<

To jenter fra Kristiansand. Blogger i hovedsak om fotografering! Bare spør om du lurer på noe :-)

Instagram: Prces / Linnklungland


SNIKTITT PÅ JULEPYNT

Skrevet: 29.11.2013, 15:22         Kommentarer: 1


//bilde fra Instagram

Hei alle sammen!

Nå har jeg ryddet og vasket en god stund her hjemme, og jeg har til og med fått opp litt julepynt! Minnekortet til kameraet ligger i pc'en som kjæresten har med seg på jakt, så jeg får vise dere dette instagrambildet i mellomtiden! Jeg syns det ble kjempekoselig og jeg føler meg absolutt klar til første desember nå på søndag. Håper også at kjæresten blir glad for at jeg har gjort det litt hjemmekoselig i leiligheten når han kommer hjem i morgen!

Hva syns du om julepynten?
 Linn O.

 

INSPIRASJON - HÅR

Skrevet: 16.11.2013, 14:32         Kommentarer: 0
God lørdag! 
Nå er det snart på tide med julebord for mange, og hva er vell vanskeligere enn å finne klær og frisyrer til slike arrangementer? 
Tenkte jeg kunne titte innom for en liten hår inspirasjon til dere i dag! 
Det finnes så utrolig mange fine måter å fikse håret at det rett og slett blir vanskelig å velge. 
Men det som er så fint med frisyrene over er at de er pene, og heller ikke så vanskelige! 
Viss dere ønsker at jeg skal vise hvordan man lager noen av disse frisyrene, så skrik ut! 

Hva synes du om disse frisyrene?

 Linn K

CRISTINA OTERO PHOTOGRAPHY

Skrevet: 02.11.2013, 01:09         Kommentarer: 4Herregud, har dere sett på maken!?

Det er ikke fryktelig lenge siden jeg oppdaget fotografen Cristina Otero og hennes slående vakre selvportretter! Jeg kan finne mye inspirasjon av å se på andres fotografier, men dette tok helt kaka! Så utrolig nydelig, annerledes og perfekt. Jeg har nesten ikke ord. Disse nydelige bildene er tatt av en SYTTEN år gammel, spansk jente. Det er når jeg ser slike fantastiske bilder at jeg virkelig angrer på at jeg ikke har satset mer på fotografi i livet mitt. Tenk å få til noe sånn som dette? Det er jo ren kunst. 

Ønsker dere å se flere av bildene hennes kan dere følge henne på facebooksiden hennes som dere finner her!

Flere enn meg som ble inspirert nå?
 Linn O.

 

THIS SEASON: NEON SUNGLASSES

Skrevet: 16.03.2013, 17:50         Kommentarer: 2

Hei dere!

Idag da jeg kom på jobb fikk jeg prøve de nye Ray Ban modellene vi har fått inn. Dere som følger litt med i motebildet har sikkert fått med dere at den kommende sesongen kommer til å være preget av sterke neonfarger. Siden jeg jobber i brillebutikk er det viktig å holde seg oppdatert, og nå har vi fått inn de første solbrillene som er preget av denne moten, nemlig Ray Ban Aviator. Den klassiske pilotmodellen har nå kommet med neonfargede speilglass. Vi har fått inn blå og oransj og vi venter på grønn. Vi kommer også til å få inn Wayfarer med neonfarger. 

Andre merker som kommer til å pryde veggene er blant annet Oakley. Oakley er mest kjent for sporstbriller men har også "bybriller". Oakley har en modell som heter Frogskin. Dette er en rimeligere og mer ungdommelig modell enn mange andre, og i år vil denne også bli å finne i forskjellige neonfarger! Jeg gleder meg masse til å se hvilke nyheter som fortsetter å komme i løpet av våren, og syns det er gøy å holde dere oppdatert om hvordan det ligger an på solbrillefronten, i og med at jeg ikke er noe spesialist på klesmote.

Hva syns du om at neonfarger har mye fokus i den kommende sesongen?
Hva syns du om solbrillene? 

GINA TRICOT WANTS!

