20 år fra Kristiansand. Blogger i hovedsak om fotografering! Bare spør om du lurer på noe :-)

Instagram: Prces


HVERDAGSSMINKE - STEG FOR STEG!

Skrevet: 26.02.2013, 12:41         Kommentarer: 5


1. Jeg starter med å bruke en concealer på mørke ringer, røde områder og eventuelle kviser. Også for å highlighte ansiktet litt.


2. Jeg legger deretter foundation i hele ansiktet. I dag brukte jeg den nye, og den får dere en anbefaling på om ikke så lenge!


3. Så legger jeg et kompaktpudder i hele ansiktet for å gi en matt overflate.


4. Jeg legger solpudder i et tretall i ansiktet, som vist på bildet til høyre.


5. Blushen legger jeg litt under kinnbeinet for å fremheve og løfte.


6. Så bruker jeg øyenbrynspenn (som jeg glemte å ta bilde av) og mascara. Bruker forskjellig mascara hver dag omtrent, men idag brukte jeg den som vist på bildet.

Tada! Så var jeg ferdig med en fin og enkel hverdagslook!

Hva syns du?

FOTO - BLACK AND WHITE MONDAY

Skrevet: 25.02.2013, 21:02         Kommentarer: 2


//privat

Nå er det så lenge siden jeg har postet et foto-innlegg at jeg følte det var på tide. Da jeg var i byen tidligere i dag gikk jeg ned til "havna" for å knipse litt bilder. Ingen av dem ble særlig bra, og tolmodigheten min var det ikke mye igjen av. Dessuten blåste det som bare det nede med sjøen. Uansett, disse tre bildene ble helt ok etter en runde photoshop. Jeg gleder meg til inspirasjonen kommer krypende tilbake etter vinterdvalen sin, og jeg endelig kan syns det er gøy å ta bilder igjen! 

Hva syns du om bildene?

INNKJØP - 25.02.2013

Skrevet: 25.02.2013, 15:50         Kommentarer: 8

Hei dere!

I dag tok jeg meg en liten tur til sentrum fordi jeg var nødt til å kjøpe meg noe ny sminke. Jeg har levd på rester i flere måneder og nå var det endelig på tide. Kjøpte sminken på H&M. Jeg liker de fleste av deres billigprodukter og syns derfor ikke det er noe vits i å bruke flere hundre kroner på slike ting som pudder når H&M's fungerer veldig greit. Jeg var også innom Søstrene Grene og fant en sparebørse og to telys-holdere som jeg rasket med meg. Syns lysholderne var utrolig stilige, og de kostet jo slikk og ingenting. Haha.

Nå skal jeg straks få i meg noe mat og så har jeg lovet kjæresten å vaske litt i leiligheten før han kommer hjem i kveld, så det får jeg vel også gjøre etter hvert. Håper dere har en fin mandag, alle sammen!

Hva syns du om innkjøpene?

STAR TEXTURE

Skrevet: 24.02.2013, 14:55         Kommentarer: 4


//privat

Hva syns du om bildet?


er forresten med i en konkurranse hvor du kan vinne mascara og øyenskygge fra Oriflame (link)

LA GENTE ESTA MUY LOCA

Skrevet: 24.02.2013, 12:03         Kommentarer: 1


Sorry for en ny runde med bilder fra Instagram, men jeg glemte kameraet hjemme!

I går var jeg som sagt i familieselskap til min lillebror som ble fjorten år på fredag. Det var kjempedeilig å komme til god mat og kake etter en klein dag på jobb. Senere på kvelden dro vi til en noen venner for å feire helgen. Vi har det alltid så gøy sammen, og i går var intet unntak! Jeg sovnet ikke før i fem-tiden på morgenen i dag, og kjenner hvordan fyllesyken gjør kroppen slapp og trøtt. Dagen idag skal brukes på avslapping og hamburger-middag hos svigermor!

