20 år fra Kristiansand. Blogger i hovedsak om fotografering! Bare spør om du lurer på noe :-)

Instagram: Prces


GIVEAWAY!

Skrevet: 31.01.2013, 20:15         Kommentarer: 17

Ja da var det tid for giveaway!

Premien er enkelt og greit ett par nydelige øredobber fra Friis & Company som jeg bestilte fra Bubbleroom  for en stund siden. Da jeg bestilte dem så jeg ikke at dette var klips-øredobber. Jeg har to hull i hvert øre og bruker som regel bare de samme øredobbene med mindre jeg skal noe spesielt, så jeg kommer nok ikke til å få brukt for disse. Jeg tenkte at det er bedre å gi dem til noen som kan bruke dem, og i og med at det er klips kan de brukes både av folk som har - og ikke har hull i ørene!

Jeg håper så mange som mulig vil melde seg på, og det eneste du trenger å gjøre er å legge igjen en kommentar med ditt navn og mailadresse!

AVSLUTTET.

PINK LIPSTICK!

Skrevet: 31.01.2013, 18:47         Kommentarer: 3


Bilde jeg la ut på instagram tidligere. Dere kan følge meg på instagram HER.

I dag da jeg var på jobb fikk jeg prøve en leppestift som en kollega av meg hadde kjøpt nylig. Den var knallrosa og rett og slett dritfin! Jeg fikk dessverre bare rotet meg til å spørre hva slags merke det var, og det er en leppestift fra Lancome. Jeg fikk også sett at selve "beholderen" var sølvfarget. Hvis det er noen som vet hvilken kolleksjon og fargekode denne har - si ifra! Jeg har såå lyst på den selv!
Forresten tenkte jeg å kjøre igang en giveaway senere i kveld, så følg med. Premien er kjempesøt!

Hva syns du om leppestiften?


PÅ JOBB!

Skrevet: 31.01.2013, 11:16         Kommentarer: 8


//privat

Nå drar jeg snart avted på jobb! Jeg skal jobbe til klokken seks i dag så det blir ikke noe mer blogging før den tid. Det går litt opp og ned med blogginga de dagene jeg jobber fordi jeg som regel er sliten når jeg kommer hjem og ikke orker å ta masse bilder av meg selv. Så det blir som regel ikke noe mer enn ett eller to innlegg de dagene. Vil bare si tusen takk for at dere fortsatt gidder å titte innom bloggen min, selv om jeg blogger slapt! Dere er søte! :-)

TIPS - BLI KVITT DE SLITTE TUPPENE!

Skrevet: 30.01.2013, 18:36         Kommentarer: 16

Håper tipset var forståelig for dere!
Og nei, jeg er ikke en besserwisser. Tipset ble jeg fortalt og vist av en flink frisør jeg klippet meg hos en gang, til dere som måtte lure på det.

LE MOW

Skrevet: 28.01.2013, 21:42         Kommentarer: 8

Haha, jeg måtte bare vise dere denne som en avslutning på dagen. Herlighet så søt - også så sant!

GALAXY SUNGLASSES

Skrevet: 28.01.2013, 17:05         Kommentarer: 9


//privat

Satt og redigerte litt bilder istad, og har lenge hatt lyst til å prøve noe lignende på dette. Jeg syns det ble veldig kult! Rart hvor mye man kan gjøre i photoshop så lenge man prøver seg litt frem. Er første gang jeg har prøvd på dette, så resultatet ble jo ikke kjempebra. Jeg skal prøve igjen når jeg har tatt flere bilder.

Hva syns du om bildet?

FOTO - PORTRETT TEST!

Skrevet: 28.01.2013, 14:41         Kommentarer: 6
//privat

Aperture Priority (AV) mode. Iso 100, 1/10 sek, f/1.8, 50mm.

Jeg fikk testet ut ett av portrett-tipsene i fotoboka mi nettopp, nemlig sort/hvitt. Jeg syns sort/hvitt bilder gir en helt annen stemning enn bilder med farge. På disse bildene hadde jeg en lampe på venstre side av ansiktet slik at høyresiden skulle få litt skygge.  På bildene blir det jo omvendt. Jeg syns det er kjempegøy å teste ut forskjellige teknikker, men også litt vanskelig når jeg bruker selvutløseren for da må jeg hele tiden frem og tilbake med kamereaet for å sjekke innstillingene osv. Men jeg syns bildene ble fine, og jeg gleder meg til å teste ut mer!

Hva syns du om bildene?

HOME DETAILS

Skrevet: 28.01.2013, 13:35         Kommentarer: 3


//privat

Siden jeg har fri fra jobb i dag har jeg brukt mye av morgenen på å rydde litt i leiligheten, vaske tøy osv. Det er herlig å få litt orden på ting av og til og i tillegg blir jo kjæresten så fornøyd når han kommer hjem fra jobb og ser at jeg har gjort det litt koselig for oss! Nå skal jeg slappe av litt, og etter hvert tenkte jeg kanskje å teste ut noen av portrett-innstillingene i fotoboken jeg fikk. Hvis jeg finner ut av noe genialt skal jeg selvfølgelig oppdatere dere!

Håper alle har en fin dag!

WINTER WONDER-WHAT?!

Skrevet: 27.01.2013, 15:27         Kommentarer: 6

Det snør, det snør - tidelibom. Skal ikke snøen gi seg snart? Altså, litt snø er greit i en kort periode, men denne vinteren føler jeg aldri vil ta slutt. For noen uker siden så det ut som at snøen skulle forsvinne helt i Kristiansand. Veiene var bare og tørre. Men så begynte det å snø igjen, og det ser liksom ut som at det aldri kommer til å slutte! Jeg orker ikke tanken på at vi må ut og bokstavelig talt grave ut bilen som ligger gjemt under et tonn med snø. Ikke nok med at det snør som bare det, så er det våt snø fordi det begynner å nærme seg mildver. Den er med andre ord tung som f*. Jeg er så lei av alt som heter snø nå at jeg tror det beste hadde vært å gå i dvale til den er helt borte!

