20 år fra Kristiansand. Blogger i hovedsak om fotografering! Bare spør om du lurer på noe :-)

Instagram: Prces


SAVNET.

Skrevet: 31.03.2013, 15:24         Kommentarer: 5


//privat

Etter at jeg og kjæresten flyttet inn i ny leilighet har lillepus vært ute masse. Vi har nemlig bodd i blokk de siste fire månedene, slik at Tango ikke har hatt mulighet til å ut. Før jeg og kjæresten min flyttet i den forrige leiligheten vår bodde jeg i den leiligheten vi bor i nå (komplisert), og hadde Tango i ca 6 måneder før vi flyttet. Derfor har jeg latt henne gå ut så tidlig etter flyttingen; fordi hun kjenner området.

I går var hun ute en hel haug, og var bare inne for å spise og sove. Hun begynte å mase om å ut i 6-7 tiden på ettermiddagen, og jeg slapp henne ut. Siden det har jeg ikke sett henne. Hun pleier aldri å dra på langtur, og holder seg som regel i området slik at hun lett kan komme inn. Nå har hun løpetid og jeg har sett at hun er ute sammen med en annen katt som da er en hannkatt. Vet jo at det ikke er uvanlig at katter tar seg en langtur i ny og ne, men hun har aldri vært borte så lenge før, og da blir jeg kjempestresset!

Er det noen som har erfaring med at hunnkatter er borte lenge i sammenheng med løpetid?
Jeg trenger trøstende ord! haha. 

HVILKET VANNMERKE?

Skrevet: 30.03.2013, 20:53         Kommentarer: 5

Hei dere!

Da har jeg altså lært meg å lage vannmerke/signatur i photoshop. Jeg "signerer" jo nesten alle bildene jeg legger ut, rett og slett fordi jeg har blitt frastjålet bilder før. Den gangen det skjedde hadde jeg ikke begynt å signere bildene mine enda, og jeg hadde derfor ingenting å ta vedkommende på, noe som gjorde at h*n fikk creds for et bilde jeg hadde tatt, og brukte det som sitt. Jeg vet at mange irriterer seg over at folk signerer bildene sine, men jeg kommer ikke til å slutte med det, rett og slett fordi folk ikke klarer å la være å stjele. 

Men over til noe annet. Jeg laget to vannmerker, men er usikker på hvilket jeg liker best. Så derfor trenger jeg litt hjelp til å velge!
Hvilken av vannmerkene likte du best?

ANBEFALING - DEFINE DEEP CLEAN RENSESHAMPOO

Skrevet: 30.03.2013, 17:08         Kommentarer: 1Jeg tenkte jeg skulle gi dere en liten anbefaling på Defines nye renseshampoo som jeg kjøpte for noen dager siden! Jeg så reklamen på tv, og måtte selvfølgelig bare prøve den. I dag brukte jeg den for første gang, og jeg er kjempefornøyd til nå. Jeg kjøpte den fordi jeg bruker FAST serien hvor både shampoo og balsam skal påføres i hodebunnen. Jeg har lett får å få litt fett hår når jeg bruker balsam i hodebunnen, og da er det jo perfekt å rense håret skikkelig før påføring av FAST produktene. I tillegg til at den renser håret skikkelig slik at håret føles lett og fint etter bruk, lukter shampooen kjempegodt og det er jo et stort pluss! Jeg kan absolutt anbefale denne shampooen til alle, da den passer til alle hårtyper. 

Har du prøvd denne shampooen? Hvis ja, hva er din mening om den?

PÅSKEMORGEN SLUKKER SORGEN!

Skrevet: 30.03.2013, 15:08         Kommentarer: 4

Hei alle sammen! 

Håper alle har hatt en fin påske så langt! I går, på langfredag, dro meg og kjæresten avgårde med en liten del av familien min på tur til Lindesnes fyr, som er Norges sydligste punkt. Det var kjempekoselig, men veldig kaldt, da det blåste ganske kraftig ved fyret. Etter det kjørte vi litt innover mot Mandal og fant en kjempefin plass hvor vi grillet og koste oss før vi kjørte hjem igjen. Familien min er ikke kjent for å ha noe særlig påsketradisjoner, men det var kjempekoselig å gjøre noe sammen likevel.

I dag har både kjæresten og jeg skikkelig søndagsfølelse, og det er deilig å nyte dagen med litt kvalitetstid hjemme. Vet at jeg har vært kjip på bloggen i det siste, men skal prøve å gjøre det godt igjen med spennende blogging fremover. Senere kommer det en anbefaling, så stay tuned!

