<

To jenter fra Kristiansand. Blogger i hovedsak om fotografering! Bare spør om du lurer på noe :-)

Instagram: Prces / Linnklungland


WHERE MY BLOG AT?

Skrevet: 20.01.2014, 16:01         Kommentarer: 0

Huff altså. 

Jeg har virkelig ikke glemt bort bloggen, men til jul fikk jeg nemlig iPad, og har faktisk ikke åpnet pc'en etter jeg fikk den. Det er bare slurv og latskap fra min side. Jeg skal ikke love at jeg kommer til å bli superflink til å blogge nå i nærmeste fremtid da det har seg slik at snøen har kommet, og jeg har gått inn i min årlige vinterdepresjon hvor jeg mangler både inspirasjon og blogglyst. 

Om det er noen der ute som likevel ønsker å følge meg på hva som skjer i livet mitt kan dere følge meg på Instagram. Jeg oppdaterer der omtrent daglig.

Jeg har ikke glemt dere og jeg er titt og ofte inne å leser favorittbloggene mine selv om jeg ikke gir lyd fra meg!

WORKING 9-5 +++

Skrevet: 19.12.2013, 21:34         Kommentarer: 1

Hei alle sammen!

Nå er det sykt lenge siden jeg har blogget, og det er rett og slett jobben sin feil.. Jeg jobber hver dag fra 9 til 5, og når jeg kommer hjem er det middag og avslapping som står for tur. Men i dag tar jeg juleferie og skal faktisk ha fri helt frem til den 28. desember! Da skal det bli interessant blogging igjen, det lover jeg!

Jeg fikk forresten svar på en jobb jeg var på intervju til på mandag - og jeg fikk jobben! Det er en helgestilling på et sykehjem her i Kristiansand og jeg gleder meg til opplæring etter nyttår. Så i tillegg til min "Mandag-fredag + tredje hver lørdag"-stilling på min kjære Synsambutikk vil jeg også jobbe en helg i måneden på sykehjem. Hard worker for sure. Det gode er at jeg får både masse fin erfaring til mitt fremtidige yrke som sykepleier pluss litt ekstra cash. Kanskje jeg til og med får råd til å ta lappen nå, bare 3 år på etterskudd? Hehe, vi får sjå..

Håper alle har det kjempefint, og at julestemningen og julefreden begynner å senke seg hos dere alle!
Linn O. 

BESØK OSS PÅ INSTAGRAM

Skrevet: 12.12.2013, 12:18         Kommentarer: 4


Da følte jeg det var på tide med en liten påminnelse til dere lesere om at selv om vi kanskje ikke alltid er like flinke til å oppdatere dere her, 
så kan dere selvfølgelig følge oss på instagram!

Så viss dere ikke allerede gjør det, følg oss på: 

Prces (Linn Olsen)
Linnklungland - (Linn Klungland)
 
Har du instagram?
Føler du oss?

 Linn Klungland
 

Begynnelsen på hjemmelagde julegaver

Skrevet: 30.11.2013, 10:55         Kommentarer: 5

God lørdag alle sammen! 
I dag er det siste dag i november, og det er på tide å få begynt på julegavene. 
Meg og kjæresten har diskutert lenge hva man kan gi i julegave til alle, til for eksempel foreldre og besteforeldre. 
Og det er faktisk like vanskelig hvert år! 
Så i år fant vi ut at vi rett og slett skulle lage noe selv! Vi har ikke kommet så godt i gang med "selve" julegaven enda, men håper på at det skal skje noe fremgang i løpet av helga! 
Så da viser jeg dere det julegaven består av til nå. Så skal dere selvfølgelig få se sluttresultatet! 

Hva tror dere vi skal lage? 
Hva skal du gi i julegave til dine i år? 

 Linn K 
KOSEKOPP

Skrevet: 28.11.2013, 22:22         Kommentarer: 0Hei alle sammen! 

Nå var det jaggu godt å sette seg ned i sofaen. I nesten hele dag har jeg vært på besøk hos mamma og så var jeg på personalmøte. Resten av kvelden kommer kun til å gå til avslapping under pleddet i sofaen! Kjæresten er bortreist på jobb og jakt, så jeg har hele leiligheten for meg selv frem til lørdag, noe som av og til kan være ganske deilig!¨

I dag kjøpte jeg også et fantastisk, lite juletre som passer perfekt inn i minileiligheten til meg og kjæresten. I morgen skal jeg bruke dagen på å rydde og vaske, og så skal jeg pynte og gjøre klart til første søndag i advent, bare at jeg forhåpentligvis blir ferdig til lørdag slik at kjæresten kan komme hjem til julepyntet leilighet! Jeg lover å vise dere i morgen om jeg blir ferdig, hvis ikke får dere se på lørdag!

Håper alle sammen har en fin kveld videre!
 Linn O.

 

MINE BURSDAGSGAVER!

Skrevet: 26.11.2013, 19:44         Kommentarer: 12


Kjempefin scrapbook fra Linn.


Nydelig vegglysestake fra mamma.


Penger og skrapekalender fra pappa.


Fleecejakke fra Kari Traa fra kjæresten til pappa.


To "kosekopper", Pukka te og hårprodukt fra min tante og fetter.


Sengetøy, kosedress og foundation fra farmor.
Pakkekalender og gavekort på billett til Les Miserables som settes opp på teaterhuset til våren fra min tante. Denne musikalen har vi sett sammen to ganger i London, så det blir gøy å se den her i Norge.

Utenom disse flotte gavene har jeg også fått GHD rettetang fra kjæresten, pynt og interiør til leiligheten fra svigermor, en flott "snacks-kurv" fra farmor, penger og en nydelig blomst fra svigerfamilien min! Jeg er superfornøyd med dagen min. Jeg har fått så mye fint, spist god mat, fått så mange fine hilsener og stemningen har vært helt på topp, akkurat slik en bursdag skal være! Nå er det deilig å tenke på at jeg ikke lenger bare er 20 år, og at det er ett helt år til neste gang.

Håper alle har hatt en kjempefin dag!
 Linn O.

 

GRATULERER MED DAGEN!!

Skrevet: 26.11.2013, 09:55         Kommentarer: 2
I dag, 26.11.2013 blir verdens herligste jente 21 år! 
Linn er en slik venninne som alle burde drømme om å ha.
Hun er støttende, lattermild, ærlig, har en herlig personlighet og er rett og slett bare en utrolig god venninne! 
Jeg håper dere kjære lesere vil ønske henne en flott dag.
Jeg må selvfølgelig innom på besøk til henne på vei til skolen. Fordi ingen dager er som dagene med Linn! 

Ønsk henne gratulerer med dagen! ^^
 
 Linn K  

NITRO CIRCUS LIVE

Skrevet: 22.11.2013, 20:28         Kommentarer: 2

Hei alle bloggvenner!

I går tok jeg, Linn, kjæresten min, en kompis og hans bror turen inn til Telenor Arena for å se Nitro Circus. Det er et ekstremsportshow som har gått på tv, på MTV, men som nå reiser rundt og fremfører de sykeste triks innenfor bmx, fmx og alt annet man kan tenke seg. Jeg ble positivt overrasket over hvor gøy jeg syns det var. Det var helt rått og guttene som er med er rett og slett helt splitter pine gale! 

Hele oppsettet og showet var fantastisk. Utrolig mye liv, blinkende lys, flammer og musikk! Det var rett og slett en vanvittig opplevelse og jeg er veldig glad for at vi dro! Jeg skulle gjerne vist dere noe annet enn mobilbilder, men vi ble selvfølgelig stoppet i døren fordi vi hadde kamera i veskene, og måtte tilbake til bilen for å legge det fra oss. Dere kan tro vi var sinte! 

Jeg legger med noen filmer som jeg har postet på min Instagram, slik at dere kan få et lite inntrykk av hvordan det var!

Må igjen bare få beklage for dårlig kvalitet!
Var det noen av dere som var på Telenor Arena i går? 
 Linn O.


FRUSTRERTE FRUER

Skrevet: 17.11.2013, 15:30         Kommentarer: 9I dag har jeg en slapp søndag sammen med de gale fruene fra Wisteria Lane. Kjæresten er på jakt, og jeg fikk ikke sove før sent i natt, så i dag valgte jeg rett og slett å gå rett fra sengen og ut på sofaen i pysj, hvor jeg enda sitter og ser på Frustrerte Fruer. Elsker den serien, og jeg har sett den om og om igjen. Regner ikke med det blir noe mer spennende blogging fra meg i dag, så da håper jeg alle har en fin søndag!

 Linn O.


VENDELA HOS SYNSAM!

Skrevet: 14.11.2013, 20:19         Kommentarer: 2


Hei dere!