Er du lei av snø?
Er det mye snø der hvor du bor? 

3 ANTREKK

Skrevet: 27.01.2013, 14:26         Kommentarer: 4


polyvore

Dette er tre antrekk jeg absolutt kunne gått med! Elsker en litt laidback stil med et rocka preg. Det er så gøy å lage sin egen inspirasjon på Polyvore! Bare mikse og matche og sette sammen egne drømmeantrekk. Hadde man bare hatt penger..

Kunne du gått med noe av dette?

SPONTAN HANGOVER!

Skrevet: 27.01.2013, 12:36         Kommentarer: 6


det ble ikke tatt bilder i går, så jeg laget en collage fra tidligere festligheter.

Ja, dere - sånn kan det gå!

Jeg hadde forsåvidt ingen planer da jeg kom hjem fra jobb i går. Jeg lagde middag til meg og kjæresten, la meg på sofaen og sovnet litt. Så våknet jeg av at kjæresten satt i telefonen med en kompis som lurte på om vi skulle være med og drikke litt. Det ville vi selvfølgelig og hastet oss avsted for å stelle oss osv. Så ble vi hentet og hadde en fantastisk kveld! Det ble en smule drama da alle hadde fått i seg gode mengder alkohol og vi på ingen måte klarte å komme oss hjem. Klokken nærmet seg halv fire, og de fleste sjåfører hadde tatt turen hjemover. Det ble til at vi måtte betale altfor mye for en taxi - dritt! Men gøy var det uansett! Nå hadde vi ikke vært ute siden nyttårsaften så det var virkelig på tide. Hver gang vi er ute sammen med "gjengen" tenker jeg at jeg har verdens beste venner rundt meg, og det er jeg så utrolig takknemlig for! LUV U GUYS. 

Så i dag ble det en liten uventet og spontan hangover på meg. Regner med at jeg skal tvinge typen til å lage noe drittmat til oss snart, slappe litt av og så får vi se hva resten av dagen bringer!

 

INSPIRATION.

Skrevet: 26.01.2013, 16:13         Kommentarer: 5


Bilder fra weheartit - collage laget av meg.

Jeg blir så gira av å se på slike inspirasjonsbilder! Jeg begynner å glede meg til vår og sommer og god stemning. Jeg gleder meg til å kunne ta på meg solbriller, ligge på stranda og bli brun. Jeg gleder meg til snøen forsvinner og verden blir fin og fargerik. Jeg gleder meg til å ta masse bilder og kose meg sammen med gode venner på sene sommerkvelder! Det er så mye å sette pris på her i livet og jeg tror virkelig ikke vi mennesker er flinke nok til å gjøre det. Jeg har iallfall merket det siste året at jeg har blitt mye flinkere til å sette pris på de små gledene i livet, og det er herlig!

Hva gir deg inspirasjon?

B/W DETAILS

Skrevet: 25.01.2013, 15:59         Kommentarer: 8


//privat

Okei, så ble det ikke masse spennende blogging i dag. Jeg orker rett og slett ikke. Har ligget på sofaen siden jeg stod opp og kjenner at kroppen min bare virkelig trenger å slappe av. Fikk knipset noen bilder istad, og håper på komme med iallfall ett innlegg til i dag, som forhåpentligvis er litt mer spennende enn de andre. Kos dere videre!

Hva syns du om bildene?

COLD HANDS, WARM HEART

Skrevet: 25.01.2013, 13:31         Kommentarer: 3


//privat

Hei dere!

I dag er en sånn grå og trist dag. Jeg sitter fortsatt i pysjen under teppet i sofaen og har ikke helt funnet ut hva jeg skal fordrive dagen med enda. Jeg regner med jeg kommer til å sitte her en stund. Gleder meg til min kjære kommer hjem fra jobb. Har ikke sett han siden i går morges. Wow, dritlenge I know, men leiligheten blir så stor og tom uten han her. Jeg tenkte også at jeg skulle prøve å blogge litt spennende for dere idag. Enten fototips, redigeringstips eller noe annet gøy. Vi får se!
Jeg laget meg forresten ny header i natt da jeg ikke fikk sove, og jeg ble så mye mer fornøyd med denne enn den forrige! Det er så mye gøyere å blogge når man er fornøyd med hvordan bloggen ser ut. 

Hva skal du i dag? Hva syns du om den nye headeren min?

CHEAP MONDAY - WANTS!

Skrevet: 24.01.2013, 22:40         Kommentarer: 5


Alle bildene er funnet på nelly.com - collage laget av meg.

Jeg virkelig elsker Cheap Monday. Jeg husker første plagg jeg kjøpte og det var en bukse. Jeg tror aldri jeg har hatt en så god og fin bukse før. Den var helt sort, men gud - jeg elsket den! Utenom dritlekre og gode bukser har de også så utrolig mye stilig tøy. Hadde jeg vært rik skulle jeg gjerne kjøpt alt! Jeg er ikke så fryktelig opptatt av merker, men Cheap Monday kunne jeg bodd i året rundt!

Liker du Cheap Monday?

RUM AND RAYBANS

Skrevet: 24.01.2013, 20:50         Kommentarer: 8
Jeg er ikke så veldig flink til å finne ny musikk, men jeg hørte nettopp en skikkelig stemningssang. Sean Kingston ft. Cher Lloyf - Rum and Raybans og jeg fikk skikkelig partystemning av den! Den har gått på repeat på spotify i en times tid og den får meg til å se frem til sommer, varme, alkohol og generelt god stemning! Herlighet. Ny favorittsang - check!

Hva syns du om sangen? Har du hørt den før?