SOVEROMMET - FØR & ETTER!

Skrevet: 28.03.2013, 18:48         Kommentarer: 5

Herlighet for et kaos! Synet som ventet meg da jeg begynte å pakke ut av kassene vi hadde plassert på soverommet var nesten ikke til å holde ut. Jeg overdriver ikke da jeg sier det var ca 10 kasser, 4 bagger med tøy og etpar søppelsekker som skulle pakkes ut av. Og på litt over tre timer har jeg nå gjort alt - alene! Kjæresten våknet opp syk i dag, og har ligget på sofaen siden vi stod opp omtrent. Da han sovnet tidligere bestemte jeg meg bare for å begynne, for å i det hele tatt bli ferdig i dette århundret. På litt over tre timer fikk jeg pakket ut av alt av kasser, poser og bagger, brettet tøy, hengt opp det tøyet som skulle på stativet og til slutt vasket gulvet. Dere skal få se hvordan det ser ut nå:

Fy søren så deilig å faktisk kunne se gulvet! Tror det er veldig lenge siden jeg har vært så sliten som jeg er nå, så det var virkelig deilig å sette seg ned på sofaen etter en iherdig innsats. Det er fortsatt litt ting rundt forbi som skal ryddes osv, men det må jeg ta senere. Haha, det stakars klesstativet mitt ble så overfylt med kjoler og klær at jeg bare venter på dagen det kollapser rett foran øynene på meg!

Hva syns dere om før/etter resultatet?

SNIKKTITT PÅ NY LEILIGHET!

Skrevet: 27.03.2013, 22:40         Kommentarer: 2Hei dere!

Alt er bare kaos i hodet mitt nå. Hele gårsdagen og hele dagen idag har gått med til bæring, pakking og kjøring. Jeg er dødssliten! I går fikk vi kjørt alt det viktigste til den nye leiligheten og vi holdt vel på i seks timer. Det er sykt lenge syns jeg. Men da vi endelig kom hjem, begynte vi pakke ut det som skulle være til stua, slik at den er nogenlunde i orden. Det er jeg glad for nå, for da kunne jeg finne tid til å oppdatere dere på hvordan det går. Alle andre rom utenom stua og badet er stappfulle av pappkasser og søppelsekker. 

Skal gi dere et bedre innlegg om hvordan leiligheten ser ut når vi er ferdige med å pakke ut. Frem til da får dere nøye dere med bilder av stua + litt kjøkken! Er kjempefornøyd selv, og syns vi har fått det riktig så hjemmekoselig allerede. Nå skal jeg se dagens episode av Paradise og hive meg i senga om ikke så lenge. Vi blogges før dere vet ordet av det!

Hva syns dere om leiligheten til nå?

MY SENSE OF HUMOR

Skrevet: 25.03.2013, 20:32         Kommentarer: 0

Haha herregud. Jeg kunne ledd meg ihjel av disse bildene ca hundre ganger om dagen. Jeg har verdens mest barnslige humor og jeg elsker at det er sånn! 

Hva syns du om bildene?

PÅ FLYTTEFOT

Skrevet: 25.03.2013, 19:51         Kommentarer: 4

Når dagene blir lange og påska setter inn, da sier jeg til meg selv "Nå må du legge bloggen til side, Linn".

Herlighet, jeg tror ikke det finnes noe mer stressende enn å flytte. Leiligheten som meg og kjæresten bor i nå var bare et midlertidig krypinn mens min tante ventet på å få solgt den. Nå er den solgt og vi er på vei ut. Faktisk så skal vi flytte tilbake i min gamle leilighet som jeg bodde i sammen med Linn. Jeg gleder meg veldig til å være ferdig med flyttingen og endelig være i en leilighet som vi skal bli boende i, forhåpentligvis, frem til vi skal kjøpe.

Vi har såvidt begynt pakkingen, og flyttingen starter allerede i morgen. Vi vasker klær som galninger, og oppvaskmaskinen går for fullt. I tillegg har vi pakket ned det meste av småting i stua slik at vi er litt forberedt til i morgen. Det er utrolig kjedelig å bruke påska på å flytte, men hallo! Det kommer til å være så verdt det når vi endelig er i hus. Det kommer nok ikke til å bli noe særlig blogging på meg de neste dagene, da de går bort til bæring av møbler og kjøring. Men med en gang vi er kommet på plass skal jeg love å oppdatere dere med bilder og hele pakka!