I går skrev jeg jo på bloggen at vi ventet storfint besøk på jobben i dag. Nemlig av den tidligere supermodellen Vendela Kirsebom! Hun er nå ute med sin nye brillekolleksjon, og gud så mange fine infatninger det var! På bildene over ser dere at jeg har på meg en pilotbrille fra Vendelas tidligere kolleksjon som jeg fikk i Januar/Februar i år. 

Det var utrolig gøy å se hvor flink, åpen og herlig Vendela var med alle kundene våre, og med oss ansatte. Hun var utrolig hyggelig, positiv og ikke minst flink til å hjelpe kundene i dag, og jeg følte jeg lærte en hel masse! Jeg fikk dog ikke tatt så mange bilder, da Vendela var opptatt med kundene omtrent hele tiden. Jeg fikk knipset ett bilde av oss to, og helt på slutten av dagen tok vi også et gruppebilde av oss som jobber på Synsam sammen med Vendela som jeg bare måtte poste! Er så glad i alle de flotte damene jeg jobber sammen med. 

Må bare beklage for dårlig kvalitet på bildene, da de er tatt med mobil, og også det lame uttrykket mitt på bildet av Vendela og meg. Jeg ble litt nervøs, stressa og starstuck - og ikke minst lei meg da Vendela ba meg om å ha på brillene mine på bildet. Jeg kler ikke briller på bilder, haha.

Alt i alt har dette vært en helt topp, slitsom og gøy dag, og jeg er veldig glad for at jeg fikk være med på det hele!
 Linn O.

 

VENDELA KIRSEBOM PÅ BESØK!

Skrevet: 13.11.2013, 14:50         Kommentarer: 2

Hei og hopp!

Jeg jobber jo, som nevnt maange ganger, hos Synsam Kristiansand. I morgen skjer det noe litt morsomt på jobb, og jeg er glad jeg har vakt. Vi får nemlig Vendela Kirsebom på besøk, og hun skal være hos oss hele dagen. Hun er ute med en ny brillekolleksjon og skal i morgen hjelpe våre kunder med å finne briller som passer til dem. 

Det blir interessant å se hva hun ser etter når hun velger ut briller til folk. Jeg tror det blir gøy, og ikke minst litt spennende. Jeg har aldri vært så tett på en kjendis før, og spesielt ikke i nærmere seks timer. Man blir jo litt starstruck og iallfall jeg føler meg plutselig veldig liten i slite situasjoner, hehe. Jeg håper å få tatt et bilde til dere blogglesere som jeg kan vise i morgen når jeg er ferdig på jobb! Og du? Hvis du bor i Kristiansand og ønsker å hilse på selveste Vendela er det bare å ta turen innom Synsam!

HVEM ER VI?

Skrevet: 11.11.2013, 15:38         Kommentarer: 2

Hei kjære lesere!

Jeg tenkte jeg skulle lage en liten presentasjon av oss bloggere som driver denne bloggen. Dere kjenner ikke oss, og vi kjenner ikke dere, så hva er vel bedre enn å gå ett steg videre og rett og slett bli litt kjent? Som dere vet drives bloggen av to Linn'er. Vi har kjent hverandre siden 2008, og startet som bitre fiender før vi skjerpet oss, ble venner og til slutt bestevenner. Vi har vært gjennom litt på de fem årene vi har kjent hverandre, og kanskje ikke alt er helt normalt for normale jenter? Jeg tenkte å ta en liten oppsummering: 

Vi har gått på skole sammen.

Vi havnet i samme klasse på videregående, og det var da vi først møttes. Det første vi sa til hverandre var "Heter du også Linn? Kult, jeg og, skal vi være bestevenner?". Tiden gikk og vi ble alt annet enn bestevenner. Vi hatet hverandre og sa ikke ett eneste ord til hverandre med mindre vi måtte. Heldigvis løsnet ting opp, og vi kunne legge fra oss stridsøksen.

Vi har jobbet sammen.

Sommeren 2009 jobbet vi sammen for første gang som sesongansatte i Kristiansand Dyrepark. Det var også på denne tiden vennskapet vårt virkelig begynte å ta form. Etter sesongen var over og det hadde gått en stund begynte vi begge i jobb som telefonselgere. Der jobbet vi sammen i nesten ett år før vi gikk til hver vår arbeidsplass. 

 Vi har vært på ferie sammen.

Ettersom årene har gått har vi vært ute og fartet litt sammen. Utallige turer til Danmark og Oslo er nok det vi er mest kjent for, men vi har også vært så heldige å få reise utenlands sammen. Første tur var på videregående da vi dro til Paris og i fjor sommer var vi i Tyrkia sammen.

Vi har bodd sammen.

Bildene over er tatt i februar 2012, da vi nettopp var ferdige med å skru sammen vår nye seng og offisielt kunne kalle oss samboere. Vi bodde sammen i rett over 10 måneder og delte seng hver natt, og var i hverandres selskap døgnet rundt. Likevel kranglet vi ikke én eneste gang! Det er helt sykt, og jeg kan med hånda på hjertet si at Linn har vært den beste samboeren jeg noen gang har hatt, og det inkludert kjæresten min!

Vi har taklet brudd sammen.

På den tiden vi har kjent hverandre har vi begge to vært gjennom hele to kjærlighetsbrudd hver. De to første ordnet seg kjapt og vi ble begge sammen med våre kjære igjen. De to neste derimot. Det har vært gråt, frustrasjon, snørr og tårer i lange baner, men det har også vært happy endings, glede og latter. Vi har taklet bruddene på ulike måter, men likevel alltid sammen, og som regel har det resultert i heftig shoppingterapi uten like. 

Jeg håper dere føler at dere kjenner oss litt bedre nå? 
Har dere noen fine venninnehistorier som dere ønsker å dele? 

WANDERLUST

Skrevet: 18.07.2013, 22:16         Kommentarer: 3


//Alle bilder fra WeHeartIt.

Jeg har så lyst til å reise jorden rundt og oppleve verden. Det er så mange steder jeg har lyst til å besøke, og jeg skulle aller helst gjort det nå. Jeg er lei av gamle Norge, jobb, skolegang, regninger og alt som følger med det å bli voksen. Hadde jeg blitt millionær, hadde jeg sagt farvel til alle jeg kjente, pakket snippsekken og reist jorden rundt. Åååh. Det er da iallfall lov til å drømme!

 

SWEET!

Skrevet: 11.06.2013, 22:51         Kommentarer: 2


//Instagram: prces.

I dag har vært en herlig dag! Jeg hadde fri fra jobb, så da jeg våknet satte jeg meg ut i solen med den spennende boken jeg holder på å lese, Snømannen av Jo Nesbø. Jeg hadde ikke solkrem, så jeg smurte meg inn med spenol, og satset på det beste. Da jeg hadde sittet i ca en time så jeg at jeg begynte å bli litt rød på armene, så da satte jeg meg inn igjen. Bedre å sole seg litt om gangen og få en fin farge enn å kjøre på og bli rød som en tomat!

Nå venter snart senga siden jeg skal på jobb i morgen. Håper alle sammen har hatt en kjempefin dag, så blogges vi!

FIRE SMÅ!

Skrevet: 07.06.2013, 18:21         Kommentarer: 5
//beklager dårlige bilder!

Måtte bare gi dere en liten puse-update! Etter etpar timer med fødsel kom det til sammen fire små pusekatter! Har ikke sjekket kjønn enda, men to av dem er helt sorte, en kommer til å få fargene til mora, og den siste ser ut som en blanding av svart/hvit og fargene til mammaen. Jeg har allerede valgt meg en jeg ønsker å beholde, og det er sistnevnte, og også den som dere ser alene på bildet ovenfor. Det var førstemann ute av mammaens mage. En liten hjerteknuser!

Kommer til å oppdatere dere med masse, kanskje altfor masse, puseblogging fremover, men ikke før de har åpnet øynene.
Gled dere!

 

KATTUNGER PÅ VEI!

Skrevet: 07.06.2013, 10:49         Kommentarer: 4

God morgen, godtfolk!

I skrivende stund ligger katten min ved min side og kjemper for å få ut bebisene hun har i magen! Det er nemlig kattefødsel på gang i heimen. Det har allerede kommet ett lite nurk, og nå tror jeg jammen meg at det kommer en til om ikke så altfor lenge! Herlighet så spennende dette er. Jeg har aldri, på egenhånd, hatt en katt som har fått kattunger før nå, og jeg har heller aldri vært med på en kattefødsel, så dette er helt nytt for meg!

Lover å oppdatere dere på hjerteknuserne etter hvert, når ting blir litt mindre .. blodig. 

Ha en fin dag videre!

OUT IN THE SUN!

Skrevet: 03.06.2013, 22:10         Kommentarer: 3Hei hei!