DAGENS ANTREKK

Skrevet: 24.01.2013, 19:46         Kommentarer: 3

Hei dere!

I dag ser jeg altså slik ut. Noe jeg ønsker å bli flinkere til her på bloggen er å legge ut antrekk. Jeg er så utrolig dårlig på det og får rett og slett ikke til å ta fine antrekksbilder. I dag har jeg vært på jobb og var ikke hjemme før halv syv. Da var det rett og slett for seint å ut og knipse bilder, så jeg tok etpar i stua som jeg klarte å redigere litt slik at dere ikke kan se alt rotet vårt. Ehe. Pus ble også gladelig med på ett av bildene og det er jo bare koselig!

På disse bildene kan dere også se resultatet av hårfargingen. Som dere ser er håret fortsatt ganske lyst i tuppene og det fikk egentlig en slags ombre-farge. Jeg tror jeg liker det! Jeg flettet luggen i dag, og da syns jeg fargen kom bra frem. Jeg tror, som sagt, at jeg liker det. 

Hva syns du om antrekket og hårfargen?

NYTT DESIGN!

Skrevet: 23.01.2013, 22:44         Kommentarer: 5

Da har jeg skaffet meg nytt design - igjen! Fant dette søte gratisdesignet her og måtte bare bruke det! Kjempesøtt og vårlig. Headeren har jeg laget selv. Forresten; ser dere en stripe på høyre side av headeren eller er det bare på min pc det tuller seg til? Finner ikke ut hva det er, og det irriterer meg! Uansett, jeg er kjempefornøyd med det nye designet. Nå kan våren bare komme!

Hva syns du om det nye designet?

BIKBOK WANTS

Skrevet: 23.01.2013, 20:11         Kommentarer: 10Åh, drømmer meg bort!

NY HÅRFARGE

Skrevet: 23.01.2013, 19:33         Kommentarer: 4


Sorry for dårlige, sminkeløse webcambilder. Orket ikke sminke meg og ha fotoshoot etter dusjen.

Okei, nå skal jeg fortelle dere en ting om meg selv. Når jeg finner ut at jeg har lyst til noe så skulle det helst vært gjort i går - hvis dere skjønner. Så jeg gikk og kjøpte meg hårfarge før jobb idag og gledet meg til å hjem og farge håret lysebrunt. Da jeg kom hjem kastet jeg fargen i håret og satte meg ned for å vente ut tiden. Jeg kikket på håret flere ganger og det så vitterlig ut som om håret fikk en lys lysebrun farge. Så da tiden var gått skylte jeg håret, fønet og rettet det og da fikk jeg se resultatet. Nesten ingen forskjell! What the fuck. Den eneste forskjellen er at den røde etterveksten ble lysebrun og at resten av håret fikk en mer askeblond farge. Jeg er så skuffet!

Ordentlige bilder av den nye fargen kommer når jeg har tid!

HVILKEN HÅRFARGE?

Skrevet: 22.01.2013, 22:23         Kommentarer: 6

Jeg er så ufattelig lei av hårfargen min sånn som den er nå. Etter frisørens screw-up blir jeg ikke kvitt rødskjæret i "etterveksten", og akkurat for øyeblikket ser jeg ut som en ginger som prøver å være blond. No offence til de som er gingere, men jeg er jo ikke det! Jeg er naturlig blond, men håret har blitt mørkere med årene. Nå har jeg en mørkblond/kommunegrå naturlig farge - altså ikke oransj!

Jeg tenkte derfor at jeg kunne spørre dere om hva dere mener kler meg best! Har rasket sammen en liten kollasj til dere som viser de hårfargene jeg de siste to (?) årene. Jeg har gått mye frem og tilbake, og har liksom alltid landet på at jeg trives best blond. Men jeg trenger jo likevel ikke å være helt hvit? Jeg vil gjerne høre hva dere mener!

THE PERFECT DRESS

Skrevet: 22.01.2013, 18:55         Kommentarer: 6

Enda en av mine nydelige kjoler som kun henger til pynt på en kleshenger, kun fordi jeg rett og slett ikke finner selvtillit til å bruke den. Jeg mener, sjekk den ryggen da! Denne skal jeg få til å bruke en gang. Det må jeg bare!

 

SMINKEN JEG BRUKER

Skrevet: 22.01.2013, 13:51         Kommentarer: 13


På huden bruker jeg enten Dior Forever foundation eller IsaDora B.B Cream. Til hverdags pleier jeg bare å bruke BB'en, mens når jeg skal pynte meg litt ekstra så tar jeg på meg foundation. Jeg liker begge to utrolig godt! Foundationen er min absolutte favoritt. Jeg har brukt den i ett års tid, og elsker den fortsatt. BB'en gir et naturlig resultat og passer fint til hverdags.


Jeg bruker solpudder fra H&M. Jeg syns dette solpudderet fungerer kjempebra og gidder derfor ikke bruke flere hundre kroner på "bedre" merker. Har brukt dette solpudderet i flere år og er like fornøyd med det enda. Det eneste som er negativt med det er at det kan fort se oransj ut hvis jeg bruker for mye, noe jeg veldig sjelden gjør. Haha.


Blushen min kommer også fra H&M og er godt brukt, som dere ser. Jeg har vært veldig fornøyd med denne blushen helt siden jeg kjøpte den, som er lenge siden i og med at jeg har brukt noen andre også i mellomtiden. Jeg liker den veldig godt, men trenger snart en ny. Haha.


Øyenskyggen jeg bruker er fra Nelly.com. Jeg bestilte øyenskyggepaletten da jeg fikk trøste-gavekort hos nelly for en stund siden. Til hverdags bruker jeg de to nederste til venstre, mens til fest eksperimenterer jeg gjerne med de andre fargene også. 