Håper alle sammen har en fantastisk påskeferie til nå, og til dere som enda har noen dager igjen på jobb; nyt fridagene som kommer!

 

PUSH PLAY

Skrevet: 22.03.2013, 16:45         Kommentarer: 1

Åh, elsker denne sangen! Dette er sangen de har brukt i Gina Tricots nye tv-reklame. Den er så utrolig søt og stilig samtidig! Absolutt en ny favoritt på min spilleliste.

Hva syns du om sangen?

DAGENS INNKJØP!

Skrevet: 20.03.2013, 20:02         Kommentarer: 25


Nilla topp fra Bikbok. på 70% salg. Jeg betalte ca 36,- for denne.


Lousiana topp fra Bikbok, på 70% salg. Jeg betalte 75,- for denne.


Alexandra genser fra Bikbok, på 70% salg. Jeg betalte 60,- for denne.


Charlotte bustier fra Bikbok, på 70% salg. Jeg betalte 90,- for denne. (Stygt med bh under, i know)


Jean solbriller fra Bikbok (fant ikke link til disse). Kostet 99,-


iPhone sticker med USA flagget. Kostet 59,-

I dag var det lønningsdag og jeg måtte bare fylle shoppetrangen min litt. Tok en tilfeldig tur innom Bikbok for å kikke litt, og fant ut at de hadde masse salg! Tenk, på de fire plaggene jeg kjøpte sparte jeg nesten 600,-. Det er jammen ikke dårlig. Jeg prøvde ingenting av det jeg kjøpte, men er likevel dødsfornøyd med alt sammen - og det er money well spent! Var litt i tvil om solbrillene for de ser jo helt gale ut, men fy søren så rå de var.

Tenkte dere skulle få et ordentlig innkjøps-innlegg i dag. Tro meg, jeg har aldri følt meg så ukomfortabel som jeg gjorde da jeg poset i bustieren! Herregud, jeg følte meg så dum! Har ingen planer om å gå med den uten noe over, men jeg måtte jo vise dere hvordan den så ut. Jeg har også linket alle plaggene til Bikboks nettside, slik at dere kan ta en titt på de der om dere måtte ønske det. 

Hva syns du om innkjøpene? Fant du en favoritt?

WHEN YOU WAKE UP...

Skrevet: 19.03.2013, 23:56         Kommentarer: 2

"When you wake up around 2-3 a.m. without any particular reason there's an 85% chance that it's because someone is staring at you." 

Sov godt, alle sammen!

I HEART MONDAY

Skrevet: 18.03.2013, 17:04         Kommentarer: 5

Hei dere!

Jeg hater virkelig mandager og denne mandagen er intet unntak. Jeg er så utrolig lei av å bare sitte hjemme i mitt eget selskap. Har ikke så mye spennende å blogge om heller egentlig. Eller, jeg har det, men jeg orker bare ikke. Er så slapp og giddalaus. Skulle gjort mye for å bare reise vekk etpar uker! Gleder meg til "påskeferien" for da er det vel duket for noe sprell. Vil også gratulere min kjære mamma som har bursdag i dag!

Liker du mandager?

SUNDAY LOVE

Skrevet: 17.03.2013, 16:16         Kommentarer: 2

Åh, for en deilig dag! Kjæresten og jeg sitter i hver vår pysj, enda klokken nærmer seg halv fem. Tror ingen av oss har tenkt til å skifte antrekk i dag i det hele tatt, og det gjør meg forsåvidt ingenting. Det er så deilig å bare slappe av sammen i blant. Ettersom det ble edruhelg på oss er det ingen fyllesyke som ødelegger stemningen heller. Alt er bare så skjønt og herlig!

Blogges!

THIS SEASON: NEON SUNGLASSES

Skrevet: 16.03.2013, 17:50         Kommentarer: 2

Hei dere!

Idag da jeg kom på jobb fikk jeg prøve de nye Ray Ban modellene vi har fått inn. Dere som følger litt med i motebildet har sikkert fått med dere at den kommende sesongen kommer til å være preget av sterke neonfarger. Siden jeg jobber i brillebutikk er det viktig å holde seg oppdatert, og nå har vi fått inn de første solbrillene som er preget av denne moten, nemlig Ray Ban Aviator. Den klassiske pilotmodellen har nå kommet med neonfargede speilglass. Vi har fått inn blå og oransj og vi venter på grønn. Vi kommer også til å få inn Wayfarer med neonfarger. 