Det blir et kveldsinnlegg fra meg i dag, med en stusselig photoshopredigert instagrambilde, haha. I dag har jeg hatt besøk av min beste Linn, og vi rigget oss til ute i solen med madrass, pledd og puter. Det var utrolig deilig å bare slappe av litt i den herlige varmen, og vi lå ute i ca to timer før vi begge begynte å bli litt røde på nesen, og bestemte oss for å dra ned på butikken og kjøpe oss hver vår velfotjente is. Alt er så herlig når det er fri, sommer og sol! Nå venter senga snart, og jobb i morgen. Ha en fin kveld videre, søtinger!

Har dere hatt en fin og solfylt dag?

HONEY, I'M HOME!

Skrevet: 05.04.2013, 11:31         Kommentarer: 6


//gammelt bilde

I går var det seks dager siden sist jeg hadde sett lillepus. Jeg må helt ærlig si at jeg begynte å miste motet og trodde egentlig ikke at hun kom til å komme hjem igjen. De siste nettene har jeg ligget våken lenge, for å se om hun kommer osv. I går lå jeg i sengen, og klokken hadde slått 02:06 da jeg plutselig hørte en lyd utenfor. Jeg løp ut i stua, og i vinduskarmen stod jammen meg den lille pusen vår! Jeg løp bort og slapp henne inn, og jeg tror jeg skalv i hele kroppen av glede da jeg så at hun var like hel!

Nå som hun har vært på langtur og ikke er sterilisert enda, så regner jeg med at vi har et kattekull på vei! Det er skremmende, men veldig koselig. Skal love å holde dere oppdatert om det kommer bebiser :-)

4 ÅR - MIN DAG

Skrevet: 04.04.2013, 22:33         Kommentarer: 4

Latterlig klissent instagrambilde. Sorry for det! 

Åå, dagen i dag har vært herlig! Våknet opp til en herlig kyss fra min kjære som var på vei ut døra for å dra på jobb. Selv kunne jeg sove etpar timer til da jeg begynte på jobb klokken 12. Da jeg var ferdig på jobb stod den vakreste jeg vet utenfor og ventet på meg, og sammen tuslet vi opp på Egon for å kose oss med en bedre middag. Det var kjempedeilig å bare sitte sammen og prate om alt og ingenting, og bare være oss to sammen. Maten var kjempegod, og etter vi hadde spist koste vi oss med hver vår kaffe. 

Det er så lenge siden vi har gjort noe sånn sammen så det var virkelig ordentlig herlig. Da vi kom hjem satte vi oss ned og spilte et par runder med COD Black Ops II, Zombies. Har blitt en skikkelig svett gamer sammen med han, og vi koser oss! Deilig å kunne ta del i hans interesser også.

 4 år er gått, og mange fler skal det bli! 

ADIOS!

Skrevet: 04.04.2013, 21:36         Kommentarer: 0

I dag var det dessverre på tide å si farvel til min søte nesepiercing som jeg rakk å ha i ca to måneder. Jeg hadde absolutt ikke lyst til å ta den ut, men de siste ukene har vært preget av mye betennelse og infeksjon. Jeg har også vært kjempeforkjølet og har måttet være borti den mye, noe som ikke akkurat gjorde ting noe særlig bedre. Jeg har flere ganger om dagen måttet rense bort størknet blod og gugge som har kommet i løpet av få timer, og jeg orket rett og slett ikke mer. Jeg tror selv at infeksjonen har kommet av at jeg måtte kjøpe ny piercing da jeg mistet kulen på den jeg hadde, og jævelfrua som solgte meg den ikke renset den for meg (selv om jeg ga henne streng beskjed om å gjøre det) før hun hjalp meg å sette den i. 

I skrivende stund ser nesa mi nå slik ut. Blodig og fæl, men ikke på langt nær så ille som da jeg tok ut piercingen. Da jeg tok den ut hang det igjen et kjøttklump som var på størrelse med en kjøttkake ut av piercinghullet, som har dannet seg under betennelsen. Flink som jeg er klarte jeg, på tross av smerten, å skrape denne vekk med en pinsett. Etter jeg tok den ut, ser jeg jo selv hvor malplassert piercingen egentlig var. Ikke nok med at den var skjev, syns jeg også den var plassert altfor langt inne på nesevingen. Så alt i alt er jeg glad at den er borte! Det var gøy så lenge det varte iallfall.

4 ÅR SAMMEN!

Skrevet: 04.04.2013, 00:05         Kommentarer: 10

I dag, 04.04.2013, har jeg og kjæresten min vært sammen i hele 4 år! Fy søren så fort tiden flyr. Jeg er virkelig verdens herligste jente og jeg elsker denne gutten høyt!

SAVNET.

Skrevet: 31.03.2013, 15:24         Kommentarer: 5


//privat

Etter at jeg og kjæresten flyttet inn i ny leilighet har lillepus vært ute masse. Vi har nemlig bodd i blokk de siste fire månedene, slik at Tango ikke har hatt mulighet til å ut. Før jeg og kjæresten min flyttet i den forrige leiligheten vår bodde jeg i den leiligheten vi bor i nå (komplisert), og hadde Tango i ca 6 måneder før vi flyttet. Derfor har jeg latt henne gå ut så tidlig etter flyttingen; fordi hun kjenner området.

I går var hun ute en hel haug, og var bare inne for å spise og sove. Hun begynte å mase om å ut i 6-7 tiden på ettermiddagen, og jeg slapp henne ut. Siden det har jeg ikke sett henne. Hun pleier aldri å dra på langtur, og holder seg som regel i området slik at hun lett kan komme inn. Nå har hun løpetid og jeg har sett at hun er ute sammen med en annen katt som da er en hannkatt. Vet jo at det ikke er uvanlig at katter tar seg en langtur i ny og ne, men hun har aldri vært borte så lenge før, og da blir jeg kjempestresset!

Er det noen som har erfaring med at hunnkatter er borte lenge i sammenheng med løpetid?
Jeg trenger trøstende ord! haha. 

SOVEROMMET - FØR & ETTER!

Skrevet: 28.03.2013, 18:48         Kommentarer: 5

Herlighet for et kaos! Synet som ventet meg da jeg begynte å pakke ut av kassene vi hadde plassert på soverommet var nesten ikke til å holde ut. Jeg overdriver ikke da jeg sier det var ca 10 kasser, 4 bagger med tøy og etpar søppelsekker som skulle pakkes ut av. Og på litt over tre timer har jeg nå gjort alt - alene! Kjæresten våknet opp syk i dag, og har ligget på sofaen siden vi stod opp omtrent. Da han sovnet tidligere bestemte jeg meg bare for å begynne, for å i det hele tatt bli ferdig i dette århundret. På litt over tre timer fikk jeg pakket ut av alt av kasser, poser og bagger, brettet tøy, hengt opp det tøyet som skulle på stativet og til slutt vasket gulvet. Dere skal få se hvordan det ser ut nå:

Fy søren så deilig å faktisk kunne se gulvet! Tror det er veldig lenge siden jeg har vært så sliten som jeg er nå, så det var virkelig deilig å sette seg ned på sofaen etter en iherdig innsats. Det er fortsatt litt ting rundt forbi som skal ryddes osv, men det må jeg ta senere. Haha, det stakars klesstativet mitt ble så overfylt med kjoler og klær at jeg bare venter på dagen det kollapser rett foran øynene på meg!

Hva syns dere om før/etter resultatet?

SNIKKTITT PÅ NY LEILIGHET!

Skrevet: 27.03.2013, 22:40         Kommentarer: 2Hei dere!

Alt er bare kaos i hodet mitt nå. Hele gårsdagen og hele dagen idag har gått med til bæring, pakking og kjøring. Jeg er dødssliten! I går fikk vi kjørt alt det viktigste til den nye leiligheten og vi holdt vel på i seks timer. Det er sykt lenge syns jeg. Men da vi endelig kom hjem, begynte vi pakke ut det som skulle være til stua, slik at den er nogenlunde i orden. Det er jeg glad for nå, for da kunne jeg finne tid til å oppdatere dere på hvordan det går. Alle andre rom utenom stua og badet er stappfulle av pappkasser og søppelsekker. 

Skal gi dere et bedre innlegg om hvordan leiligheten ser ut når vi er ferdige med å pakke ut. Frem til da får dere nøye dere med bilder av stua + litt kjøkken! Er kjempefornøyd selv, og syns vi har fått det riktig så hjemmekoselig allerede. Nå skal jeg se dagens episode av Paradise og hive meg i senga om ikke så lenge. Vi blogges før dere vet ordet av det!

Hva syns dere om leiligheten til nå?