Denne eyelineren er min favoritt av nesten alt jeg har i sminkeveska. Den er helt fantastisk god! Ikke nok med at den er lett å påføre, men den sitter hele dagen, og ser like fin ut på kvelden. Jeg elsker den virkelig og kommer absolutt til å kjøpe ny når den er tom! Kan virkelig anbefales.


Dette er mascaraen og øyenbrysnpennen jeg bruker. Mascaraen fikk jeg til jul etter å ha ønsket meg den. Hadde så lyst til å prøve den og se om vippene glitret så pent som på tv-reklamen. Det gjorde de selvfølgelig ikke. Jeg ble ikke veldig imponert over diamantstøvet i den, men liker den kjempegodt likevel. I og med at det er litt diamantstøv i den syns jeg den gir et ekstra glimt til øynene. 


Dette er det jeg bruker til leppene. Etter jeg kjøpte leppepomaden fra Lypsyl har jeg blitt totalt avhengig. Den er rett og slett dødsgod! Jeg har alltid vært glad i lipgloss og alt som skinner og glitrer på leppene så utenpå leppepomaden bruker jeg en lipgloss fra Clarins. Den er også kjempegod på leppene og gir en utrolig fin og nøytral farge!


Og slik ser jeg altså ut ferdigsminket med produktene ovenfor. På disse bildene har jeg brukt BB-creamen og dere ser jo at den gir et fint og naturlig resultat. Håper dere likte innlegget!

Har du prøvd noen av disse produktene? Hva syns du om innlegget?

FOTO - BLACK AND WHITE CAT

Skrevet: 22.01.2013, 12:38         Kommentarer: 2


Canon eos 550D // Canon ef 50mm 1:1.8 II

Hva syns du om bildene?

TUSEN TAKK!

Skrevet: 21.01.2013, 21:54         Kommentarer: 6

Herlighet dere!

Jeg pleier å titte innom blogglisten for Kristiansand kommune som er der jeg bor, og idag ligger jeg jaggumeg på plass nr. 54. Jeg har jo ikke spesielt mange lesere i løpet av en dag, som dere ser. Men dette betyr utrolig mye for meg, og jeg har kun dere å takke for det! Jeg har sett at sidevisningene mine har økt de siste ukene, og det er like gøy hver dag å se at tallet er litt høyere enn dagen før. Så derfor vil jeg bare si tusen takk til alle dere søtinger som klikker dere innom bloggen min hver dag og kommenterer og sier søte ord. 

Tusen hjertelig takk!

CHOCOLATE CHIP COOKIES

Skrevet: 21.01.2013, 20:15         Kommentarer: 9God kveld dere!

I dag fant jeg frem husmoren i meg og lagde for første gang, tro det eller ei, cookies! Baking har aldri vært min sterkeste side, og det kunne man virkelig se på hvordan cookies'ene så ut da de var ferdig stekt. Men de ble utrolig gode, da! Looks like shit, tastes like heaven. Jeg har allerede spist to stykker, og det samme har kjæresten min. Det er nok ikke lenge før fatet er renslikket for det falt visst godt i smak hos oss begge, og det er jo koselig! Brukte selvfølgelig den nye bakeboken min til å finne oppskriften. 

Er du glad i å bake? Baker du ofte?

FOTOTIPS - BAKGRUNSSKARPHET

Skrevet: 21.01.2013, 11:47         Kommentarer: 10

Dette er et tips for en spesiell innstilling på kameraet som heter Creative Auto Mode. På innstillingene heter denne CA. Denne innstillingen er litt sånn at man kan ta bilder som blir fine uten å stresse med å stille inn blender, lukkertid og ISO, men man kan likevel endre litt på innstillingene selv. Som for eksempel bakgrunsskarphet. På bildet over ser dere hvordan displayet vil se ut når det er stilt inn på CA. Den innstillingen som er markert med blått styrer hvor mye/lite bakgrunsskarphet det skal være. Om du vrir hjulet helt ned mot venstre vil dere få en uklar bakgrunn, og motsatt hvis dere vrir hjulet mot høyre.

Det er den knappen jeg har pekt pilen mot dere skal bruke for å endre innstillingene. 

 

Her er bildeeksempler som jeg tok for å vise dere forskjellen:


Dette bildet er tatt med hjulet vridd helt mot høyre, altså veldig mye bakgrunnsskarphet.


Dette bildet er tatt med hjulet vridd mot venstre, altså lite bakgrunnsskarphet.

Jeg håper dette var forståelig nok for dere! Hvis ikke, bare spør om du lurer på noe. Begge bildene over er tatt med kit-linsen til canon. Jeg vil også bare presisere at dette tipset er jo tatt fra en bok som "følger med" min kameramodell, altså Canon EOS 550D. Hvorvidt andre modeller har samme innstillinger vet jeg ikke, men det må dere jo bare teste ut selv. Lykke til!

Likte du tipset? Skal jeg komme med flere fototips?

 

THE BASIC ZONE

Skrevet: 20.01.2013, 22:08         Kommentarer: 2


//privat

Nå ble det mye bokblogging i dag, men jeg er bare så gira. Jeg har sittet og lest i fotoboken min en stund nå, og kommet meg gjennom de tre første kapitlene. Alt står på engelsk så jeg er veldig glad for at jeg har kameraet mitt ved min side slik at jeg kan prøve meg på det samtidig som jeg leser. I kapittel 3 står det mye om standardinnstillingene på kameraet, og jeg som trodde jeg kunne alt? Neida, jeg kunne jo selvfølgelig ikke det! Har allerede ett par tips i bakhodet som jeg tenkte jeg skulle vise dere i morgen. 

Det viktigste er jo å begynne enkelt! Ikke nok med at jeg lærer masse med å prøve ut nye teknikker på kameraet, men dere kan jo lære noe dere kanskje ikke visste fra før av også. Jeg leste litt om en av innstillingene på kameraet nettopp og tenkte bare "Åja, er det det den innstillingen gjør?". Dette er bare så gøy dere! Kommer til å bli en skikkelig bokorm fremover, og jeg gleder meg!

