<

To jenter fra Kristiansand. Blogger i hovedsak om fotografering! Bare spør om du lurer på noe :-)

Instagram: Prces / Linnklungland


SISTE INNKJØP - VINTERSKO

Skrevet: 28.01.2014, 13:30         Kommentarer: 0

Nå var jeg rett å slett så lei av å gå rundt å være våt og kald på føttene at jeg så det helt nødvendig å kjøpe nye vintersko. 
Jeg har alltid hatt problemer med å finne sko. Enten er de for kalde, for harry, for stygge eller ett eller annet. 
Men endelig kom jeg over noen som fungerte, og som i tillegg var på salg, lykke! 

Skoene er fra bianco og kostet 399.-

Hva synes dere? 
Pleier dere å slite med å finne vintersko? 

 Linn K
TIDLIG JULEGAVE

Skrevet: 05.12.2013, 21:23         Kommentarer: 6
God kveld søte lesere! 
Nå har jeg endelig fått levert nest siste eksamen, og jeg føler at jeg endelig har fått livet tilbake.
Jeg og kjæresten avtalte at vi skulle finne ut sammen hva vi skulle kjøpe til hverandre til jul.
Jeg kom frem til at vi trengte noen nattlamper på soverommet, så da var jo dette en gylden mulighet.
Vi måtte selvfølgelig åpne dem å henge dem opp i dag, og det ble så bra!!
Jeg er superfornøyd!

Hva synes dere om de nye lampene?

 Linn K 

 

NEW IN!

Skrevet: 16.11.2013, 20:43         Kommentarer: 4

Hei alle sammen!

I dag har jeg hatt en vanvittig koselig dag. Jeg var med min svigermor og svigersøster på shopping! Jeg ble med dem på Sørlandssenteret for å ha noe å gjøre, og svigermor sa at jeg skulle få lov til å velge meg ut en bursdagsgave, slik at jeg kunne finne noe jeg selv ville ha. Vi leitet lenge etter en jakke til meg, men jeg fant ingenting, så vi begynte å se på litt interiør istedenfor. Heldige meg endte opp med to nye puter til sofaen, kjempesøte lys og matchende servietter.

Fornøyd etter en fin shoppingtur dro vi hjem til svigermor og hun fortalte at hun hadde kjøpt en vinterjakke til min svigersøster for en liten stund siden som hun ikke ville bruke. Hun ba meg prøve den, og den var jo dødsfin! Gjett hva? Verdens snilleste svigermor sa "Hvis du liker den, så er det julegave fra meg til deg!". Herlighet for en skjønn familie jeg har havnet i. 

Nå sitter jeg hjemme i stua med tente stjernelys, nye puter og en voldsom glede over at jeg slipper å fryse i vinter! Kunne virkelig ikke vært mer fornøyd med denne lørdagen. Nå er det avslapping og litt tv-titting som står for tur! Håper dere har hatt en kjempefin lørdag!

Hva syns du om gavene jeg fikk? 
 Linn O.


 

BLOGGJENTENE PÅ SHOPPING!

Skrevet: 15.11.2013, 18:07         Kommentarer: 2Hei alle sammen!

Nå sitter vi begge to i sofaen etter en liten shoppingtur. Vi dro egentlig av sted for å sjekke Bikbok sitt salg. Alle har vel fått med seg at Bikbok har 40% på alle varer både i dag og i morgen? Vi fant i grunn ikke noe spesielt utenom at vi begge kjøpte en pakke med nose pore strips og en leppepomade som skifter farge når man påfører den. Eller, rettere sagt, den fremhever din naturlige leppefarge. På meg ble den knall rosa, som dere kan se på bildet over. Litt stilig! 

Det er koselig når vi begge kan blogge sammen! Linn sov hos meg fra i går til i dag, og jammen blir hun ikke til i morgen også. Vi koser oss med jenteprat, tull og tøys. Håper alle har en fin fredag og bare skal fylle den med kos og hygge videre! 

 Linn & Linn.


DAGENS INNKJØP!

Skrevet: 20.03.2013, 20:02         Kommentarer: 25


Nilla topp fra Bikbok. på 70% salg. Jeg betalte ca 36,- for denne.


Lousiana topp fra Bikbok, på 70% salg. Jeg betalte 75,- for denne.


Alexandra genser fra Bikbok, på 70% salg. Jeg betalte 60,- for denne.