PÅ FLYTTEFOT

Skrevet: 25.03.2013, 19:51         Kommentarer: 4

Når dagene blir lange og påska setter inn, da sier jeg til meg selv "Nå må du legge bloggen til side, Linn".

Herlighet, jeg tror ikke det finnes noe mer stressende enn å flytte. Leiligheten som meg og kjæresten bor i nå var bare et midlertidig krypinn mens min tante ventet på å få solgt den. Nå er den solgt og vi er på vei ut. Faktisk så skal vi flytte tilbake i min gamle leilighet som jeg bodde i sammen med Linn. Jeg gleder meg veldig til å være ferdig med flyttingen og endelig være i en leilighet som vi skal bli boende i, forhåpentligvis, frem til vi skal kjøpe.

Vi har såvidt begynt pakkingen, og flyttingen starter allerede i morgen. Vi vasker klær som galninger, og oppvaskmaskinen går for fullt. I tillegg har vi pakket ned det meste av småting i stua slik at vi er litt forberedt til i morgen. Det er utrolig kjedelig å bruke påska på å flytte, men hallo! Det kommer til å være så verdt det når vi endelig er i hus. Det kommer nok ikke til å bli noe særlig blogging på meg de neste dagene, da de går bort til bæring av møbler og kjøring. Men med en gang vi er kommet på plass skal jeg love å oppdatere dere med bilder og hele pakka!

Håper alle sammen har en fantastisk påskeferie til nå, og til dere som enda har noen dager igjen på jobb; nyt fridagene som kommer!

 

I HEART MONDAY

Skrevet: 18.03.2013, 17:04         Kommentarer: 5

Hei dere!

Jeg hater virkelig mandager og denne mandagen er intet unntak. Jeg er så utrolig lei av å bare sitte hjemme i mitt eget selskap. Har ikke så mye spennende å blogge om heller egentlig. Eller, jeg har det, men jeg orker bare ikke. Er så slapp og giddalaus. Skulle gjort mye for å bare reise vekk etpar uker! Gleder meg til "påskeferien" for da er det vel duket for noe sprell. Vil også gratulere min kjære mamma som har bursdag i dag!

Liker du mandager?

SUNDAY LOVE

Skrevet: 17.03.2013, 16:16         Kommentarer: 2

Åh, for en deilig dag! Kjæresten og jeg sitter i hver vår pysj, enda klokken nærmer seg halv fem. Tror ingen av oss har tenkt til å skifte antrekk i dag i det hele tatt, og det gjør meg forsåvidt ingenting. Det er så deilig å bare slappe av sammen i blant. Ettersom det ble edruhelg på oss er det ingen fyllesyke som ødelegger stemningen heller. Alt er bare så skjønt og herlig!

Blogges!

YESTERDAY, ALL MY TROUBLES SEEMED SO FAR AWAY!

Skrevet: 10.03.2013, 12:37         Kommentarer: 4


INSTAGRAM.

Det ble en aldri så liten spontanfest i går. Ettersom kameraet mitt var tomt for strøm så måtte jeg bruke mobilen til å ta bilder. Det ble et stort inntak av alkohol og da jeg stod opp i syv-tiden for å drikke vann klarte jeg nesten ikke å holde meg på beina, så alt i alt var det en vellykket kveld. Nå venter noen timer med total avslapping før leiligheten må ryddes senere. 

PRATES!

BREAKING DAWN PART 2

Skrevet: 05.03.2013, 16:55         Kommentarer: 2

Endelig har jeg også fått sett den siste filmen! Har hatt så lyst til å se den helt siden den kom ut, men har aldri fått gjort det. Jeg er ikke redd for å si at jeg virkelig elsker Twilight-filmene, og jeg har likt alle sammen, men dette må absolutt være den beste etter min smak! Det skjedde jo så utrolig masse hele tiden. Gud som jeg koste meg med denne filmen. Kan ikke fatte at jeg har orket å vente så lenge med å se den, og jeg kommer absolutt til å se den igjen! Det var nesten litt trist at hele eventyret er over nå. 

Har du sett Twilight-filmene? Hvis ja, liker du de?

3 ÅR OG 11 MÅNEDER!

Skrevet: 04.03.2013, 00:18         Kommentarer: 6

Kliss, kliss, kliss!

Åh, i dag 04.03.2013 er det altså tre år og elleve måneder siden jeg ble hans jente! Det er sykt å tenke på at om bare en måned har han vært min i hele fire år. Det er lenge det. Og lenger skal det heldigvis bli!

Jeg virkelig elsker denne gutten over alt på denne jord!

EVERY STORM RUNS OUT OF RAIN

Skrevet: 03.03.2013, 14:34         Kommentarer: 4

De siste månedene av livet mitt har gått som en berg-og-dalbane. Det har skjedd så mye som virkelig har testet mine grenser. Jeg har grått, vært motløs og rett og slett vært på nippet til å bare gi opp. Jeg har hatt utallige våkennetter hvor det eneste som har gått gjennom tankene mine er "Hvorfor?". Og det er et spørsmål man kan stille seg selv tusen ganger, men aldri få svar på. Hvorfor er det noen som bare ønsker en vondt? Hvorfor skal man ikke kunne være lykkelig? Hvorfor skjer dette meg?

Men etter disse månedene har gått har jeg også vokst utrolig mye på meg selv og lært ting om meg selv jeg ikke visste fra før av. Jeg nekter å gi opp. Jeg nekter å være det svakeste leddet! Før så trodde jeg at definisjonen av lykke var å alltid være glad. Lykke betydde liksom at alt var helt perfekt. Fortiden, nåtiden og fremtiden. Alt skulle være så bra. Men med mindre man lever i en tegnefilm så er det ikke slik. Det vil alltid komme utfordringer og det vil alltid oppstå problemer man ikke vil kunne forutse. 

Etter disse månedene har jeg fått øynene opp og lært at min egen definisjon av lykke er å kunne være takknemlig for de små gledene man finner i hverdagen. Et kyss på kinnet, gode ord, solen som skinner og menneskene man har rundt seg. Så kan alt annet komme i en egen rekkefølge. Sakte, men sikkert klarer jeg å se positivt på hver dag som kommer, og snart også hver dag som vil komme. For jeg har bestemt meg for å være lykkelig - og dét skal ingen få ta ifra meg!

PÅ FJELLET

Skrevet: 01.03.2013, 09:36         Kommentarer: 3

Hei dere! Det blir et aldri så lite mobil-innlegg fra meg idag, bare for å fortelle dere at jeg lever! I dag er jeg med kjæresten på jobb da han reiser til Hovden annenhver helg for å jobbe.
Det er så koselig å få litt kjærestetid av og til. Jeg skal på jobb i morgen så vi reiser hjem igjen i ettermiddag.

Håper alle har det fint, og følg med for seinere kommer det en produktanbefaling!

LA GENTE ESTA MUY LOCA

Skrevet: 24.02.2013, 12:03         Kommentarer: 1


Sorry for en ny runde med bilder fra Instagram, men jeg glemte kameraet hjemme!

I går var jeg som sagt i familieselskap til min lillebror som ble fjorten år på fredag. Det var kjempedeilig å komme til god mat og kake etter en klein dag på jobb. Senere på kvelden dro vi til en noen venner for å feire helgen. Vi har det alltid så gøy sammen, og i går var intet unntak! Jeg sovnet ikke før i fem-tiden på morgenen i dag, og kjenner hvordan fyllesyken gjør kroppen slapp og trøtt. Dagen idag skal brukes på avslapping og hamburger-middag hos svigermor!

Og forresten, det skal ikke bli en vane å være en Instagram-blogger. Jeg skal virkelig skjerpe meg!

LET´S PLAY!

Skrevet: 23.02.2013, 00:25         Kommentarer: 3
Det ble dessverre mobilbilder i dag. Disse bildene er hentet fra min instagram. Dere kan følge meg her!

Nå har jeg og kjæresten nettopp kommet hjem fra en koselig spillekveld med familien min. Ja, slike kvelder eksisterer enda! Vi spilte to gode runder med Trivial Pursuit og mitt lag vant begge gangene. Woho! Nå er det ikke lenge til jeg skal finne køya for i morgen venter en ny runde med jobb. Jeg er fortsatt syk, og blir bare verre i halsen for hver dag som går. Burde kanskje ta meg en tur til legen, men det er så slitsomt!

I morgen, eller rettere sagt i dag (siden klokken har passert 00:00), skal kjæresten og jeg i bursdagsfeiring til min lillebror som fylte 14 år i går, altså 22.02. Det blir kjempekoselig! Skal ta med meg kameraet og håper å få tatt litt bilder til dere. 

Håper alle har hatt en fin fredag!

BESTFRIENDS? MORE LIKE SISTERS!