Og forresten, det skal ikke bli en vane å være en Instagram-blogger. Jeg skal virkelig skjerpe meg!

LET´S PLAY!

Skrevet: 23.02.2013, 00:25         Kommentarer: 3
Det ble dessverre mobilbilder i dag. Disse bildene er hentet fra min instagram. Dere kan følge meg her!

Nå har jeg og kjæresten nettopp kommet hjem fra en koselig spillekveld med familien min. Ja, slike kvelder eksisterer enda! Vi spilte to gode runder med Trivial Pursuit og mitt lag vant begge gangene. Woho! Nå er det ikke lenge til jeg skal finne køya for i morgen venter en ny runde med jobb. Jeg er fortsatt syk, og blir bare verre i halsen for hver dag som går. Burde kanskje ta meg en tur til legen, men det er så slitsomt!

I morgen, eller rettere sagt i dag (siden klokken har passert 00:00), skal kjæresten og jeg i bursdagsfeiring til min lillebror som fylte 14 år i går, altså 22.02. Det blir kjempekoselig! Skal ta med meg kameraet og håper å få tatt litt bilder til dere. 

Håper alle har hatt en fin fredag!

CHANGES

Skrevet: 21.02.2013, 20:01         Kommentarer: 9

FØR:

NÅ:

Nå har jeg sittet i evigheter for å prøve å lage ny header til bloggen min. Den forrige jeg laga ble altfor rosa, og altfor lite meg. Denne gangen ble det derimot helrenovering av bloggdesignet, da jeg byttet både farge og header. Det ble en enkel header denne gangen, men jeg liker det! Nå håper jeg bare at jeg klarer å holde det slik en stund, for det er så kjedelig å bytte hele tiden.

Hva syns du om forandringene på bloggen min?

NEW IN + PIERCING!

Skrevet: 20.02.2013, 21:06         Kommentarer: 7


Genser - Gina Tricot // Undertøy - h&m.

I dag har jeg jaggu fått brukt litt penger og, gitt! Ikke nok med at jeg fikk dratt med meg en genser og litt nytt undertøy hjem, så var den nye brillen min ferdig også! Har jo nevnt flere ganger på bloggen at jeg jobber på en optikerforretning, og etter jeg fant ut at jeg egentlig trenger briller til å lese, se på tv/data med, er det ikke så lett å holde fingrene unna alle de fine innfatningene som henger i butikken. Modellen jeg har på bildet er en fra Vendela Kirsebom sin kolleksjon. Har lenge hatt lyst på en pilotbrille, og endelig fikk jeg den!

Ja, og piercing da!

Etter å ha hatt lyst på nesepiercing over lengre tid, fikk jeg endelig gjort det i dag! Jeg løp opp på den nærmeste piercingsjappa etter jobb og spurte om de hadde tid til meg med en gang, og det hadde de! Følte meg litt smågal akkurat der og da. Siden piercingen skal gro og nesen skal ha plass til å hovne opp, fikk jeg en ganske lang stang med en passe stor kule på. Jeg gleder meg allerede til å kunne bytte. Har veldig lyst på en liten ring, men det var jaggu ikke så populært hos kjæresten så jeg får se om jeg finner en søt liten diamant istedenfor. Jeg har jo faktisk fire ukers betenkningstid!

Så, hva syns du?!

NY HEADER!

Skrevet: 19.02.2013, 22:17         Kommentarer: 2


Den gamle.


Den nye.

Jeg elsker forandringer på bloggen, så nå måtte jeg bare lage meg en ny header. Syns hele designet mitt kanskje er en smule sukkersøtt for min smak, men nå går vi mot vår og da er det jo bare fint? Vurderer å skifte farge på designet, men jeg må først orke å gjøre det. Haha. Slik kommer iallfall bloggen min til å se ut en stund!

Hva syns du om min nye header?

HYTTETUR!

Skrevet: 16.02.2013, 16:24         Kommentarer: 3Hei dere!