Charlotte bustier fra Bikbok, på 70% salg. Jeg betalte 90,- for denne. (Stygt med bh under, i know)


Jean solbriller fra Bikbok (fant ikke link til disse). Kostet 99,-


iPhone sticker med USA flagget. Kostet 59,-

I dag var det lønningsdag og jeg måtte bare fylle shoppetrangen min litt. Tok en tilfeldig tur innom Bikbok for å kikke litt, og fant ut at de hadde masse salg! Tenk, på de fire plaggene jeg kjøpte sparte jeg nesten 600,-. Det er jammen ikke dårlig. Jeg prøvde ingenting av det jeg kjøpte, men er likevel dødsfornøyd med alt sammen - og det er money well spent! Var litt i tvil om solbrillene for de ser jo helt gale ut, men fy søren så rå de var.

Tenkte dere skulle få et ordentlig innkjøps-innlegg i dag. Tro meg, jeg har aldri følt meg så ukomfortabel som jeg gjorde da jeg poset i bustieren! Herregud, jeg følte meg så dum! Har ingen planer om å gå med den uten noe over, men jeg måtte jo vise dere hvordan den så ut. Jeg har også linket alle plaggene til Bikboks nettside, slik at dere kan ta en titt på de der om dere måtte ønske det. 

Hva syns du om innkjøpene? Fant du en favoritt?

NEW IN 040313

Skrevet: 04.03.2013, 20:09         Kommentarer: 12Hei dere!

I dag har jeg faktisk hatt en veldig fin dag! Dagen startet med en litt uventet tur på jobb da sjefen meldte meg i går kveld om jeg kunne jobbe. I går så mistet jeg faktisk kulen på nesepiercingen min så i pausen løp jeg opp til nærmeste piercingsjappe og fikk kjøpt en ny, som dere ser på bildene! Deilig å få bytta ut den lange, stygge stangen og den store kula. Etter jobb dro kjæresten og meg på senteret for å kjøpe nye klær til han. Han fikk handlet masse tøy og nærmest byttet ut hele garderoben. Tror dere ikke det ble en liten ting på meg og? Joda. Snill som han er, kjøpte gullegutten nye sko til meg! Herlighet, de var jo helt rå. Jeg er virkelig heldig!

Hva syns du?

INNKJØP - 25.02.2013

Skrevet: 25.02.2013, 15:50         Kommentarer: 8

Hei dere!

I dag tok jeg meg en liten tur til sentrum fordi jeg var nødt til å kjøpe meg noe ny sminke. Jeg har levd på rester i flere måneder og nå var det endelig på tide. Kjøpte sminken på H&M. Jeg liker de fleste av deres billigprodukter og syns derfor ikke det er noe vits i å bruke flere hundre kroner på slike ting som pudder når H&M's fungerer veldig greit. Jeg var også innom Søstrene Grene og fant en sparebørse og to telys-holdere som jeg rasket med meg. Syns lysholderne var utrolig stilige, og de kostet jo slikk og ingenting. Haha.

Nå skal jeg straks få i meg noe mat og så har jeg lovet kjæresten å vaske litt i leiligheten før han kommer hjem i kveld, så det får jeg vel også gjøre etter hvert. Håper dere har en fin mandag, alle sammen!

Hva syns du om innkjøpene?

NEW IN + PIERCING!

Skrevet: 20.02.2013, 21:06         Kommentarer: 7


Genser - Gina Tricot // Undertøy - h&m.

I dag har jeg jaggu fått brukt litt penger og, gitt! Ikke nok med at jeg fikk dratt med meg en genser og litt nytt undertøy hjem, så var den nye brillen min ferdig også! Har jo nevnt flere ganger på bloggen at jeg jobber på en optikerforretning, og etter jeg fant ut at jeg egentlig trenger briller til å lese, se på tv/data med, er det ikke så lett å holde fingrene unna alle de fine innfatningene som henger i butikken. Modellen jeg har på bildet er en fra Vendela Kirsebom sin kolleksjon. Har lenge hatt lyst på en pilotbrille, og endelig fikk jeg den!

Ja, og piercing da!