Skrevet: 01.02.2013, 16:00         Kommentarer: 7

 

TRYKK HER FOR Å KOMME TIL MIN GIVEAWAY!

I dag har jeg hatt besøk av min kjære Linn. Vi har kost oss masse med snakking, tv-titting og en hel masse latter! Vi fikk tatt noen bilder til dere, og jeg smiler bare av å se på de. Linn er virkelig min aller, aller beste venninne og ingen bilder eller forklaring kan beskrive hvor gøy vi har det sammen. Uten henne i livet mitt vet jeg virkelig ikke hva jeg skulle funnet på! Nå har hun dratt hjem og jeg sitter her og prøver å finne ut av hva jeg skal ta meg til de neste timene før kjæresten min kommer hjem fra jobb. Noe må jeg da finne på!
Senere tenkte jeg forresten å poste et innlegg av en genial idé jeg fikk istad, så følg med!

Har du en god venninne som du setter ordentlig pris på?

SPONTAN HANGOVER!

Skrevet: 27.01.2013, 12:36         Kommentarer: 6


det ble ikke tatt bilder i går, så jeg laget en collage fra tidligere festligheter.

Ja, dere - sånn kan det gå!

Jeg hadde forsåvidt ingen planer da jeg kom hjem fra jobb i går. Jeg lagde middag til meg og kjæresten, la meg på sofaen og sovnet litt. Så våknet jeg av at kjæresten satt i telefonen med en kompis som lurte på om vi skulle være med og drikke litt. Det ville vi selvfølgelig og hastet oss avsted for å stelle oss osv. Så ble vi hentet og hadde en fantastisk kveld! Det ble en smule drama da alle hadde fått i seg gode mengder alkohol og vi på ingen måte klarte å komme oss hjem. Klokken nærmet seg halv fire, og de fleste sjåfører hadde tatt turen hjemover. Det ble til at vi måtte betale altfor mye for en taxi - dritt! Men gøy var det uansett! Nå hadde vi ikke vært ute siden nyttårsaften så det var virkelig på tide. Hver gang vi er ute sammen med "gjengen" tenker jeg at jeg har verdens beste venner rundt meg, og det er jeg så utrolig takknemlig for! LUV U GUYS. 

Så i dag ble det en liten uventet og spontan hangover på meg. Regner med at jeg skal tvinge typen til å lage noe drittmat til oss snart, slappe litt av og så får vi se hva resten av dagen bringer!

 

CHOCOLATE CHIP COOKIES

Skrevet: 21.01.2013, 20:15         Kommentarer: 9God kveld dere!

I dag fant jeg frem husmoren i meg og lagde for første gang, tro det eller ei, cookies! Baking har aldri vært min sterkeste side, og det kunne man virkelig se på hvordan cookies'ene så ut da de var ferdig stekt. Men de ble utrolig gode, da! Looks like shit, tastes like heaven. Jeg har allerede spist to stykker, og det samme har kjæresten min. Det er nok ikke lenge før fatet er renslikket for det falt visst godt i smak hos oss begge, og det er jo koselig! Brukte selvfølgelig den nye bakeboken min til å finne oppskriften. 

Er du glad i å bake? Baker du ofte?

SMÅ GLEDER I PAPIRFORM!

Skrevet: 20.01.2013, 19:46         Kommentarer: 5

Hei dere!
I dag har jeg vært hos min kjære farmor på middag. Til dessert hadde vi en nydelig kake som hun hadde laget for å feire meg i og med at jeg bestod eksamen. Kjempekoselig! Jeg fikk også eksamensgave av henne og en julegave på etterskudd fra pappaen til min kusine. Så i dag ble jeg to bøker rikere!

Denne boken fikk jeg av min kjære farmor. Nå som jeg bor for meg selv syns hun det er viktig at jeg kan bruke det jeg har til å lage meg noe godt i blant. Jeg ble kjempeglad for jeg har lenge hatt lyst til å begynne å bake egne rundstykker og brød for eksempel. I denne boken står det alle slags mulige oppskrifter på kaker, gjærbakst, kjeks osv. så nå gleder jeg meg til å begynne karrieren som ordentlig husmor! Kommer selvfølgelig til å holde dere oppdatert med bilder og kanskje til og med oppskrifter hvis det blir en suksess!

Denne boken fikk jeg av pappaen til min kusine. Det er en bok om hvordan man bruker kamera og tips og triks for å få bedre bilder, rett og slett. Den er tilpasset mitt kamera, Canon EOS 550D. Jeg gleder meg til å begynne å lese i den og prøve ut de forskjellige tipsene. Jeg kommer også til å blogge om dette hvis det står noe jeg mener er informasjon som dere kan dra nytte av!

Jeg trodde ikke jeg skulle bli så glad for å få bøker i gave, i og med at jeg absolutt ikke er en lesehest. Men dette var jo to bøker som jeg virkelig kan dra nytte av og kose meg med. Jeg ble iallfall kjempeglad og gleder meg til å sjekke ut begge to litt nærmere. 

Syns du jeg skal blogge om oppskrifter og fototips? 

MEG FOR ETT ÅR SIDEN

Skrevet: 19.01.2013, 20:48         Kommentarer: 7

Siden alle blogger om hvordan de så ut i fjor på denne tiden, kan vel ikke jeg være noe dårligere? 

Har forandret meg mye på ett år. Håret er kortere og blondere og jeg er lykkeligere. Andre- og sistnevnte er bra. Skulle gjerne hatt så langt hår enda. Om ikke mye lenger! Får bare fortsette å spare :-)

Syns du jeg har forandret meg?

EN GLEDENS DAG!

Skrevet: 16.01.2013, 19:56         Kommentarer: 4

Hei dere!

I dag har virkelig vært en av de beste dagene på lenge. For ca en måned siden hadde jeg anatomi-eksamen. En eksamen jeg har hatet siden jeg først begynte å lese til den. Skikkelig tungt stoff som bare ikke klarte å feste seg hos meg. Jeg strøk på den to ganger og måtte derfor vente ett år med å gå videre på andre året som sykepleierstudent, slik at jeg kunne ta opp igjen den ene eksamenen sammen med kullet som begynte året etter meg. Lang historie, men dere skjønner nederlaget? 

Vel, i dag var sensurfristen for eksamen, altså dagen hvor man får vite karakter, og jeg bestod! Endelig kan jeg se fremover og glede meg til å begynne som andreårs-student på sykepleie igjen til høsten! Jeg er så lykkelig at jeg finner ikke ord! Alle sier at anatomieksamen man har første året er det vanskeligste på hele studiet, og nå er jeg ferdig med hele dritten! Åh, jeg er så glad. Jeg ble til og med så glad at jeg bestemte meg for å droppe treningen og kjøpe meg en sjokolade, bare for å feire meg selv! Jeg må jo selvfølgelig trene ekstra hardt neste gang for å ta det igjen, men det orker jeg ikke tenke på nå. Nå er jeg bare glad!

LAZY WEEKEND

Skrevet: 13.01.2013, 18:51         Kommentarer: 1


//privat

Hei dere!

Jeg har hatt en rolig, men utrolig fin og deilig helg. Har tilbragt mye tid på sofaen sammen med min fantastiske kjæreste. Jeg var også på jobb i går og så var vi ute med en kompis senere på kvelden. I dag har vi vært på besøk hos svigermor og nå sitter vi og slapper av mens min kjæres hjemmelagde pizza står og godgjør seg i ovnen. Fy flate så deilig livet er. I morgen er det tilbake i treningsrutinene igjen og det gleder jeg meg masse til! Jeg har fri fra jobb og skal derfor tilbringe dagen hjemme i mitt eget selskap før min kjære kommer hjem. 

Jeg beklager dårlig blogging i helgen, men håper dere alle har hatt en flott helg!

START YOUR DAY WITH BREAKFAST

Skrevet: 11.01.2013, 11:52         Kommentarer: 0

Dagens frokost bestod av to fullkorns knekkebrød med gulost, og tre hardkokte egg, samt et glass med husholdningssaft. Følte meg sånn halvveis sunn samtidig som jeg ble stappmett. Det må jo være en god ting? Jeg har ikke tid til masse blogging fordi jeg straks må stelle meg. Jeg skal opp og besøke mamma i dag og senere kommer kjæresten hjem etter en natt borte. Da blir det nok litt kvalitetstid eller noe annet gøy. Uansett håper jeg dere får en finfin fredag!

 

MIN DAG I BILDER!

Skrevet: 08.01.2013, 17:25         Kommentarer: 7Hei dere!