Da sitter jeg godt plantet i stuen på hytta. Vi koser oss kjempemasse alle sammen. Vi er faktisk 10 stk på en og samme hytte. Jeg syns det er så koselig å være med familien til kjæresten min fordi de er så fantastisk snille alle sammen! Min kjære har nettopp kommet inn døra etter å ha vært i bakken sammen med lillesøsteren sin. Jeg orket ikke bli med fordi jeg er syk. Tidligere i dag var vi på en liten kjøretur for å hente litt utstyr, og da tok jeg meg faktisk en tur på snøscooter sammen med svigerfar! Eller, han kjørte. Det var kjempemorsomt. 

Har ikke fått tatt noen bilder, og kommer nok ikke til å gjøre det heller, så jeg slang ut to bilder som jeg har postet på Instagram istedenfor. Nå skal vi jo hjem igjen i morgen, så jeg blogger nok ikke noe mer før det. Ellers håper jeg at alle har hatt en fin start på vinterferien og koser seg masse!

VALENTINES DAY

Skrevet: 14.02.2013, 21:51         Kommentarer: 8
Hei dere! 

Nå har jeg akkurat kommet hjem etter en lang dag på jobb. Hver andre torsdag i måneden har vi personalmøte etter jobb, så de dagene blir ekstra lange. Har kost meg på jobb til tross for at formen ikke har vært spesielt god i dag heller. Jeg kom hjem til tom leilighet ettersom min kjære er borte for å jobbe. Jeg får heldigvis se han igjen i morgen da jeg skal dra opp til Brokke for å ha en koselig helg på hytta med familien til kjæresten. Det blir deilig! Litt trist er det jo å feire valentinsdagen helt alene, men sånn er livet, folkens!

Jeg håper dere alle har hatt en fin valentinsdag!

WORKAHOLICS

Skrevet: 13.02.2013, 19:22         Kommentarer: 5

Etter å ha sett etpar episoder på tv og kombinert det med å være syk så har jeg nå fått helt hekta på Workaholics! Jeg tror det må være det morsomste programmet jeg noen gang har sett i hele mitt liv av slike komiserier. Det appelerer utrolig bra til min humor, og jeg har fått skikkelig sansen for guttene. Tror jeg har et lite kjendiscrush på alle sammen, på hver sin måte. Etter jeg så det på tv så måtte jeg bare se det fra begynnelsen. Er ferdig med sesong en og har lastet ned en ny en som jeg er klar for å begynne på! 

Har du sett på Workaholics? Liker du programmet?

RAY BAN - WANTS!

Skrevet: 12.02.2013, 19:27         Kommentarer: 6

1. / 2. / 3. 

Ettersom jeg jobber i en optikerforretning som selger en hel haug av solbriller får jeg med meg mange av nyhetene som ankommer butikken. Ett av de største merkene vi har er da Ray Ban som er et av mine favorittmerker når det kommer til solbriller. Det er så mange jeg har lyst på! Disse tre som jeg har linket ovenfor er mine favoritter fra fjordåret. Jeg har alltid likt den øverste, og som dere ser på bilde nr 2, så er det den jeg har på meg. Vurderte nemlig å kjøpe den i fjor sommer og måtte ha en liten avstemming på facebook. Hehe. 

Har du noen ray ban favoritter?

SICKNESS

Skrevet: 12.02.2013, 16:11         Kommentarer: 8
//privat

Ohoi, da var det visst min tur til å bli syk, gitt! Har ligget på sofaen med feber i hele dag og bare sovet egentlig. Var på jobbmøte i et par timer fra morgenen av, men  måtte bare gå hjem etterpå. Hodet verker og feberen herjer i kroppen. Svetter og fryser om hverandre. Det er virkelig ukult. Håper bare at det ikke er noe som varer og at jeg forhåpentligvis er frisk igjen til i morgen, for da venter jobben igjen.