Etter å ha hatt lyst på nesepiercing over lengre tid, fikk jeg endelig gjort det i dag! Jeg løp opp på den nærmeste piercingsjappa etter jobb og spurte om de hadde tid til meg med en gang, og det hadde de! Følte meg litt smågal akkurat der og da. Siden piercingen skal gro og nesen skal ha plass til å hovne opp, fikk jeg en ganske lang stang med en passe stor kule på. Jeg gleder meg allerede til å kunne bytte. Har veldig lyst på en liten ring, men det var jaggu ikke så populært hos kjæresten så jeg får se om jeg finner en søt liten diamant istedenfor. Jeg har jo faktisk fire ukers betenkningstid!

Så, hva syns du?!

LYPSYL - ROSY LIPS

Skrevet: 18.01.2013, 14:18         Kommentarer: 3

Har fått lønning i dag og måtte unne meg en liten godbit til meg selv. Etter jeg leste om denne på Caroline Maria sin blogg måtte jeg bare teste den ut selv. Hehe, der ser man hvordan andre kan påvirke en selv. Jeg liker den allerede. Den lukter utrolig godt og er myk og god på leppene. Den kommer nok til å være en favoritt fremover. Den er jo så søt å se på også! Jeg kjøpte den på Rema 1000 til 24,-

Har du prøvd denne? Hvis ja, hva syns du?

PAKKE I POSTEN!

Skrevet: 11.01.2013, 19:38         Kommentarer: 6

I dag hentet jeg pakken jeg bestilte fra Bubbleroom for noen dager siden! Jeg ble virkelig positivt overrasket over begge toppene. De var like fine som jeg trodde og passet helt perfekt, så det var kjempegøy. 


Se de søte knappene på ryggen da! 

Jeg bestilte jo også ett par øredobber som jeg fant ut av at var klips. Jeg tenkte jeg kunne ha en liten konkurranse til dere hvor premien er disse øredobbene.

Hvis ikke det er noe interesse for konkurranse så beholder jeg de selv fordi jeg syns de var kjempefine! Men jeg føler ikke jeg kommer til å bruke dem. Har ikke helt bestemt meg for hva konkurransen skal være enda, men dere kan kanskje komme med forslag til noe som kunne vært gøy? 

 

 

Blogglisten

BESTILT FRA BUBBLEROOM.NO!

Skrevet: 06.01.2013, 19:41         Kommentarer: 7


På salg til 120,- her!


På salg til 54,- her!


Øredobber med klips på salg til 30,- her!

Jeg så jo selvfølgelig ikke at øredobbene var med klips før bestillingen var sendt avgårde. Jeg føler ikke at jeg har spesielt mye bruk for klips-øredobber i og med at jeg har to hull i hvert øre. Men kanskje en av dere søte lesere kunne tenke dere et par søte øredobber? Jeg syns de var kjempesøte, og ble skikkelig skuffet da jeg så at det var klips. Men kanskje jeg setter i gang en aldri så liten konkurranse når jeg mottar varene i posten. Noen interesserte? 

Hva slags konkurranse kan jeg holde? 
 

NEW IN

Skrevet: 21.12.2012, 17:48         Kommentarer: 2

Hei dere!

I dag har jeg vært i byen og handlet julegaver sammen med Linn. Jeg hadde nesten glemt hvor stress det er å kjøpe julegaver, og det er forferdelig deilig å være ferdig med nesten alle. Nå mangler jeg bare en ting til Linn, så blir hennes julegave også komplett. Etter jeg kom hjem har jeg bare pakket inn alle gavene, og nå er jeg supersliten. Haha. 

Da vi hadde handlet det meste gikk vi rundt litt for å se etter nyttårskjole til Linn. Vi kom inn på Gina Tricot og fant denne nydeligheten over. Etter å ha brukt masse penger på julegaver ville jeg ikke ta meg råd til å kjøpe den selv, men gjett hva. Søte Linn kjøpte den til meg så jeg også skulle ha en ny kjole på nyttårsaften! Herlighet så snilt gjort av henne. Jeg ble kjempeglad og gleder meg til å bruke den når vi skal feire det nye året.

Btw, flere som har overlevd 21.12.2012? Haha.

Hva syns dere om kjolen?

NUXE - HUILE PRODIGIEUSE

Skrevet: 14.12.2012, 21:03         Kommentarer: 4


//privat

"..Tørroljen er et unikt multifunksjonsprodukt med flere bruksområder. Kan anvendes som et serum under ansiktskrem, men også på kroppen - alene eller under annen kroppskrem. Kan i tillegg anvendes i håret som hårkur eller kun for å gi ytterligere glans til tørt hår."