I dag har jeg altså vært med kjæresten min på jobb. Ja, faktisk! Jeg har hatt fri i dag og hadde virkelig ikke lyst til å tilbringe dagen hjemme alene. Og siden kjæresten min jobber som montør og derfor kjører masse rundt så kunne jeg være med. Jeg tok med meg kameraet og en bok slik at jeg hadde noe å fordrive tiden med imens han jobbet. Jeg koste meg faktisk mer enn jeg trodde! Koselig å se hva han fordriver tiden med på jobb og definitivt mye bedre enn å sitte hjemme alene. Da han hadde sin siste jobb fant jeg frem romantikeren i meg og skrev et lite kjærlighetsbrev til han. Han ble veldig glad, tror jeg! Det var iallfall koselig for meg. Litt barnslig, men så koselig!

Senere tenkte jeg å skrive litt om mine treningsplaner for dette året, hvis det er interessant for noen?

Hvordan har deres dag vært?


SOVEROMMET MITT

Skrevet: 06.01.2013, 18:17         Kommentarer: 3

Etter meg og kjæresten flyttet ut sammen blir det jo litt feil å kalle det mitt soverom, men i og med at han har klærne sine på et annet rom, så anser jeg det som mitt. Så jeg tenkte jeg skulle vise dere hvordan vår lille batcave ser ut, nå som vi endelig har kommet i orden etter ca en måned. Haha. Som dere ser så bærer soverommet veldig preg av at det er en jente til stede. Kjoler og klær over alt. Jeg er en av de som klager over at jeg ikke har noe å gå med mens klesskapet er overfylt av klær. Men nå er det så pent å ryddig! Har skiftet sengetøy i dag også, så jeg gleder meg til å legge meg i kveld sammen med mannen i mitt liv. Å, livet er så herlig dere!

PIERCING?

Skrevet: 01.01.2013, 23:26         Kommentarer: 10


//privat

Gammelt bilde av meg fra den tiden jeg hadde piercing i leppa. Savner den helt sykt, og har så lyst til å ta ny. Men samtidig vet jeg ikke om jeg ville passet det nå. Har forandret stilen en del siden den gang. 

Haha, crappy redigering. Kanskje det ville sett nogenlunde slik ut idag? Redigerte på en kule i nesa også fordi jeg alltid har hatt lyst på piercing i nesa. Åh, kjenner nostalgien vokser i meg i skrivende stund.

Hva syns du? Piercing eller ikke?

BILDEDRYSS - NYTTÅRSFEIRING!

Skrevet: 01.01.2013, 15:46         Kommentarer: 2


Hei dere!

Håper dere alle har hatt en fantastisk start på det nye året. Det hadde iallfall jeg. Gårsdagens feiring var like bra som forventet! Det skulle mye til at den ikke ble det, da jeg virkelig har verdens beste venner som jeg alltid har det gøy sammen med. Et stort inntak av alkohol, musikk og god stemning gjorde seg virkelig. Da klokken slo tolv og nyttårsklemmene begynte klarte jeg ikke å gjøre annet enn å smile og være takknemlig for at jeg har de mest fantastiske folkene rundt meg. Jeg setter så utrolig pris på alle som har gjort det forrige året helt perfekt, og jeg ser virkelig frem til gjennomgangen av det nye året sammen med disse fantastiske menneskene! Dette kan jo ikke bli annet en bra!

Hvordan feiret du nyttårsaften?

MINE NYTTÅRSFORSETT FOR 2013

Skrevet: 31.12.2012, 14:04         Kommentarer: 0

Hva er dine forsetter for det nye året?

MITT 2012

Skrevet: 27.12.2012, 20:49         Kommentarer: 1

Hei dere!

Tenkte jeg skulle gi dere en liten smakebit på hvordan året mitt har vært. Jeg og Linn snakket sammen i begynnelsen av året og bestemte oss for at dette skulle bli det beste året for oss begge. Vi har begge vært gjennom brudd med kjæresten, men ikke begge var like heldige og fikk prinsene våre tilbake. Kjæresten min kom heldigvis til fornuft og valgte å bli sammen med meg igjen. Meg og Linn har opplevd sykt mye sammen dette året. Vi har ledd, grått sammen, bodd sammen, flyttet fra hverandre - men alt i alt har dette styrket vennskapet vårt ufattelig masse.

Jeg kan med hånden på hjertet si at dette har vært det beste året i mitt liv, til nå. Jeg har gjort så sinnsykt mye gøy og levd livet fullt ut, og jeg kan se tilbake på dette året og tenke "fy søren, dette er livet!". Og selv om jeg hadde en visjon som at dette året kom til å bli fantastisk, noe det ble, vil jeg fortsette å leve på denne måten! Ingenting skal hindre meg i å gjøre det jeg vil lenger. Dette året har jeg virkelig forstått meningen bak ordtaket "man lever bare en gang"

2013 - Nå kan du bare komme for jeg er klar!

ÅRETS JULEGAVER

Skrevet: 26.12.2012, 14:04         Kommentarer: 9


Serviettholder og telysestaker.


Lysestaker og kubbelys.


Ny mobil, Sony Xperia Go, og nettbrett, Samsung Galaxy tab2


Fjernkontroll til kameraet.


Lue fra Jean Paul og veske fra pieces


Litt forskjellig sminke

Hei dere!

Håper alle har hatt en fantastisk juleferie til nå. Det har iallfall jeg. Jeg sitter enda i pysjen i sofaen og bare koser meg. I dag skinner sola i Kristiansand for første gang på så lenge jeg kan huske. Vi har hatt utrolig mye nedbør, i form av tjukk snø, og har liksom ikke kunne se himmelen omtrent. Men i dag er det sol, og det gjør godt i hjertet!

Jeg skreiv jo i går at jeg skulle lage et innlegg om julegavene jeg fikk i år. Det fikk jeg dessverre ikke gjort i går, så det blir i dag istedenfor. Jeg er utrolig fornøyd med årets julegaver! Jeg fikk akkurat det jeg ønsket meg og litt til. Gidder ikke ramse opp det på bildene, for dere ser jo hva det er, men utenom dette fikk jeg også penger, gavekort, pysj, pynteputer og pledd til sofaen. Er kjempefornøyd!
Jeg håper dere koser dere videre i dag, og nyter fridagene. Selv skal jeg på jobb i morgen, så skal bruke denne dagen på å slappe av og kose meg!

Hva fikk du til jul i år? 

 

MY LIFE BE LIKE

Skrevet: 20.12.2012, 22:27         Kommentarer: 5

Haha, jeg ler meg i hjel! Har sittet og kikket gjennom slike bilder i nesten en time nå, og det er så mange jeg kjenner meg igjen i. Jeg vet det ble ufattelig mange, men jeg syns alle er så gøyale og klarte virkelig ikke å velge bort noen. Du finner disse bildene og enda flere her!

Kjenner du deg igjen i noen av disse bildene?

CHRISTMAS INSPIRATION

Skrevet: 19.12.2012, 22:05         Kommentarer: 6

alle bildene er fra weheartit, og bildene er redigert av meg i photoscape.

Åh, disse bildene gir meg så julestemning! Jeg har ikke rukket å komme helt inn i julen enda, da jeg har vært opptatt med eksamen, men i dag tok jeg også juleferie - endelig! Så nå er det bare kos å se frem til. Og litt jobbing selvsagt. Jeg gleder meg masse til julaften med god mat, gaver, familie og kos. Dagene som kommer etter er jo også bare helt deilige! I tillegg til julaften og romjulsdagene ser jeg også frem til nyttårsfeiringen som finner sted på samme sted hver år, nemlig hos en kompis av oss. Det blir så deilig, og jeg skal virkelig nyte tiden fremover nå!

Hva gir dere julestemning?

HAR DU INSTAGRAM? JEG FØLGER DEG!

Skrevet: 19.12.2012, 21:03         Kommentarer: 3

Hei dere!

Jeg regner med at alle har hørt om, og sikkert lastet ned Instagram nå. Men jeg er interessert i å høre om mine lesere har en egen konto som jeg kan følge! Er lei av de samme updatesene hele tiden, og trenger et nytt friskt innskudd av bilder på newsfeed'en min! Jeg heter Prces på Instagram - dere kan finne, og gjerne følge kontoen min - her!

Legg igjen en kommentar med Instagramnavnet ditt så tar jeg en titt, og følger deg kanskje?

JUST ANOTHER DAY

Skrevet: 12.12.2012, 19:13         Kommentarer: 0


//beklager stygge bilder pga elendig belysning på soverommet!

Hei dere!

Nå har jeg akkurat satt med ned med eksamensnotatene etter å ha slappet av litt etter jobb. I dag skal jeg lese om noe så gøy som hud og temeraturregulering! Heldigvis er det ikke like omfattende som mange av de andre temaene. Jeg er sliten etter jobb idag og kan ikke vente med å bli ferdig med lesingen for å slappe av med film på sofaen etterpå. Utrolig kjedelig innlegg, men jeg har ikke så mye på hjertet i dag, og anatomien venter på å bli pugget. Håper dere har hatt en knallfin onsdag til nå, og koser dere videre i kveld!