Andre merker som kommer til å pryde veggene er blant annet Oakley. Oakley er mest kjent for sporstbriller men har også "bybriller". Oakley har en modell som heter Frogskin. Dette er en rimeligere og mer ungdommelig modell enn mange andre, og i år vil denne også bli å finne i forskjellige neonfarger! Jeg gleder meg masse til å se hvilke nyheter som fortsetter å komme i løpet av våren, og syns det er gøy å holde dere oppdatert om hvordan det ligger an på solbrillefronten, i og med at jeg ikke er noe spesialist på klesmote.

Hva syns du om at neonfarger har mye fokus i den kommende sesongen?
Hva syns du om solbrillene? 

FOTO - DROWNING

Skrevet: 15.03.2013, 17:21         Kommentarer: 6

Tamron 18-200mm f/3.5-6.3, 3 XR, Di II.

Hentet inspirasjon fra Ajworld på dette bildet. Utrolig gøy å prøve noe nytt. Resultatet ble litt så som så, men det var gøy likevel!

Hva syns du om bildet?

MY SONGS KNOW WHAT YOU DID IN THE DARK

Skrevet: 15.03.2013, 16:13         Kommentarer: 0

Har fått så utrolig dilla på denne i det siste! 

EASTER NAILS!

Skrevet: 12.03.2013, 15:59         Kommentarer: 12


//privat

Nå som våren har meldt sin ankomst så følte jeg det var på tide å freshe opp neglene litt også! Elsker å bruke neglelakk i alle slags farger, og nå som det nærmer seg påske, hva er vel bedre enn å kjøre på med gule påskenegler? Fargen heter Going Bananas og er fra H&M. Det er faktisk etpar år siden jeg kjøpte denne lakken. Har alltid syns at det er fin, men den dekker veldig dårlig. Måtte ha to lag på alle neglene for at den skulle dekke ordentlig, og på noen av neglene måtte jeg ha tre lag. Men uansett så syns jeg den er helt nydelig og kommer nok til  å bli flinkere til å bruke den!

Hva syns du om neglelakken?
Liker du å bruke neglelakk? 

LOL THAT'S ME #2

Skrevet: 11.03.2013, 19:53         Kommentarer: 6

HER

GINA TRICOT WANTS!

Skrevet: 11.03.2013, 18:41         Kommentarer: 2

Alt er fra GinaTricot.com

Herlighet, nå merker jeg virkelig at shoppetrangen sniker seg innpå. Har ikke shoppet ordentlig på månedsvis og har et stort behov for å bytte ut garderoben min. Jeg vet iallfall hva jeg skal når ferie- og skattepengene kommer på konto! Jeg var innom nettsiden til Gina Tricot og ble overrasket over hvor mye stilig tøy det var å finne! Pleier som regel å finne noe fint på GT, men nå kunne jeg virkelig tenkt meg omtrent hele butikken. Nettbutikken iallfall. 


YESTERDAY, ALL MY TROUBLES SEEMED SO FAR AWAY!

Skrevet: 10.03.2013, 12:37         Kommentarer: 4


INSTAGRAM.

Det ble en aldri så liten spontanfest i går. Ettersom kameraet mitt var tomt for strøm så måtte jeg bruke mobilen til å ta bilder. Det ble et stort inntak av alkohol og da jeg stod opp i syv-tiden for å drikke vann klarte jeg nesten ikke å holde meg på beina, så alt i alt var det en vellykket kveld. Nå venter noen timer med total avslapping før leiligheten må ryddes senere. 

PRATES!

MY LATEST INSTAMOMENTS

Skrevet: 08.03.2013, 19:17         Kommentarer: 2


Dere kan følge meg på instagram HER.

Hva heter du på Instagram?

FIJI WATER!

Skrevet: 07.03.2013, 19:19         Kommentarer: 6
//privat

"Fiji water fell as rain over hundreds of years. After filtering through volcanic rock, our water collected in an artesian aquifer deep within the earth. This natural process added silica, a mineral that contributes to Fiji water's unique soft mouthfeel."