SMÅ GLEDER I PAPIRFORM!

Skrevet: 20.01.2013, 19:46         Kommentarer: 5

Hei dere!
I dag har jeg vært hos min kjære farmor på middag. Til dessert hadde vi en nydelig kake som hun hadde laget for å feire meg i og med at jeg bestod eksamen. Kjempekoselig! Jeg fikk også eksamensgave av henne og en julegave på etterskudd fra pappaen til min kusine. Så i dag ble jeg to bøker rikere!

Denne boken fikk jeg av min kjære farmor. Nå som jeg bor for meg selv syns hun det er viktig at jeg kan bruke det jeg har til å lage meg noe godt i blant. Jeg ble kjempeglad for jeg har lenge hatt lyst til å begynne å bake egne rundstykker og brød for eksempel. I denne boken står det alle slags mulige oppskrifter på kaker, gjærbakst, kjeks osv. så nå gleder jeg meg til å begynne karrieren som ordentlig husmor! Kommer selvfølgelig til å holde dere oppdatert med bilder og kanskje til og med oppskrifter hvis det blir en suksess!

Denne boken fikk jeg av pappaen til min kusine. Det er en bok om hvordan man bruker kamera og tips og triks for å få bedre bilder, rett og slett. Den er tilpasset mitt kamera, Canon EOS 550D. Jeg gleder meg til å begynne å lese i den og prøve ut de forskjellige tipsene. Jeg kommer også til å blogge om dette hvis det står noe jeg mener er informasjon som dere kan dra nytte av!

Jeg trodde ikke jeg skulle bli så glad for å få bøker i gave, i og med at jeg absolutt ikke er en lesehest. Men dette var jo to bøker som jeg virkelig kan dra nytte av og kose meg med. Jeg ble iallfall kjempeglad og gleder meg til å sjekke ut begge to litt nærmere. 

Syns du jeg skal blogge om oppskrifter og fototips? 

MEG FOR ETT ÅR SIDEN

Skrevet: 19.01.2013, 20:48         Kommentarer: 7

Siden alle blogger om hvordan de så ut i fjor på denne tiden, kan vel ikke jeg være noe dårligere? 

Har forandret meg mye på ett år. Håret er kortere og blondere og jeg er lykkeligere. Andre- og sistnevnte er bra. Skulle gjerne hatt så langt hår enda. Om ikke mye lenger! Får bare fortsette å spare :-)

Syns du jeg har forandret meg?

LYPSYL - ROSY LIPS

Skrevet: 18.01.2013, 14:18         Kommentarer: 3

Har fått lønning i dag og måtte unne meg en liten godbit til meg selv. Etter jeg leste om denne på Caroline Maria sin blogg måtte jeg bare teste den ut selv. Hehe, der ser man hvordan andre kan påvirke en selv. Jeg liker den allerede. Den lukter utrolig godt og er myk og god på leppene. Den kommer nok til å være en favoritt fremover. Den er jo så søt å se på også! Jeg kjøpte den på Rema 1000 til 24,-

Har du prøvd denne? Hvis ja, hva syns du?

FOTO - PORTRETT

Skrevet: 18.01.2013, 11:17         Kommentarer: 9

Hei dere!

Akkurat for øyeblikket sitter jeg hos Linn (link). Hun var innom meg på jobb i går og lånte med seg fire forskjellige briller/innfatninger fordi hun vurderer å skaffe seg en lesebrille. I dag tok jeg turen opp til henne og vi fikk tatt noen bilder av henne med de forskjellige brillene. Innlegg med bilder av alle fatningene kan du lese på hennes blogg seinere. Utenom det tok vi også noen "vanlige" bilder, men ansiktet mitt ville virkelig ikke samarbeide med kameraet i dag, så jeg lar være å legge ut noen av bildene som ble tatt av meg. Istedenfor legger jeg ut noen fine bilder jeg knipset av henne!

Hva syns du om bildene?

3 REDIGERINGER

Skrevet: 17.01.2013, 19:33         Kommentarer: 6

Image and video hosting by TinyPic

Hvilken redigering likte du best?

BLUE THURSDAY

Skrevet: 17.01.2013, 10:51         Kommentarer: 2

Slik ser jeg altså ut i dag! 
Nå skal jeg snart hive i meg litt frokost og komme meg på jobb. Jeg håper dere alle får en kjempefin dag, så blogges vi nok i kveld!

Hva skal du i dag? 

EN GLEDENS DAG!

Skrevet: 16.01.2013, 19:56         Kommentarer: 4

Hei dere!

I dag har virkelig vært en av de beste dagene på lenge. For ca en måned siden hadde jeg anatomi-eksamen. En eksamen jeg har hatet siden jeg først begynte å lese til den. Skikkelig tungt stoff som bare ikke klarte å feste seg hos meg. Jeg strøk på den to ganger og måtte derfor vente ett år med å gå videre på andre året som sykepleierstudent, slik at jeg kunne ta opp igjen den ene eksamenen sammen med kullet som begynte året etter meg. Lang historie, men dere skjønner nederlaget? 

Vel, i dag var sensurfristen for eksamen, altså dagen hvor man får vite karakter, og jeg bestod! Endelig kan jeg se fremover og glede meg til å begynne som andreårs-student på sykepleie igjen til høsten! Jeg er så lykkelig at jeg finner ikke ord! Alle sier at anatomieksamen man har første året er det vanskeligste på hele studiet, og nå er jeg ferdig med hele dritten! Åh, jeg er så glad. Jeg ble til og med så glad at jeg bestemte meg for å droppe treningen og kjøpe meg en sjokolade, bare for å feire meg selv! Jeg må jo selvfølgelig trene ekstra hardt neste gang for å ta det igjen, men det orker jeg ikke tenke på nå. Nå er jeg bare glad!