Å VÆRE STUDENT I JULETIDEN

Skrevet: 10.12.2012, 13:54         Kommentarer: 6


//privat

Hei dere!

Nå som jula nærmer seg med stormskritt begynner folk sakte men sikkert å komme i julestemning. Julegaver skal handles, julepynten skal frem og juletreet skal pyntes. For mange er dette den fineste og beste tiden i året, hvor man kan slappe av og kose seg. Men for oss studenter er dette nesten den mest slitsomme og stressende tiden på året. Selv sitter jeg med nesa dypt nede i anatomibøkene og leser til eksamen jeg skal ha om bare ni dager. Jeg kan altså ta en velfortjent juleferie bare 5 dager før julaften. Jeg har ikke hatt tid til å kjøpe en eneste julegave da dagene mine går med til jobb og lesing. 

Julestemningen finnes ikke hos meg, og jeg tviler sterkt på at den kommer til å komme heller. Når jeg endelig er ferdig med eksamen må jeg løpe ut og kjøpe julegaver i siste liten. Jeg gleder meg veldig til å bli ferdig med eksamensstresset og kose meg masse resten av jula, selv om jeg virkelig skulle ønske at jeg også kunne ta del i førjulskosen, med baking, shopping, pynting og alt det andre. Men nå er det heldigvis bare ni dager igjen til jeg kan legge fra meg bøkene!

Hva gjør du i førjulstiden?
Er du ferdig med eksamen, eller er du også midt i lesinga? 

MITT LILLE HJEM

Skrevet: 04.12.2012, 15:54         Kommentarer: 5

Da sitter jeg her i stuen etter å ha lest til eksamen tidligere, ryddet både stuen og kjøkkenet, vasket klær og satt på en oppvaskmaskin. Jeg har tent lys i alle lysestakene jeg har i hele leiligheten og koser meg mens lysene brenner så pent rundt forbi. Etter hvert burde jeg sette meg ned med eksamensnotatene mine, og fortsette å pugge anatomi. Kjedelige greier, men akkurat nå skal jeg bare nyte litt tv-kos under teppet i sofaen!

Hva har dere gjort i dag?

JEG HAR BURSDAG!

Skrevet: 26.11.2012, 12:00         Kommentarer: 6

Wee, i dag har jeg bursdag og fyller hele 20 år! Hurra.

Jeg har ventet så lenge på denne dagen, og nå som den endelig har kommet føles det fint. Nå er jeg ferdig med tenårene og føler jeg starter en ny fase i livet. Det kan bli spennende å se om det virkelig er sånn. I dag skal jeg iallfall nyte dagen min sammen med familien!

GRATULERER MED DAGEN!

Skrevet: 24.11.2012, 17:21         Kommentarer: 0

I dag har den fantastiske kjæresten min bursdag, og blir hele 20 år! 

I dag skal det feires med gode venner, og i morgen blir det familieselskap hos svigers for oss begge, da jeg fyller 20 år på mandag. Det er så herlig med bursdag, og jeg har skjemt min kjære litt ekstra bort i dag, fordi han fortjener det! 

Liker du å ha bursdag?

HEKTISK DAG

Skrevet: 08.11.2012, 22:29         Kommentarer: 1

Åh, i dag har vært en lang dag! Jeg dro på jobb klokka 12, og jobbet til 18, og så hadde vi personalmøte i tre timer. Slike dager tar liksom aldri slutt, men så gjør de jo det. Jeg jobber jo som ekstrahjelp/deltidsansatt hos Synsam Kristiansand, og har vært så flink og jobbet (nesten) hver lørdag siden jeg begynte i juli, 2011. Denne lørdagen som kommer nå har jeg fri, og det kommer til å bli min første, ordentlige frilørdag på over ett år. Herlighet så deilig det skal bli! Jeg gleder meg til å sove lenge, og ikke tenke på at jeg skal på jobb. Denne helgen skal virkelig nytes, og den begynner nå!

SLITEN

Skrevet: 31.10.2012, 00:17         Kommentarer: 2


//privat

Jeg er så sliten og lei for tiden, og derfor blogger jeg deretter. Håper ikke dere glemmer meg helt om jeg blogger dårlig en liten stund. Jeg lover å komme sterkere tilbake!

TANKER.

Skrevet: 30.10.2012, 13:38         Kommentarer: 3

Jeg sitter ofte og tenker på hvorfor hvert enkelt individ blir tildelt akkurat det livet hver enkelt får. Hvorfor er det akkurat den personen som får alt han/hun peker på, mens en annen må kjempe for livet hver eneste dag. Jeg tenker ikke på dette fordi jeg filosoferer om rike hollywood-barn sammenliknet med fattige barn i Afrika, men ganske enkelt pga egne erfaringer og opplevelser. Hvorfor må noen gå gjennom hele barndommen sin som et rent helvete mens andre bare flyter gjennom livet uten bekymringer og problemer? 

Da jeg så dette bildet gikk det opp et lys for meg. Jeg tror det er slik, at folk har det livet de har, fordi de er ment til å takle det. Jeg tror at mitt liv har vært som det har vært fordi jeg var ment til å komme meg gjennom det, og vokse på det. Det hender jeg blir tankefull mellom sminke og foto, og da må det ut! Så jeg beklager kjedelig innlegg.

HALLOWEENFEIRING!

Skrevet: 28.10.2012, 13:13         Kommentarer: 0Hadde en fantastisk feiring i går med verdens fineste mennesker! 

Feiret dere halloween i helgen?

HALLOWEEN SMAKEBIT!

Skrevet: 27.10.2012, 18:44         Kommentarer: 0

Liten smakebit om hvordan Linn og jeg ser ut i kveld! oppdaterer dere med bilder i morgen, for nå venter vi folk :-) Kos dere masse i kveld!

SMILE, IT´S FRIDAY!

Skrevet: 26.10.2012, 11:49         Kommentarer: 2


//privat

Fredagsfølelsen må være den beste følelsen som finnes. Jeg sitter nå her på sofaen og slapper av før jeg skal en tur på besøk til mamma. Senere skal jeg på trening og så blir det vel til å slappe av på sofaen foran tv'en resten av kvelden. Jeg jobber nemlig tre lørdager i måneden og kan derfor ikke ta'n helt ut på fredagskvelden. Men jeg liker fredager likevel. Det er så godt å bare vite at det er helg og at man kan slappe av og lade opp til en ny uke!

Hva skal dere i dag?

PANCAKES FOR BREAKFAST

Skrevet: 23.10.2012, 13:14         Kommentarer: 5

Hei dere!

I dag bestemte vi oss for å lage pannekaker til frokost. Både Linn og jeg elsker pannekaker så det kan jo rett og slett ikke bli bedre enn det. Det er synd man blir så fort mett av det, da det er så sinnsykt godt! Og det fine med pannekaker er at man kan både spise det som et måltid eller en dessert. Nam!

Liker du pannekaker?

TGIF

Skrevet: 19.10.2012, 19:58         Kommentarer: 6

Åh, fredag må være en av de beste dagene i uka. Akkurat nå sitter Linn og jeg i hver vår ende i sofaen med ansiktsmaske på. Vi har hatt en hel fantastisk og rolig dag, og da var det jammen godt å avslutte den på samme måte. Vi har brus og godis på bordet og sitter og venter på Norske Talenter, så er vel planen å se en film senere, før vi tar kvelden. Thank god it's friday!

Hva gjør dere i kveld?

HOLLA!

Skrevet: 07.10.2012, 18:09         Kommentarer: 1

Først og fremst må jeg bare få lov til å si at jeg skammer meg over at dere ikke har fått flere innlegg å lese på i helgen, men onsdagen ble travel og jeg fikk ikke tid til å skrive mer enn ett forhåndsskrevet innlegg til dere og det beklager jeg! For å gjøre det enkelt dropper jeg å skrive innlegg fra de dagene jeg ikke var tilgjengelig i 40DC-prosjektet og fortsetter heller som normalt fra i dag av. Dere får et 40DC-innlegg om mobilen min litt senere!

Nå har jeg kommet hjem fra en finfin hyttetur med både kjæresten og venner, jeg har vært i dusjen og nå slapper jeg rett og slett bare av etter en fin kveld med mye alkohol i går. Det er så deilig å komme hjem etter slike turer. Var også godt å komme hjem til pusekatten min som jeg savnet mens jeg var borte. Nå skal jeg lage litt mat og slække før jeg kommer tilbake til bloggingen litt senere. Dere skal få se noen bilder fra hytteturen i mellomtiden!Koselig!

Hva har dere gjort i helgen, søtinger?