I dag før jeg dro på jobb løp jeg en liten tur innom Deli de Luca for å kjøpe noe jeg kunne spise på, da jeg ikke orket å spise frokost. Kom over denne flasken her og har sett den flere ganger uten å tenke noe særlig over det. Men i dag rasket jeg den med meg. Jeg tenkte selvfølgelig "Det er jo bare vann. Hvor fantastisk kan det være?" Og ja, jeg ble overrasket! Selv om det bare smakte ..vann? Så var det utrolig mykt, om jeg kan forklare det slik! Det var utrolig vittig for man kjente nesten ikke at vannet rant inn i munnen. Og hva er vel bedre enn å drikke vann fra en så søt og fin flaske? Glem Imsdal og Olden. Nå er det Fiji Water som gjelder!

Har du prøvd denne?

TATTOO WANT!

Skrevet: 06.03.2013, 19:47         Kommentarer: 9


Ja, dere får lov til å le av mine latterlige tegneegenskaper. hihi

Åh, jeg begynner virkelig å kjenne at kroppen skriker etter en ny tattovering, og denne gangen vil jeg ha en på foten! Har lenge hatt lyst på en som er synlig når man går med høye hæler, eller i mitt tilfelle, ballerinasko da jeg sjelden går i hæler. Og ja, jeg vet hva dere tenker, men jeg vil absolutt ikke si at jeg har blitt direkte inspirert av Sophie Elise. Jeg har lenge hatt lyst på en slik tattovering med skrift som sier "Love" istedenfor "Beyond" som hennes gjør. Men når det er sagt, så kan jeg ikke nekte for å ha enda mer lyst på den nå etter jeg så hvor lekker hennes ble.

Hva syns du om tattoveringsplanen? 
Har du tattoveringer? 

FOTO - BABYCAT

Skrevet: 06.03.2013, 10:15         Kommentarer: 4


//privat

Åh, jeg måtte bare dele disse bildene med dere! Dette er da verdens søteste kattepus som dessverre har vokst en god del siden disse bildene ble tatt. Hun begynner å nærme seg ett år nå, men er fortsatt nesten like søt syns jeg. Disse bildene ble tatt nesten med en gang vi hentet henne og jeg skulle virkelig ønske hun bare kunne vært så liten hele tiden! Nå som jeg og kjæresten bor i blokk kan vi ikke ha henne ute, men nå skal vi snart flytte og da kan søtisen begynne å gå ut igjen. Jeg tør nesten vedde på at det kommer et bebikull ikke så lenge etter hun begynner å være ute igjen, og da skal jeg jaggu beholde en selv! Kattunger er det fineste som finnes!

Hva syns du om bildene?
Liker du katter? 

BREAKING DAWN PART 2

Skrevet: 05.03.2013, 16:55         Kommentarer: 2

Endelig har jeg også fått sett den siste filmen! Har hatt så lyst til å se den helt siden den kom ut, men har aldri fått gjort det. Jeg er ikke redd for å si at jeg virkelig elsker Twilight-filmene, og jeg har likt alle sammen, men dette må absolutt være den beste etter min smak! Det skjedde jo så utrolig masse hele tiden. Gud som jeg koste meg med denne filmen. Kan ikke fatte at jeg har orket å vente så lenge med å se den, og jeg kommer absolutt til å se den igjen! Det var nesten litt trist at hele eventyret er over nå. 

Har du sett Twilight-filmene? Hvis ja, liker du de?

HOW TO - TEXTURE!

Skrevet: 04.03.2013, 22:04         Kommentarer: 1For en liten stund siden postet jeg et bilde hvor jeg hadde brukt texture i redigeringen. (dere finner innlegget her). Jeg fikk da et spørsmål om hvordan jeg lagde det bildet, og tenkte enkelt og greit å vise dere i bilder hvordan man gjør det. For å finne texturene søker jeg bare på google. Eks; Star texture, heart texture osv. Følte jeg forklarte ganske greit hvordan det gjøres, men hvis dere lurer på noe, eller ikke skjønte forklaringen - bare spør!

Hva syns du om bildene? 
Kunne du dette fra før av? 

NEW IN 040313

Skrevet: 04.03.2013, 20:09         Kommentarer: 12Hei dere!

I dag har jeg faktisk hatt en veldig fin dag! Dagen startet med en litt uventet tur på jobb da sjefen meldte meg i går kveld om jeg kunne jobbe. I går så mistet jeg faktisk kulen på nesepiercingen min så i pausen løp jeg opp til nærmeste piercingsjappe og fikk kjøpt en ny, som dere ser på bildene! Deilig å få bytta ut den lange, stygge stangen og den store kula. Etter jobb dro kjæresten og meg på senteret for å kjøpe nye klær til han. Han fikk handlet masse tøy og nærmest byttet ut hele garderoben. Tror dere ikke det ble en liten ting på meg og? Joda. Snill som han er, kjøpte gullegutten nye sko til meg! Herlighet, de var jo helt rå. Jeg er virkelig heldig!