Hei dere!
I dag har jeg vært hos mamma og fått hjelp med eksamenslesingen, da mamma er utdannet legesekretær og har vært gjennom anatomien før, og i tillegg har hun stålkontroll! Følte vi kom gjennom masse og jeg ser bare lysere og lysere på hvordan det kommer til å gå på eksamen. Skal lese med henne på mandag og tirsdag også. 
Men da jeg kom hadde mamma pakket inn en liten gave til meg som jeg skulle få, nemlig tørroljen jeg har lagt ut bilde av ovenfor. Den lukter helt fantastisk og jeg kan ikke vente med å få prøvd den. I og med at det er en olje som kan brukes på både kropp og hår, kommer jeg mest sannsynlig til å bruke den som hårkur etter dusj, da håret mitt er tørt og slitt - spesielt nå på vinteren!

Er det noen av dere som har prøvd denne oljen, eller noen andre av Nuxe's produkter før? Hvis ja, hva syns dere?

PAKKE I POSTEN!

Skrevet: 12.12.2012, 20:09         Kommentarer: 1

Glemte jo helt å fortelle dere at jeg mottok min nye barberhøvel fra Dorco Shai i dag! Jeg har sett masse blogger som har anbefalt denne, og siden det er gratis å prøve så bestemte jeg meg for å bestille og teste ut vidunderet. Har ikke fått testet den enda, men skal gjøre det senere, og lover å komme med en anbefaling til dere når jeg har gjort det!

Har du prøvd den nye barberhøvelen til Dorco Shai?

Bestill gratisprøve selv her!

BESTILT FRA NELLY.COM

Skrevet: 29.10.2012, 19:51         Kommentarer: 5

I dag fikk jeg en hyggelig mail fra Nelly hvor det stod at siden jeg hadde handlet hos dem i sommer/høst da de hadde problemer pga lagerbytte, så fikk jeg et gavekort på 100,- som jeg kunne bruke. Det er jo alltid hyggelig å få noe gratis, og jeg lette litt rundt på salget for å se om jeg kunne finne noe jeg hadde lyst på. Fant ikke så fryktelig mye til under 100,- så jeg valgte meg et Smokey Eye Kit. Gleder meg til å få det i posten og få testet det ut!

Har du mottatt en slik mail fra Nelly i dag?

GAVE FRA LONDON!

Skrevet: 09.10.2012, 14:04         Kommentarer: 7


Clarins Instant light, natural lip perfector i fargene 01 og 02.

Min skjønne pappa var i London i forrige uke og kom hjem på søndag. Han var nettopp en liten tur på besøk hos meg og hadde med en liten gave til meg. Herlighet! Jeg ble kjempestolt av pappa da jeg så at han faktisk hadde klart å kjøpe disse nydelige lipglossene til meg. Jeg elsker Clarins og fargene var bare helt perfekte til meg som ikke er så glad i å bruke sterke farger. Åh, det er så gøy å få gaver fra utlandet, og spesielt når det er noe man virkelig har bruk for og kan bruke. Jeg ble kjempeglad!

Hva syns du om gaven?

INNKJØP FRA OSLO!

Skrevet: 20.09.2012, 13:02         Kommentarer: 6


genser med blondedetaljer//bikbok


skjorte med blonderygg//bikbok


tunika/kjole med blondedetaljer//bikbok


grå genser med åpen rygg//bikbok


bukse med slitte detaljer//ginatricot - tights med skinndetaljer//bikbok


lommebok og pilotbriller//mango


øredobber//ginatricot


gel eyeliner og isadora bb-cream//lindex

 

Hei igjen, søte lesere!

Her er altså det jeg fikk kjøpt med meg hjem fra Oslo! Da jeg satt på bussen på vei hjem i går tenkte jeg at jeg hadde fått kjøpt så lite, men jeg ser jo nå at jeg faktisk fikk kjøpt en del ting! Jeg kjøpte også noe undertøy, men det gadd jeg ikke å legge ut bilder av fordi det bare var et helt hvitt sett. Jeg er kjempefornøyd med innkjøpene, og gleder meg til å bruke alt sammen. 

Hva syns du om innkjøpene? Hva likte du best?