Håper alle har en litt bedre dag enn meg!

VINNEREN AV GIVEAWAY!

Skrevet: 11.02.2013, 22:25         Kommentarer: 3

Da har jeg fått trukket vinneren av giveawayen min, og vinneren ble Linn-Therese! Gratulerer så mye, jeg har sendt deg en mail. 

BARNESELSKAP!

Skrevet: 11.02.2013, 20:10         Kommentarer: 2

Hei dere!

I dag har jeg vært i familieselskap til verdens skjønneste jente. Nemlig min flotte kusine som ble hele to år i dag. Tiden har gått utrolig fort, og det føles som om det ikke var lenge siden jeg holdt henne i armene mine for aller første gang. Siden jeg bare har brødre og en fetter så er det helt spesielt med ei lita jente i familien. Gleder meg så til å være der for henne i oppveksten. Jeg har allerede fått tittelen "lilletante", og det er jo bare så utrolig koselig! Vi hadde en utrolig koselig feiring, og jeg tror bursdagsprinsessa koste seg kjempemasse med godteri, kake og gaver. 

Forresten, jeg vet jeg lovte dere å trekke vinneren av giveawayen min på lørdag, men jeg rakk det dessverre ikke. Jeg skal derfor gjøre det senere i kveld.

Håper alle har hatt en koselig og fin mandag!

 

INSOMNIA

Skrevet: 11.02.2013, 02:33         Kommentarer: 2


//privat

Kroppen er så sliten. Hodet også. Men likevel er jeg våken. Så tom, men likevel så full av følelser. 

FRIDAY, YOU ARE LOVED!

Skrevet: 08.02.2013, 23:24         Kommentarer: 1
//privat

Du verden, for en fin dag dette har vært. Tidligere idag møtte jeg min kjære Linn, og vi tuslet litt rundt på Sørlandssenteret da hun var ferdig på jobb. Så dro vi til sentrum og tok sol, og satte oss ned for å prate litt før vi dro hjem, hver for oss. Etter jeg kom hjem har jeg laget middag og i grunn bare slappet av. Det er en ordentlig daffe-fredag i heimen, og det er faktisk ikke så galt en gang i blant. 

I morgen skal jeg på jobb, og etter det tror jeg vi skal samles en liten gjeng for å feire at en kompis har fått seg ny jobb. Ja, vi feirer det meste i vår gjeng! Forrige gang feiret vi at en annen kompis var ferdig med å puse opp kjøkkenet. Det er fint å ha noe å feire, for vi har det jo alltid så gøy! I morgen trekker jeg forresten vinneren av giveawayen min. Du kan fortsatt melde deg på her!

Håper alle har hatt en fin fredag!

50/50

Skrevet: 08.02.2013, 22:29         Kommentarer: 1

Hva syns du om bildet?

FOTO - HEAVEN VS. HELL

Skrevet: 08.02.2013, 18:55         Kommentarer: 6
//privat

I dag da jeg stod opp var himmelen utrolig rar! Det var liksom et skikkelig tydelig skille mellom "jorda" og himmelen på en måte. Har redigert kontrasten litt på bildene for å vise dere effekten litt bedre. Syns det var utrolig stilig å se på!

Hva syns du om bildene?

I LOVE CATS!

Skrevet: 07.02.2013, 22:07         Kommentarer: 1


//bildene er fra weheartit, og collagen er laget av meg.

Ja, det er sant! Jeg virkelig elsker katter. Og alle andre dyr også - men spesielt katter og kattedyr. Helt siden jeg var en liten jente har jeg følt en utrolig kjærlighet til alle dyr, og drømmen min var å jobbe som dyrepasser i dyreparken, dyrepleier og vetrinær. Gjerne samtidig! Nå som jeg er eldre har jeg lagt fra meg den tanken litt, og vil heller jobbe med mennesker. Men jeg er fortsatt utrolig glad i dyr, og klarer liksom ikke å la være å klappe og kose på alt jeg ser! Føler meg litt som jenta i sangen av og til. I just wanna hug all of them, but I can't hug every cat. 