MITT FOTOUTSTYR!

Skrevet: 15.01.2013, 20:23         Kommentarer: 2

Canon EOS 550D.
Dette er mitt andre speilreflekskamera. Jeg kjøpte mitt første i 2008 og det var et Canon EOS 1000D. Da jeg hadde hatt det i nærmere tre år bestemte jeg meg for å oppgradere litt. Jeg leste rundt på nett for å finne et kamerahus som passet mine behov og "ferdigheter". Jeg leste at 550D var blitt kåret til best i test flere ganger, og endte da altså opp med dette. Jeg er rett og slett superfornøyd. Har jo forsåvidt alltid vært fornøyd med Canon, men dette kameraet passer perfekt til meg. Det er enkelt å bruke og lett å sette seg inn i. Kommer nok til å holde på dette til den dagen det dør. 
Canon EF-S 18-55mm f/3.5-5.6 Kit linse. 
Dette var da linsen som fulgte med kameraet da jeg kjøpte det, og også den standardlinsen som følger med de fleste Canon-kameraer. Dette er en helt perfekt nybegynnerlinse som gir gode bilder. Den har litt dårlig zoom og etter hvert som jeg har blitt mer erfaren har jeg rett og slett bare lagt denne på hylla. Jeg bruker den rett og slett aldri. Men likevel er det greit å ha hvis man skal på fest, i bursdager eller andre slike ting som man vil få gode bilder av, uten å være kjemperedd for å ødelegge noe og stresse med innstillinger.
Canon EF 50mm f/1.8 II.
Dette var faktisk den første linsen jeg kjøpte, og den har blitt min lille bebi! Dette er da en portrettlinse som gjør at det som er i fokus blir klart og fint, mens bakgrunnen blir uklar. Det gir kjempefine portrettbilder og jeg bruker også denne linsen til nesten alle bildene jeg tar til bloggen da den gjør at bildene blir stilrene og kjempefine, nesten uansett motiv. Denne er enkel å bruke så lenge man kan litt om foto og innstillinger. Dere kan se eksempel på bilder tatt med denne linsen >her<

Tamron 18-200mm f/3.5-6.3, 3 XR, Di II.
Denne linsen fikk jeg til bursdagen min av mine fantastiske venner etter at den hadde stått på ønskelisten lenge! Det er en perfekt allround-linse med god zoom. Det eneste som jeg ikke liker med denne er at den er veldig lyssvak og tar uklare/kornete bilder hvis omgivelsene er litt mørke, slik som i stuen på kveldstid eller ute når det er skumring. Utenom det liker jeg denne linsen veldig godt! Den er nok kjempebra å bruke på ferier/diverse turer fordi den har såpass bra zoom. Dere kan se eksempler tatt med denne linsen >her< og >her<.

Fjernkontroll / Selvutløser for Canon.
Denne søte, lille fjernkontrollen fikk jeg til jul av mamma etter at den også (!) hadde stått på ønskelisten i evigheter. Den er supergrei å ha om man skal ta gruppebilder eller bilder av seg selv. For oss bloggere er denne nesten et must når det kommer til å ta antrekksbilder, noe jeg gjør sånn ca en gang hvert femtiende år. Men den er, som sagt, utrolig grei å ha om man skal knipse bilder av seg selv og man vil slippe å få med den kleine armen som holder kameraet på bildene. Jeg elsker denne og kommer nok til å bruke den masse fremover!

Jeg håper dette var oversiktelig og grei informasjon om fotoutstyret jeg bruker. Hvis dere lurer på noe er det bare å slenge igjen en kommentar til meg så skal jeg svare etter beste evne!


.

BLACK'N WHITE MORNING

Skrevet: 15.01.2013, 11:12         Kommentarer: 1
//privat

Hva syns du?

WORKOUT!

Skrevet: 14.01.2013, 20:46         Kommentarer: 6


Gamle, fine webcambilder fra da jeg først begynte å trene. Jeg var skikkelig bøs ->

I dag har jeg hatt nok en fin, svettefull treningsøkt! Vi trente i ca 90 minutter. Jeg startet treningsøkten med å sykle i 20 minutter for å bli god og varm i kroppen før jeg trente armer i ca 10 minutter. Siden jeg har hovedfokus på mage, rumpe og lår gidder jeg ikke bruke allverdens med tid på å trene armer, rygg osv. Det får jeg ta etter hvert når jeg føler at jeg ser fremskritt på det jeg legger mest vekt på. 

Når jeg trener rumpe, lår og legger bruker jeg dette programmet:

Jeg følger alle øvelsene slik de står på bildet, og sliter allerede på øvelse nummer to. Jeg tror dette må være de beste øvelsene for de områdene. Etter forrige treningsøkt gikk jeg som en 80-år gammel dame i flere dager etter å ha fulgt disse øvelsene. Jeg svetter mye og kjenner at melkesyra brenner i beina når jeg holder på, men fy søren så deilig det er etterpå. Jeg følger programmet med antall repetisjoner og har ca 30 sekunder pause mellom hver. 

Jeg kunne ikke finne noen gode illustrasjoner til mageøvelsene vi gjør, men jeg fant denne videoen som inneholder flere av mageøvelsene:

I denne videoen finner du mange gode øvelser for å trene magen, inkludert mange av de jeg bruker, som jeg skrev. 

Nå skal jeg bare slappe av og kaste meg i dusjen snart, så satser jeg på en god natts søvn. I morgen får jeg først besøk av Linn, så skal jeg besøke min tante og min nydelige lille kusine etterpå. Forhåpentligvis rekker jeg litt magetrening før dagen starter for fullt! Håper alle har hatt en kjempefin dag!