Hva syns du?

3 ÅR OG 11 MÅNEDER!

Skrevet: 04.03.2013, 00:18         Kommentarer: 6

Kliss, kliss, kliss!

Åh, i dag 04.03.2013 er det altså tre år og elleve måneder siden jeg ble hans jente! Det er sykt å tenke på at om bare en måned har han vært min i hele fire år. Det er lenge det. Og lenger skal det heldigvis bli!

Jeg virkelig elsker denne gutten over alt på denne jord!

EVERY STORM RUNS OUT OF RAIN

Skrevet: 03.03.2013, 14:34         Kommentarer: 4

De siste månedene av livet mitt har gått som en berg-og-dalbane. Det har skjedd så mye som virkelig har testet mine grenser. Jeg har grått, vært motløs og rett og slett vært på nippet til å bare gi opp. Jeg har hatt utallige våkennetter hvor det eneste som har gått gjennom tankene mine er "Hvorfor?". Og det er et spørsmål man kan stille seg selv tusen ganger, men aldri få svar på. Hvorfor er det noen som bare ønsker en vondt? Hvorfor skal man ikke kunne være lykkelig? Hvorfor skjer dette meg?

Men etter disse månedene har gått har jeg også vokst utrolig mye på meg selv og lært ting om meg selv jeg ikke visste fra før av. Jeg nekter å gi opp. Jeg nekter å være det svakeste leddet! Før så trodde jeg at definisjonen av lykke var å alltid være glad. Lykke betydde liksom at alt var helt perfekt. Fortiden, nåtiden og fremtiden. Alt skulle være så bra. Men med mindre man lever i en tegnefilm så er det ikke slik. Det vil alltid komme utfordringer og det vil alltid oppstå problemer man ikke vil kunne forutse. 

Etter disse månedene har jeg fått øynene opp og lært at min egen definisjon av lykke er å kunne være takknemlig for de små gledene man finner i hverdagen. Et kyss på kinnet, gode ord, solen som skinner og menneskene man har rundt seg. Så kan alt annet komme i en egen rekkefølge. Sakte, men sikkert klarer jeg å se positivt på hver dag som kommer, og snart også hver dag som vil komme. For jeg har bestemt meg for å være lykkelig - og dét skal ingen få ta ifra meg!

MIN DAG I BILDER!

Skrevet: 01.03.2013, 22:15         Kommentarer: 5
//privat

Litt rotete bildeinnlegg, men det får være. Her er litt bilder fra hvordan dagen min har vært! Har kost meg masse, men også vært kjempetrøtt. Jeg sov bokstavelig talt ingenting natt til i dag, og bare for å gjøre det hele litt gøyere bestemte nesa mi seg for å begynne å fossblø i natt. Da jeg skulle gjøre meg klar for å være med kjæresten på jobb måtte jeg bruke mye mer tid enn jeg ønsket på å gurgle opp halvstørknede blodklumper fra halsen. Det var helt sykt! 

Nå har vi vært hjemme en god stund og jeg fikk tatt meg en dusj og en powernap på sofaen etterpå, rett og slett fordi jeg var helt utmattet. Borte bra, men hjemme er jaggu best! Gleder meg masse til å sove i egen seng i natt, og i tillegg har vi planer resten av helgen også, og det er deilig! 

Beklager at det ikke ble produktanbefaling i dag. Jeg har rett og slett ikke orket! Lover at den kommer i løpet av de nærmeste dagene. Ha en fortsatt fin fredagskveld videre, søtinger!

PÅ FJELLET

Skrevet: 01.03.2013, 09:36         Kommentarer: 3

Hei dere! Det blir et aldri så lite mobil-innlegg fra meg idag, bare for å fortelle dere at jeg lever! I dag er jeg med kjæresten på jobb da han reiser til Hovden annenhver helg for å jobbe.
Det er så koselig å få litt kjærestetid av og til. Jeg skal på jobb i morgen så vi reiser hjem igjen i ettermiddag.

Håper alle har det fint, og følg med for seinere kommer det en produktanbefaling!

hits