Liker du dyr?

 

WE FIGHT!

Skrevet: 06.02.2013, 00:00         Kommentarer: 2

bildet er lånt fra tumblr

BLESS THIS MESS

Skrevet: 05.02.2013, 20:12         Kommentarer: 5


//privat

Er i energy saving mode i dag. Derfor er bloggingen crappy.

PINK MORNING

Skrevet: 05.02.2013, 11:37         Kommentarer: 7


//privat

I dag måtte jeg stå opp tidlig for å heldigvis kunne ringe dyrlegen og avbestille timen til min lille pus, da hun endelig virker frisk igjen etter å ha spydd konstant i tre dager. Etter det måtte jeg dra avsted på jobb fordi vi skulle ha et lite personalmøte. Det varte bare i en time, og jeg er faktisk glad for at jeg ikke skulle være på jobb noe særlig lenger enn det idag da jeg ikke føler meg så bra. Nå ligger jeg bare på sofaen og prøver å orke å komme meg opp for å rydde litt. Jeg hater slike dager som dette, og håper jeg får litt mer energi etter hvert.

 

4 BLOGGER!

Skrevet: 04.02.2013, 19:18         Kommentarer: 2


furusk0g


inf3ct


mnd


siljejensen

Okei, så klarte jeg ikke å bare velge tre blogger. Av alle som meldte seg på linkerunden, liker jeg disse bloggene best Etpar av dem har jeg lest en god stund, mens resten har jeg begynt å lese nå nylig. Jeg håper dere tar en titt på alle sammen, for dette er alle bloggere som fortjener mer oppmerksomhet!

Leser du noen av disse bloggene fra før av?

KORTVARIG GLEDE.

Skrevet: 03.02.2013, 17:20         Kommentarer: 2

* TRYKK HER FOR Å MELDE DEG PÅ LINKERUNDEN MIN.
* TRYKK HER FOR Å MELDE DEG PÅ MIN GIVEAWAY. 

Er det ikke rart hvor fort ting kan endre seg? I går var det knallblå himmel, sol og varmegrader ute, mens idag har snøen lavet ned i timesvis og det er mørkt, grått og kaldt ute. Jeg blir helt deprimert av vær-endringene som går som en berg-og-dalbane fra den ene dagen til den andre. Huff. 

Som om det ikke er ille nok at været er crappy i dag, tror jeg at min kjære lillepus har blitt syk. Da vi kom hjem i natt hadde hun kastet opp tre ganger rundt forbi i leiligheten, og ytterligere tre ganger da vi våknet. Etter det har hun kastet opp fire ganger. I og med at det er søndag så venter jeg med å ringe dyrlegen til i morgen, da de har vanlige åpningstider og vanlige priser. Det er sykt trist å se lille bebien min syk. Når hun ikke kaster opp ligger hun bare og sover. Stakars. Jeg håper virkelig vi kan finne ut av hva som er galt med henne!

Jeg håper dere har en litt bedre dag enn meg i dag, kjære lesere. Vi blogges!

 

jeg er forresten med i en konkurranse hvor du kan vinne flotte goodiebags - her.

LINKERUNDE!

Skrevet: 03.02.2013, 15:32         Kommentarer: 9


//privat

TRYKK HER FOR Å KOMME TIL MIN GIVEAWAY!

Hei dere! Jeg tenkte å kjøre igang en liten linkerunde her på bloggen. Har aldri gjort det før, så nå var de på tide. Jeg kommer til å linke tre blogger, så det er bare å melde seg på!

Vil du bli linket?

Avsluttet.

 

ANTREKK 02.02!

Skrevet: 02.02.2013, 16:25         Kommentarer: 4

Hei dere!