TRE OG ET HALVT ÅR!

Skrevet: 04.10.2012, 12:00         Kommentarer: 1

I dag, 4 oktober 2012, har jeg vært sammen med min fantastiske kjæreste i hele tre og et halvt år! Vi har hatt litt ups'n downs, men vi har alltid klart å finne hverandre igjen, og nå etter så lang tid er vi lykkeligere enn noen gang. Jeg er så utrolig glad for at jeg har han i livet mitt, og jeg sier som alle andre jenter; jeg har verdens beste kjæreste! 
COLORS OF THE WIND

Skrevet: 03.10.2012, 10:08         Kommentarer: 1

Image and video hosting by TinyPic
gif//laget av meg

Hei dere!

I dag skal jeg vie det meste av min tid til avslapping på sofaen før jeg stikker på trening i femtiden. I tillegg til å bare slappe av skal jeg også forhåndsskrive en hel haug av innlegg til dere, for i morgen etter jobb drar jeg på hyttetur med kjæresten min, og blir der til søndag. Dere må jo ha litt å lese på i mellomtiden, så da tenkte jeg å forhåndsskrive alle 40DC-innleggene og kanskje litt andre godsaker også til dere før jeg drar, da det ikke blir tid til blogging. Har ikke mulighet til å blogge heller for den saks skyld, da jeg er uten mobildekning og internett. Åh, jeg elsker hytteturer! 

Nei, nå får jeg komme igang med dagsplanene, så håper jeg dere har en fin onsdag videre!

 

OSLOTUR I BILDER!

Skrevet: 20.09.2012, 11:41         Kommentarer: 3

Hei, søte dere!

Tenkte jeg skulle lage et bildeinnlegg fra Osloturen meg og Linn hadde i går. Vi koste oss kjempemasse og fikk shoppet en hel del. Vi fikk også møte to venninner som vi ikke hadde sett på lenge, så det var også veldig koselig. Ane, en av de vi møtte har også blogg som dere kan finne her!

Akkurat nå har jeg gjort klar bildene til innkjøps-innlegget og sitter i skrivende stund og stresser som en galning. Har bestilt nytt mobilabonnement som skulle vært aktivt fra i dag, men når jeg putter inn sim-kortet står det bare at det er et ugyldig sim-kort! Grr, jeg hater slike ting. Nå må jeg ringe inn og stresse for å høre hva som er galt. Utrolig irriterende! Jeg skal poste innlegg om innkjøpene ganske snart, så følg med!

Hva syns du om bildene?

På vei til Oslo!

Skrevet: 19.09.2012, 09:11         Kommentarer: 6

Ja, nå sitter Linn og jeg på bussen på vei til Oslo! Vi stod opp grytidlig i dag. Alarmen ringte 04:30, og begge to var i grunn ganske i ørska da vi endelig kom oss ut av senga. Bussen fra Kristiansand gikk klokken seks, så nå har vi allerede kjørt i tre timer. Da er det bare to timer igjen før vi ankommer hovedstaden og kan begynne tidenes shoppingdag, før turen går hjem igjen i sekstiden i kveld!

Blogger fra mobilen, så kommer nok ikke til å oppdatere dere noe mer før vi er hjemme. Håper dere får en flott dag, søte bloggere!

OSLOVE

Skrevet: 16.09.2012, 15:32         Kommentarer: 2


bilde fra tumblr

Hei, søte dere!

Meg og Linn har lenge snakket om å ta shoppingtur nummer to til kjære, herlige Oslo, og nå har vi endelig bestemt oss. Tidlig onsdag morgen hiver vi oss på bussen og drar på dagstur inn til hovedstaden. Alt handler om små barn og store gleder når det gjelder å dra på shoppingtur til en annen by. Min erfaring er at jeg alltid finner mye mer når jeg ikke er i "vante omgivelser" og at det er mye gøyere å komme seg bort litt! Personlig elsker jeg oslo og jeg kunne gjerne bodd der selv! Jeg gleder meg iallfall masse!

Syns du det er gøy å dra på shoppingturer?

HELG

Skrevet: 15.09.2012, 16:02         Kommentarer: 1

Nå har jeg nettopp kommet hjem fra jobb og tar dermed helg!

Håper dere får en flott dag, søtinger!

Hangover

Skrevet: 14.09.2012, 11:21         Kommentarer: 4


fordi noen bilder er penere når de er feil vei

Hei dere!

Har hatt en helt forferdelig natt. For det første var det full storm ute og vinden bråkte hele natten. For det andre våknet jeg opp med stuptett nese i natt, og det føltes som om jeg skulle bli kvalt. I dag er nesa fortsatt tett, halsen er sår og jeg er kvalm. Det kjennes rett og slett ut som om jeg har tidenes hangover. Det er en helt grusomt følelse. og akkurat for øyeblikket sitter jeg i sofaen iført joggebukse og den største hettegenseren jeg eier og ser på Dr. Phil. Vil bare rulle meg i min egen misnøye i dag, i og med at jeg har fri fra både skole og jobb. Klageklageklage.

Så, hvordan har dere det i dag?

kk

Skrevet: 13.09.2012, 21:35         Kommentarer: 1

Har intet nytt å meddele i dag

chiao!

12092012

Skrevet: 12.09.2012, 22:08         Kommentarer: 0

God kveld, søte dere!

I dag er jeg helt tappet for energi. Jeg har vært på jobb, og så var jeg på trening etterpå. Økte vekten på nesten alle øvelsene mine i dag, så det kan hende at det er derfor jeg føler meg så tom akkurat nå. Har bare lyst til å sove, men samtidig så vil jeg ikke det, fordi jeg ikke har lyst til å stå opp i morgen. Helt grusomt å føle seg sånn! Ikke nok med det, men i dag har jeg faktisk gått hele to uker uten snus. Denne sluttingen går virkelig min vei! Nå har jeg ikke noe mer å skrive, så dere får kose dere!

 

NÅR EN BLIR TIL TO!

Skrevet: 09.09.2012, 21:08         Kommentarer: 1

Ja, dere!

I dag har jeg faktisk gjort noe så spennende som å ta enda et hull i ørene, så nå har jeg to! Det var tanta til kjæresten min som skøyt hull på meg, da hun tidligere har vært frisør og hadde utstyr til å gjøre det. Åh, har hatt lyst til å ta ett ekstra hull kjempelenge og endelig fikk jeg gjort det! Nå har jeg lyst til å ta traguspiercing, så det blir nok neste plan på agendaen. Hihi!

Har du hull i ørene?

HÅRFRISYRE

Skrevet: 04.09.2012, 21:13         Kommentarer: 3Heisann søtiser!

Slik så jeg altså ut i dag. Det var en slags prøvekanin-frisyre i dag, da jeg aldri har følt meg spesielt vel med håret "dratt bort" på den ene siden. Må ha det i hestehale hvis jeg skal ha det bort fra ansiktet, og liker ikke det spesielt godt heller. Men i dag kan jeg si at jeg faktisk var ganske fornøyd med hårsveisen. Fikk pyntet opp litt med noen søte, rosa blomster også slik at det ble litt pyntet. Jeg er utrolig dårlig til å flette, så jeg tvinnet håret istedenfor. 

Hva syns du om sveisen?

SUMMER HAS COME AND PASSED

Skrevet: 03.09.2012, 21:13         Kommentarer: 0

I dag har jeg vært på jobb, vært på trening og that's it. I dag har mer eller mindre vært en ordentlig drittdag. Det er slike dager det bare finnes noen få av i løpet av en måned, og det er virkelig ingenting jeg hater mer enn slike dager. Jeg er sur, gretten og vrang. Jeg er rett og slett utslitt i dag. Sliten og trøtt. Jeg har derfor ikke noe mer å dele med dere idag. Håper å komme sterkere tilbake i morgen, og jeg håper at dere har hatt en fin dag.

Hvordan har din dag vært?

HERLIG HELG

Skrevet: 02.09.2012, 19:25         Kommentarer: 2

> HUSK SPØRSMÅLSRUNDEN MIN! <
Hei dere!

Håper dere har hatt en flott helg, herlige mennesker! Det har iallfall jeg. I går samlet vi en liten gjeng hjemme i leiligheten og hadde litt å drikke på. Det var deilig å bare slippe seg helt løs etter både jobb og trening tidligere på dagen. I dag våknet jeg ganske bakfull og var klar for å dra i familieselskap til min fetter som blir 8 år på tirsdag. Det var kjempekoselig, og jeg virkelig elsker familien min på pappas side. Samlet så er vi en gjeng med galninger, og slutten på selskapet endte med at vi tok familiebilde hvor alle var iført løsbart, som dere kan se over. Fordi det er bare sånn vi er!

Hva har du gjort i helgen?

hits