Skrevet: 11.03.2013, 18:41         Kommentarer: 2

Alt er fra GinaTricot.com

Herlighet, nå merker jeg virkelig at shoppetrangen sniker seg innpå. Har ikke shoppet ordentlig på månedsvis og har et stort behov for å bytte ut garderoben min. Jeg vet iallfall hva jeg skal når ferie- og skattepengene kommer på konto! Jeg var innom nettsiden til Gina Tricot og ble overrasket over hvor mye stilig tøy det var å finne! Pleier som regel å finne noe fint på GT, men nå kunne jeg virkelig tenkt meg omtrent hele butikken. Nettbutikken iallfall. 


TATTOO WANT!

Skrevet: 06.03.2013, 19:47         Kommentarer: 9


Ja, dere får lov til å le av mine latterlige tegneegenskaper. hihi

Åh, jeg begynner virkelig å kjenne at kroppen skriker etter en ny tattovering, og denne gangen vil jeg ha en på foten! Har lenge hatt lyst på en som er synlig når man går med høye hæler, eller i mitt tilfelle, ballerinasko da jeg sjelden går i hæler. Og ja, jeg vet hva dere tenker, men jeg vil absolutt ikke si at jeg har blitt direkte inspirert av Sophie Elise. Jeg har lenge hatt lyst på en slik tattovering med skrift som sier "Love" istedenfor "Beyond" som hennes gjør. Men når det er sagt, så kan jeg ikke nekte for å ha enda mer lyst på den nå etter jeg så hvor lekker hennes ble.

Hva syns du om tattoveringsplanen? 
Har du tattoveringer? 

RAY BAN - WANTS!

Skrevet: 12.02.2013, 19:27         Kommentarer: 6

1. / 2. / 3. 

Ettersom jeg jobber i en optikerforretning som selger en hel haug av solbriller får jeg med meg mange av nyhetene som ankommer butikken. Ett av de største merkene vi har er da Ray Ban som er et av mine favorittmerker når det kommer til solbriller. Det er så mange jeg har lyst på! Disse tre som jeg har linket ovenfor er mine favoritter fra fjordåret. Jeg har alltid likt den øverste, og som dere ser på bilde nr 2, så er det den jeg har på meg. Vurderte nemlig å kjøpe den i fjor sommer og måtte ha en liten avstemming på facebook. Hehe. 

Har du noen ray ban favoritter?

INSPIRATION.

Skrevet: 26.01.2013, 16:13         Kommentarer: 5


Bilder fra weheartit - collage laget av meg.

Jeg blir så gira av å se på slike inspirasjonsbilder! Jeg begynner å glede meg til vår og sommer og god stemning. Jeg gleder meg til å kunne ta på meg solbriller, ligge på stranda og bli brun. Jeg gleder meg til snøen forsvinner og verden blir fin og fargerik. Jeg gleder meg til å ta masse bilder og kose meg sammen med gode venner på sene sommerkvelder! Det er så mye å sette pris på her i livet og jeg tror virkelig ikke vi mennesker er flinke nok til å gjøre det. Jeg har iallfall merket det siste året at jeg har blitt mye flinkere til å sette pris på de små gledene i livet, og det er herlig!

Hva gir deg inspirasjon?

CHEAP MONDAY - WANTS!

Skrevet: 24.01.2013, 22:40         Kommentarer: 5


Alle bildene er funnet på nelly.com - collage laget av meg.

Jeg virkelig elsker Cheap Monday. Jeg husker første plagg jeg kjøpte og det var en bukse. Jeg tror aldri jeg har hatt en så god og fin bukse før. Den var helt sort, men gud - jeg elsket den! Utenom dritlekre og gode bukser har de også så utrolig mye stilig tøy. Hadde jeg vært rik skulle jeg gjerne kjøpt alt! Jeg er ikke så fryktelig opptatt av merker, men Cheap Monday kunne jeg bodd i året rundt!

Liker du Cheap Monday?

NELLY.COM - WANTS!

Skrevet: 20.12.2012, 19:14         Kommentarer: 1

1. HER// 2. HER// 3. HER// 4. HER// 5. HER// 6. HER

Åh, jeg kikket raskt innom nelly nettopp, og de har jo så mye flott! Jeg har bare lyst til å bestille alt jeg har lyst på, men lommeboka skriker dessverre om alle pengene som skal gå til julegaver, mat og alt det andre som hører til voksenlivet. Det er kjedelig! Husker ikke sist jeg shoppet noe jeg virkelig hadde lyst på til meg selv. Det er vel bare sånn det er å bli voksen, er det ikke? Men uansett så er det fint å kunne drømme seg bort litt i nellys kjoleparadis av og til!