LAZY WEEKEND

Skrevet: 13.01.2013, 18:51         Kommentarer: 1


//privat

Hei dere!

Jeg har hatt en rolig, men utrolig fin og deilig helg. Har tilbragt mye tid på sofaen sammen med min fantastiske kjæreste. Jeg var også på jobb i går og så var vi ute med en kompis senere på kvelden. I dag har vi vært på besøk hos svigermor og nå sitter vi og slapper av mens min kjæres hjemmelagde pizza står og godgjør seg i ovnen. Fy flate så deilig livet er. I morgen er det tilbake i treningsrutinene igjen og det gleder jeg meg masse til! Jeg har fri fra jobb og skal derfor tilbringe dagen hjemme i mitt eget selskap før min kjære kommer hjem. 

Jeg beklager dårlig blogging i helgen, men håper dere alle har hatt en flott helg!

PAKKE I POSTEN!

Skrevet: 11.01.2013, 19:38         Kommentarer: 6

I dag hentet jeg pakken jeg bestilte fra Bubbleroom for noen dager siden! Jeg ble virkelig positivt overrasket over begge toppene. De var like fine som jeg trodde og passet helt perfekt, så det var kjempegøy. 


Se de søte knappene på ryggen da! 

Jeg bestilte jo også ett par øredobber som jeg fant ut av at var klips. Jeg tenkte jeg kunne ha en liten konkurranse til dere hvor premien er disse øredobbene.

Hvis ikke det er noe interesse for konkurranse så beholder jeg de selv fordi jeg syns de var kjempefine! Men jeg føler ikke jeg kommer til å bruke dem. Har ikke helt bestemt meg for hva konkurransen skal være enda, men dere kan kanskje komme med forslag til noe som kunne vært gøy? 

 

 

Blogglisten

START YOUR DAY WITH BREAKFAST

Skrevet: 11.01.2013, 11:52         Kommentarer: 0

Dagens frokost bestod av to fullkorns knekkebrød med gulost, og tre hardkokte egg, samt et glass med husholdningssaft. Følte meg sånn halvveis sunn samtidig som jeg ble stappmett. Det må jo være en god ting? Jeg har ikke tid til masse blogging fordi jeg straks må stelle meg. Jeg skal opp og besøke mamma i dag og senere kommer kjæresten hjem etter en natt borte. Da blir det nok litt kvalitetstid eller noe annet gøy. Uansett håper jeg dere får en finfin fredag!

 

FARGET HÅRET

Skrevet: 10.01.2013, 23:37         Kommentarer: 0

I dag bestemte jeg meg for å farge etterveksten for andre gang på kort tid etter et mislykket frisørbesøk for noen måneder siden. Frisøren mente at den beste måten å diskretgjøre min kommunegrå ettervekst var å legge inn en dybde i håret slik at jeg fikk en slags ombre-farge. Feilen ble gjort da hun la inn en skikkelig rødbrun farge i toppen som var mye mørkere enn min egen farge slik at min naturlige ettervekst kom ut lysere enn den stygge, røde fargen. Jeg bestemte meg for å farge meg helblond igjen. Det er, som dere sikkert vet, ikke så lett å lysne røde pigmenter i håret, men hvert steg hjelper!


Pus og jeg var meget optimistiske til fargingen!

Resultatet ble som forventet. Litt lysere enn før, men fortsatt en del gullhår igjen i etterveksten. Nå får jeg vente etpar uker og så må kjøre på igjen med en ny fargerunde. Jeg har helt gitt opp frisører og har funnet ut at det blir som regel like bra om man gjør det hjemme. Enhver frisør ville diskutert meg ihjel om de leste dette - men det er min mening! Jeg kan forresten virkelig anbefale fargen jeg brukte til dere blondiner som er lei av frisører; Schwarzkopf Color Mask. Jeg bruker den lyseste.

Hva har dere gjort i dag?

TRENINGSPLAN ÅRET 2013!

Skrevet: 08.01.2013, 19:36         Kommentarer: 11

Jaja, folkens. Dette er virkelig året for meg. Jeg har alle tidligere år hatt det samme nyttårsforsettet; dette året skal jeg trene og spise sunt. Har det noen gang skjedd? Nope. Dette året er jeg så motivert. Jeg har innsett at jeg kan ikke bli supertynn og veie 50kg pga kroppsbygningen min. Det er umulig for meg, rett og slett. Men jeg kan kan bli slank! Jeg kan trene, spise sunnere og få strammet opp kroppen. Jeg kan gå ned i vekt - og det skal jeg!

Jeg var på min første treningsøkt etter nyttår i går. Trente altså for første gang på ca to måneder eller noe. Ja, det var tungt, men det var skikkelig deilig å være i gang igjen også! Nå er jeg tilbake i gamle rutiner med trening fast tre dager i uken på treningsstudio. Jeg har også lest og kikket på nett etter øvelser jeg selv kan utføre hjemme de dagene jeg ikke er på trening, slik som de over her. Jeg skal ha hovedfokus på mage, rumpe og lår, men ellers også bygge muskler i hele kroppen slik at alt strammer seg opp litt.

Utenom regelmessig trening skal jeg også prøve å spise sunnere og få bedre rutiner når det gjelder mat. Jeg understreker prøve fordi det er noe jeg kommer til å slite med. Jeg har aldri vært flink til å spise regelmessig, og går gjerne gjennom en hel dag med bare to måltider hvor ingen av disse to er frokost. Jeg hater å spise mat på morgenen, men har innsett at jeg bare må. Jeg skal begynne med å prøve å holde meg til godteri og den slags kun i helgene, og spise mindre ved hvert måltid, men heller oftere. Så får vi se om jeg freaker helt ut og begynner å lage supersunne middager. Tro meg, det kommer aldri i livet til å skje!