Jeg må bare beklage de kleine bildene, men jeg er virkelig ikke flink til å ta antrekksbilder! Slik ser jeg altså ut i dag. Nå skal jeg og kjæresten avsted for å feire lillesøsteren hans som blir hele 11 år i dag. Gratulerer masse til henne! Etter vi har vært der skal vi til en kompis som skal feire at han endelig er ferdig med å pusse opp kjøkkenet. Det blir altså to feiringer i dag. En uten og en med alkohol. Jeg gleder meg til begge deler!

Det blir ikke mer blogging i dag, så jeg håper dere har en fortsatt fin lørdagskveld, søte dere!

HERE COMES THE SUN!

Skrevet: 02.02.2013, 14:17         Kommentarer: 2
//privat

Åh, for en herlig dag, dere! Jeg kan virkelig merke at det går mot lysere og bedre tider når jeg må finne frem solbrillene. I leiligheten vi bor har vi en inneglasset veranda og der ute er det skikkelig sommertemperatur i dag. Sola steiker mot vinduene, og det gjør meg så godt! Jeg er absolutt ikke et vintermenneske, og hater kulde. Jeg blir glad i sjelen av å se at snøen sakte, men sikkert smelter litt etter litt. Jeg blir så glad av det!

Flere som gleder seg til sommeren?

FOTO - A HAPPY ENDING

Skrevet: 01.02.2013, 21:41         Kommentarer: 9
privat

PROSJEKT: POLAROID 2013

Skrevet: 01.02.2013, 18:18         Kommentarer: 1Ja, dette er altså min geniale idé som jeg såvidt nevnte i forrige innlegg. Hvem av oss ønsker seg vel ikke et polaroidkamera? Vel, jeg ønsker meg et mer enn veldig mye annet. Jeg innser jo at det er penger jeg ikke har råd til å bruke når jeg allerede har et tipptopp kamera. Grunnen til at jeg ønsker meg et polaroidkamera er vel først og fremst fordi bildene er så utrolig stilige med den hvite rammen og alt. Så jeg fant ut da, at det er jo ikke veldig vanskelig å lage en slik ramme selv i photoshop slik som jeg har gjort på bildet over. 

Så hovedpoenget mitt er; Gjennom 2013 skal jeg ta masse bilder, samle sammen de jeg liker best, redigere de og få fremkallet de ferdigredigerte bildene og deretter lage en slags scrapbook av mine liksom-polaroidbilder gjennom hele året. Hurra, jeg er så gira! Prøvde meg litt frem i sted, som dere kan se over. Og jeg tror virkelig jeg liker det jeg ser. Den litt gammeldagse sort/hvitt redigeringen gir bildene er utrolig fin stemning. Nå skal jeg bare bli flinkere til å drasse med meg kameraet og knipse bilder av alt det gøye som skjer rundt meg!

Hva syns du om polaroid-prosjektet mitt?

BESTFRIENDS? MORE LIKE SISTERS!

Skrevet: 01.02.2013, 16:00         Kommentarer: 7

 

TRYKK HER FOR Å KOMME TIL MIN GIVEAWAY!

I dag har jeg hatt besøk av min kjære Linn. Vi har kost oss masse med snakking, tv-titting og en hel masse latter! Vi fikk tatt noen bilder til dere, og jeg smiler bare av å se på de. Linn er virkelig min aller, aller beste venninne og ingen bilder eller forklaring kan beskrive hvor gøy vi har det sammen. Uten henne i livet mitt vet jeg virkelig ikke hva jeg skulle funnet på! Nå har hun dratt hjem og jeg sitter her og prøver å finne ut av hva jeg skal ta meg til de neste timene før kjæresten min kommer hjem fra jobb. Noe må jeg da finne på!
Senere tenkte jeg forresten å poste et innlegg av en genial idé jeg fikk istad, så følg med!

Har du en god venninne som du setter ordentlig pris på?

hits