Hva syns du om kjolene?

INTERIØR WANTS

Skrevet: 02.11.2012, 19:30         Kommentarer: 4

Åh, det finnes så mye fint interiør rundt forbi. Alt på bildet fant jeg på Kremmerhuset sin hjemmeside, og jeg er forelsket! Hadde jeg vært rik, skulle jeg kjøpt alt sammen og enda mer. Elsker interiør, og min drøm må være å kjøpe et stort, stygt hus som jeg kan pusse opp og dekorere med alt jeg har lyst på. Det hadde vært fantastisk!

ANTREKK - KUNNE DU GÅTT MED DETTE?

Skrevet: 31.10.2012, 23:19         Kommentarer: 5

Kjedet meg litt i sted og rasket sammen tre drømmeantrekk på Polyvore. Det er så herlig å kunne drømme seg bort litt av og til, selv om jeg ikke har penger til noe av det!

Kunne du gått med noe av dette?

INSPO-SHORTS

Skrevet: 25.10.2012, 18:45         Kommentarer: 6

I dag gjorde jeg noe jeg ikke har gjort på flere år. Jeg kjøpte en underdel på Bikbok. Jeg skal faktisk ikke legge skjul på at mine gigantiske hofter og min ekstremt store rumpe har hindret meg i å passe Bikbok sine underdeler i årevis. Jeg har jo begynt å trene, og trenet fast tre dager i uken. I dag da jeg gikk fra jobb så jeg at det hang et stativ på Bikbok hvor de hadde en hel haug av godsaker på tilbud til 79,- og jeg bestemte meg, uten å prøve den, for å raske med meg en shorts hjem. Jeg visste før jeg betalte for den at den ikke kom til å passe, men nå har jeg enda større motivasjon til å trene enda hardere, og forhåpentligvis passer jeg den til sommeren! Jeg får ikke spesielt mye treningsmotivasjon av å se på bilder av lekre, slanke damer. Jeg er nødt til å se resultatet, og denne shortsen er den perfekte motivasjon for meg!

Hva gir deg treningsmotivasjon?

 

INTERIØR I HJEMMET

Skrevet: 17.10.2012, 22:13         Kommentarer: 1

Det fine med å bo sammen med Linn er at vi begge er over gjennomsnittet interessert i interiør. Vi snakker ofte sammen om hvordan vi vil at våre fremtidige hjem skal se ut, og vi har også veldig lik smak! Det er jo helt perfekt for da er vi også ganske enige om hvordan vi ønsker å ha det. I går fikset vi til dette lille kosehjørnet i stuen, og jeg er fortsatt superbegeistret over hvor fint det faktisk ble!

Hva syns du?

MY LOVE

Skrevet: 17.09.2012, 21:59         Kommentarer: 1


now I am strong, you gave me all
you gave all you had
and now I am home

WEDNESDAY INSPIRATION

Skrevet: 05.09.2012, 17:07         Kommentarer: 4


bilder fra weheartit, redigert av meg.

Hei, søte dere!

I dag har jeg egentlig ikke gjort noe som helst. Hadde den tredje natten på rad med lite søvn, og begynner å bli litt lei av å ikke få sove. Etterpå skal jeg på trening, så håper å få sove godt i natt etter en god treningsøkt, da jeg skal både på skole og jobb i morgen. Blogger dårlig om dagen, rett og slett på grunn av mangel på inspirasjon. Heldigvis pleier ikke de periodene å vare så lenge hos meg, så håper at hodet snart blir fullt av gode bloggidéer slik at jeg kan underholde dere litt mer enn det jeg gjør nå, men vi får se!

Hva har dere gjort i dag? Hvor finner du inspirasjon?

DAGENS VISDOMSORD

Skrevet: 16.08.2012, 12:36         Kommentarer: 3


foto og redigering//meg.

you can't start the next chapter of your life if you keep re-reading the last one

hits