INNKJØP FRA DANMARK!

Skrevet: 22.08.2012, 21:25         Kommentarer: 9


Mintgrønn topp fra en butikk som het Sparkz.


Svart topp fra H&M.


Slække-genser fra Only.


Rosa skjorte med nagledetaljer fra H&M.


Hårstrikk fra H&M.


Hårspenner fra H&M.


Hårsmultring fra H&M.

Vi var jo i Danmark i går, så da tenkte jeg at jeg skulle legge ut bilder av innkjøpene mine. Fikk shoppet litt og er ganske fornøyd med innkjøpene. Jeg tenkte også at jeg skulle legge ut et innlegg med bilder fra Danmark, men det må i så fall bli senere i dag, eller i morgen. Kun for at innlegget ikke skal bli så langt. Håper dere har hatt en fin dag og får en fin kveld videre!

Hva syns du om innkjøpene?

200812 - NEW IN ..

Skrevet: 20.08.2012, 17:54         Kommentarer: 8


mintgrønn top fra bikbok / 49,-


topp med åpen rygg fra bikbok / 49,-


hvit og lilla genser fra bikbok / 49,- pr stk.


veske 499 fra cmyk / 499,-

Det er så deilig å bruke litt penger på seg selv! I dag fikk jeg lønning, og gledet meg til å se store summer på kontoen etter 6 ukers full jobbing i sommer. Etter jeg hadde betalt alt av utgifter hadde det forsvunnet over 13000,- fra kontoen min, og det var plutselig ikke så mye som stod igjen da jeg i tillegg ble trukket 7000,- i skatt. Omg, sier jeg bare. Men litt penger var det selvfølgelig og det måtte jeg utnytte. Jeg fikk gjort et kupp på Bikbok ved å kjøpe fire kjempefine topper til under 200-lappen! Og ny veske måtte jeg uansett ha, og da fant jeg en fin en på CMYK som kan brukes både til hverdag og skole. I morgen skal vi på svipptur til Danmark, så regner med jeg får shoppet litt da også. Jeg skal selvfølgelig holde dere oppdatert. 

Hva syns du om innkjøpene?

NEW IN ..

Skrevet: 18.08.2012, 18:12         Kommentarer: 2

Nå som det nærmer seg skolestart for meg, var det på tide å skaffe seg en liten årsplanlegger for det kommende året! Har superlyst på en personlig almanakk, men det tar for lang til å få den hjem i posten, så jeg kjøpte heller denne, søte årsplanleggeren på Staples for 99,-

Hva syns du om innkjøpet? Hvordan holder du styr på avtaler osv?

BESTILT FRA NELLY.COM!

Skrevet: 16.07.2012, 23:06         Kommentarer: 10

75,- //HER

100,- //HER

50,- //HER

Var innom en tur på Nelly istad og fikk med meg at de har salg på massevis av varer! Jeg kikket gjennom alle 75 sidene, og fant 2 undertøyssett og ett armbånd som jeg likte veldig godt! Har aldri bestilt undertøy fra nelly før, så er veldig spent på hvordan det er! Men uansett om det passer eller ikke, så var det ikke dyre dommer jeg måtte betale for dette. Med frakt og fakturagebyr ble det vel 293 kr for alt!

TRYKK HER FOR Å KOMME TIL SALGET!

Hva syns du om det jeg bestilte? Liker du å handle på salg?

NEW IN!

Skrevet: 16.07.2012, 22:01         Kommentarer: 4På facebook er jeg medlem av en gruppe som heter så pent som "For jenter i Kristiansand - Bytte, salg, kjøp." Dette er altså en gruppe hvor jenter legger ut klær og diverse de ønsker å selge. Jeg kom over denne nydelige kjolen og bestemte meg for å legge inn et bud. Gjett hva? Ja, helt riktig, jeg fikk den! Kjolen var aldri brukt, bare prøvd på. Prislappen hang fortsatt på til og med. Jeg fikk altså denne nydelige kjolen som opprinnelig kostet 399,- til bare 90,-. Helt genialt! Den satt som støpt på meg, og jeg er kjempefornøyd med kjøpet. Overse at jeg er syk og omtrent ikke har sminke på meg på bildene. Håret er ikke akkurat pent det heller.. hehe.

Hva syns du om kjolen? Er du meldem av en slik gruppe på facebook?

hits