Nå er jeg bare så klar for å komme i gang! Hvis jeg klarer å holde ut og faktisk begynner å se forandring selv, skal jeg love å holde dere oppdatert med bilder og alt som er. Nå gjelder det bare å holde motivasjonen oppe og jobbe hardt før sommeren!

Ønsk meg lykke til!

MIN DAG I BILDER!

Skrevet: 08.01.2013, 17:25         Kommentarer: 7Hei dere!

I dag har jeg altså vært med kjæresten min på jobb. Ja, faktisk! Jeg har hatt fri i dag og hadde virkelig ikke lyst til å tilbringe dagen hjemme alene. Og siden kjæresten min jobber som montør og derfor kjører masse rundt så kunne jeg være med. Jeg tok med meg kameraet og en bok slik at jeg hadde noe å fordrive tiden med imens han jobbet. Jeg koste meg faktisk mer enn jeg trodde! Koselig å se hva han fordriver tiden med på jobb og definitivt mye bedre enn å sitte hjemme alene. Da han hadde sin siste jobb fant jeg frem romantikeren i meg og skrev et lite kjærlighetsbrev til han. Han ble veldig glad, tror jeg! Det var iallfall koselig for meg. Litt barnslig, men så koselig!

Senere tenkte jeg å skrive litt om mine treningsplaner for dette året, hvis det er interessant for noen?

Hvordan har deres dag vært?


BESTILT FRA BUBBLEROOM.NO!

Skrevet: 06.01.2013, 19:41         Kommentarer: 7


På salg til 120,- her!


På salg til 54,- her!


Øredobber med klips på salg til 30,- her!

Jeg så jo selvfølgelig ikke at øredobbene var med klips før bestillingen var sendt avgårde. Jeg føler ikke at jeg har spesielt mye bruk for klips-øredobber i og med at jeg har to hull i hvert øre. Men kanskje en av dere søte lesere kunne tenke dere et par søte øredobber? Jeg syns de var kjempesøte, og ble skikkelig skuffet da jeg så at det var klips. Men kanskje jeg setter i gang en aldri så liten konkurranse når jeg mottar varene i posten. Noen interesserte? 

Hva slags konkurranse kan jeg holde? 
 

SOVEROMMET MITT

Skrevet: 06.01.2013, 18:17         Kommentarer: 3

Etter meg og kjæresten flyttet ut sammen blir det jo litt feil å kalle det mitt soverom, men i og med at han har klærne sine på et annet rom, så anser jeg det som mitt. Så jeg tenkte jeg skulle vise dere hvordan vår lille batcave ser ut, nå som vi endelig har kommet i orden etter ca en måned. Haha. Som dere ser så bærer soverommet veldig preg av at det er en jente til stede. Kjoler og klær over alt. Jeg er en av de som klager over at jeg ikke har noe å gå med mens klesskapet er overfylt av klær. Men nå er det så pent å ryddig! Har skiftet sengetøy i dag også, så jeg gleder meg til å legge meg i kveld sammen med mannen i mitt liv. Å, livet er så herlig dere!

AMOR VINCIT OMNIA

Skrevet: 03.01.2013, 21:11         Kommentarer: 3

love conquers all

MINE TATTOVERINGER

Skrevet: 02.01.2013, 21:29         Kommentarer: 11

Mine to, søte små tattoveringer! Jeg har lyst på enda en som er litt større, og gjør litt mer ut av seg. Men hva og eventuelt hvor, det aner jeg ikke enda! Jeg får ta det med tiden.

Har du tattovering(er), eller har du lyst til å ta? Hvis ja, hvor og hva? 

ANBEFALING - MASCARA

Skrevet: 02.01.2013, 20:15         Kommentarer: 1

Hei dere!

Tenkte å komme med en aldri så liten mascara-anbefaling til dere! IsaDora Build Up Mascara, Extra Volume. Fikk denne lille herligheten i et gavesett til jul, og jeg elsker den! Sliter så sykt med korte vipper, men denne er faktisk veldig godt! Den gir både lengde og volum. Den har en stor børste og er superenkel å påføre, da den separerer vippene kjempebra. Kan virkelig anbefale den til alle som sliter med korte vipper og ønsker lengde og volum!

Har du prøvd denne mascaraen?

PIERCING?

Skrevet: 01.01.2013, 23:26         Kommentarer: 10


//privat

Gammelt bilde av meg fra den tiden jeg hadde piercing i leppa. Savner den helt sykt, og har så lyst til å ta ny. Men samtidig vet jeg ikke om jeg ville passet det nå. Har forandret stilen en del siden den gang. 

Haha, crappy redigering. Kanskje det ville sett nogenlunde slik ut idag? Redigerte på en kule i nesa også fordi jeg alltid har hatt lyst på piercing i nesa. Åh, kjenner nostalgien vokser i meg i skrivende stund.

Hva syns du? Piercing eller ikke?

BILDEDRYSS - NYTTÅRSFEIRING!

Skrevet: 01.01.2013, 15:46         Kommentarer: 2


Hei dere!

Håper dere alle har hatt en fantastisk start på det nye året. Det hadde iallfall jeg. Gårsdagens feiring var like bra som forventet! Det skulle mye til at den ikke ble det, da jeg virkelig har verdens beste venner som jeg alltid har det gøy sammen med. Et stort inntak av alkohol, musikk og god stemning gjorde seg virkelig. Da klokken slo tolv og nyttårsklemmene begynte klarte jeg ikke å gjøre annet enn å smile og være takknemlig for at jeg har de mest fantastiske folkene rundt meg. Jeg setter så utrolig pris på alle som har gjort det forrige året helt perfekt, og jeg ser virkelig frem til gjennomgangen av det nye året sammen med disse fantastiske menneskene! Dette kan jo ikke bli annet en bra!

Hvordan feiret du nyttårsaften?

hits