikk jeg endelig gjort det. Legger ut før/etter bilder slik at dere kan se resultatet. Slik så øyenbrynene mine ut før:

Og slik ser de ut nå:

Jeg er virkelig superfornøyd! Fargen vil dempes litt nå helt i starten, men jeg syns liksom ikke den var for mørk heller. Jeg er superfornøyd med formen og skal gjøre alt jeg kan for å holde på den fremover! Nå er jeg virkelig klar for nyttårsaften da jeg farget håret i går, og tok brynene i dag. Hurra!

Hva syns du?
 

VOLUME MILLION LASHES - DIAMANTISSIME

Skrevet: 25.12.2012, 13:10         Kommentarer: 0

Hei dere!

Jeg ønsket med denne mascaraen til jul, og fikk den av min kjære farmor! Har hatt lyst til å prøve den helt siden jeg så reklamen på Tv. Tenk, en mascara med ekte diamantstøv! Jeg måtte jo bare ha den. Så jeg tenkte jeg skulle vise dere hvordan den funket. Har nå prøvd den for første gang, og har blandede følelser. Legger ut bilder uten og med mascaraen så dere kan se forskjell.

Uten mascara:

Som dere ser har jeg kjempekorte vipper og sliter med å finne mascaraer som er gode og gir meg nok volum til at jeg selv blir fornøyd. Og ja, jeg vet at øyenbrynene mine ser ut som en igjengrodd regnskog, men jeg sparer slik at jeg kan få brynene formet og farget i nærmeste fremtid, da jeg fikk gavekort på spa fra jobben som jeg tenkte å bruke på det. Hihi.

Med mascara:Som dere ser gir mascaraen lengde til vippene og det likte jeg! Hvis du legger godviljen til kan du også se små glitterkorn på vippene på det nederste bildet, selv om det var vanskelig å se på bildene jeg tok. Det jeg syns var negativt med mascaraen var at den virket litt tørr og jeg måtte ta på tre lag for å få resultatet som dere ser på bildene. Alt i alt så tror jeg at jeg liker den, selv om det tar litt lengre tid for å få et godt resultat. Nå var jeg ikke særlig nøye med påføringen idag i og med at jeg bare skal være med familien i dag. Jeg gleder meg til å bruke denne mascaraen på nyttårsaften får å sette et ekstra glitrende preg på antrekket og sminken!
Senere tenkte jeg å legge ut et innlegg med årets julegaver. Stay tuned!

Har du prøvd denne mascaraen? Hvis ja, hva syns du?

JULEBORD - MAKEUP OG HÅR!

Skrevet: 08.12.2012, 19:13         Kommentarer: 5

Hei igjen dere!

Da var jeg ferdig stelt og klar for julebord med jentene på jobb. Det ble dessverre ingen antrekksbilder da kjæresten er en ufattelig dårlig fotograf og rett og slett ikke klarer å ta ordentlige bilder. Dårlig tålmodighet har han også. Men sånn ser jeg iallfall ut i ansiktet og på håret! Må bare beklage de stygge, tørre leppene mine på bildet til venstre. Heiv på meg lipgloss etter hvert som dere ser på det øverste bildet til høyre. Nå gleder jeg meg masse til julebordet, og håper dere koser dere en hel haug i kveld!

JULEBORD - NEGLER

Skrevet: 08.12.2012, 14:31         Kommentarer: 9

Hei dere!

I dag skal jeg på julebord sammen med jentene fra jobben. Jeg kaller oss en jentegjeng selv om jeg, som er den yngste er 20, og den eldste er over 50. Det blir kjempekoselig og jeg gleder meg masse. Sitter med håndkleturban etter en god dusj, etterfulgt av ansiktsmaske og neglestell.

Som dere ser på bildene over har jeg lakket neglene i en herlig combo av glitter og stas, og satte prikken over i'en med en matte top coat. Det er fortsatt 5 timer til jeg skal av sted og har derfor god tid til å tenke på sminke og antrekk. Kanskje jeg legger ut bilder av hvordan resten av meg ser ut  litt senere, men det må jeg se.

Håper dere får en fantastisk lørdag, kjære lesere!

PAKKE I POSTEN!

Skrevet: 05.11.2012, 21:29         Kommentarer: 1

Fikk endelig pakken min fra Nelly idag, som jeg bestilte i forrige uke! Pakken inneholdt et smokey eye kit og jeg gleder meg til å teste det ut! Fargene var kjempefine. Det kommer nok en anbefaling på bloggen når jeg har fått testet ut noen av fargene. Perfekt til julebordsesongen som er i gang straks! 

Hva syns du?

DAGENS MAKE-UP

Skrevet: 16.10.2012, 22:00         Kommentarer: 5

Dagens enkle make-up, for en gangs skyld :-)

NY HÅRFARGE - SNEAK PEAK

Skrevet: 25.09.2012, 22:09         Kommentarer: 2

Her får dere en liten sneak peak på min nye hårfarge! Blogger ordentlig om det i morgen :-)

God natt, søtinger!

hits