20 år fra Kristiansand. Blogger i hovedsak om fotografering! Bare spør om du lurer på noe :-)

Instagram: Prces


FOTO - BEST FRIENDS

Skrevet: 30.05.2013, 23:01         Kommentarer: 10
//50mm 1:1.8

I dag har jeg overnattingsbesøk av min kjære nesten-søster Linn. Vi var ute og tok noen bilder tidligere, som jeg har redigert litt på så dere kunne få se. Nå koser vi oss med chips, og venter på at en skrekkfilm skal bli ferdig nedlastet. Blogger mer i morgen!

Hva syns du om bildene?

FOTO - BLOMST

Skrevet: 27.05.2013, 17:30         Kommentarer: 19
//50mm 1:1.8

Da jeg var ute og tok bilder tidligere kom jeg over disse søte, små pelsblomstene. Jeg syns de var så utrolig søte, så jeg måtte bare knipse litt bilder av dem. Er det noen som vet hva disse blomstene heter? Jeg har ikke peiling, så jeg kaller dem bare for puseblomster. Hihi, søte!

Hva syns du om bildene?

LIER MENTALSYKEHUS!

Skrevet: 27.05.2013, 09:24         Kommentarer: 2


//Alle bildene fra min Instagram

I går fant jeg, kjæresten min og en kompis av oss at vi skulle ta turen til gamle Lier psykiatriske som ble nedlagt for en god del år siden. Det finnes i alt tre nedlagte bygninger og vi tok turen inn i alle sammen. Det er veldig spennende å se hva tiden kan gjøre med gamle bygninger, og hva som ellers skjer med slike steder etter de blir lagt ned. Selv, etter å ha sett mange bilder på nett, forventet jeg å finne brukerutstyr som beltesenger og rullestoler, men dessverre var alle byggene tømt for slike ting. Det var likevel gøy og ikke minst litt skremmende å være der med tanke på alt som har skjedd der tidligere! Tok selvfølgelig ikke med meg kameraet, noe jeg angrer på da det kunne blitt mange fine bilder, men knipset noen bilder som jeg postet på min >Instagram<.

Har du vært på Lier mentalsykehus før?

FOTO - TANGO

Skrevet: 20.05.2013, 14:56         Kommentarer: 6
// 50mm 1:1.8

Knipset noen bilder av den søte pusen min i går kveld. Pyntet henne litt med en blomst i tillegg, hihi!

Hva syns du om bildene?

SOMMER

Skrevet: 19.05.2013, 15:47         Kommentarer: 10


// 50 mm 1:1.8

Det ble litt tilfeldige stemningsbilder i dette innlegget, men herlighet for et vær vi har! I går var det over 25 grader og strålende sol i Kristiansand. Det var nesten for varmt til tider. På kvelden derimot åpnet himmelen seg, og det både lynte og tordnet i over to timer. Tror heller aldri jeg har sett så mye regn på en gang. 

I dag skinner sola igjen, og varmen er bare helt herlig. Kjæresten og jeg satte oss ut i sola tidligere og begge har allerede fått farge! Jeg gleder meg til mye godt og varmt vær videre, og håper virkelig at sommeren kan komme for fullt nå, etter vi har hatt så utrolig mye dårlig vær. Solskinnsdagene skal iallfall nytes til det fulle på denne fronten!

Har dere også fint vær i pinsa? 

 

DIY - SKULL TOP

Skrevet: 15.05.2013, 19:05         Kommentarer: 8

Hei alle sammen!
I dag var jeg i det kreative hjørnet da jeg kom hjem fra jobb, og tenkte jeg endelig skulle prøve meg på å lage en Skull Top.Har hatt så lyst til det lenge, og i dag hoppet jeg rett og slett i det da jeg fant en kjempegod DIY-video på youtube som jeg brukte som inspirasjon. Videoen har jeg linket til lenger nede i innlegget. Resultatet ble litt så som så, men det er det jeg føler at er så fint med disse prosjektene. Det trenger ikke å bli gelt perfekt!

Slik gjør du:

1. Finn en topp du ikke er redd for å klippe litt i, en saks, en klype/hårstrikk og en pappeske.
2. Tre toppen over esken med ryggen mot den hule siden, slik at du kan klippe uten å treffe bunnen.
3. Bruk klypen/strikket til å stramme inn toppen på baksiden av esken slik at stoffet er stramt og fint på den siden du skal klippe.
4. Bruk fantasien og klipp hull til øyne, nese og tenner. Bruk gjerne en mal, eller gjør som meg og bare klipp som du selv ønsker.

 

Som dere ser, klippet jeg også bort litt av den øverste kanten på toppen for å få en litt mer baggy look. Gleder meg masse til å bruke denne i sommer med en tube-bh under!
Youtubevideoen jeg brukte som inspirasjon finner dere her! 

Hva syns du om toppen?

PURPLE LIFE

Skrevet: 14.05.2013, 17:41         Kommentarer: 6
//privat

Hva syns du om bildene?

ENDRINGER PÅ BLOGGEN!

Skrevet: 13.05.2013, 20:02         Kommentarer: 2


//Canon EOS 550D - 50mm 1:1.8

Hei dere!

Som dere ser så har det skjedd litt endringer på bloggen - igjen! Helt siden jeg begynte å blogge så har jeg aldri klart å definere meg selv som blogger. Jeg syns det er morsomt å lese om antrekk og sminke, men det har aldri vært helt meg å blogge om det selv. Så nå har jeg bestemt meg for å i hovedsak blogge om foto og redigering! Det vil selvfølgelig komme andre innlegg også innimellom, men først og fremst foto. 

Jeg har også brukt mye av dagen på å ordne meg nytt design som skulle passe litt mer til min nye bloggstil. Grunnkodene kan dere finne her! Håper jeg kan klare å følge denne nye stien og bli mer inspirert til å ta fotograferingen litt mer seriøst. Gleder meg iallfall til hva som kommer. Jeg skal forresten også få ordnet "Add meg" knappen, da den heller ikke funker denne gangen.

Hva syns du om bildene? 
Hva syns du om mitt nye design? 

FOTO - DOG NEXT DOOR!

Skrevet: 12.05.2013, 19:36         Kommentarer: 4
//Canon eos 550D - 50mm 1:1.8

Hva syns du om bildene?

RAIN

Skrevet: 11.05.2013, 16:51         Kommentarer: 7
//privat

Nå er jeg bare så lei av regn! Føler det har regnet i flere år i strekk nå, og det virker på ingen måte som om at det kommer til å gi seg. Ber på mine knær om at det blir fint, eller i det minste oppholdsvær på 17 mai. 

Flere som bare har regn om dagen?

 

 

SIX NAILS ON A BRANCH

Skrevet: 08.05.2013, 23:11         Kommentarer: 0


//privat

Da jeg var ute og tok bilder i går fikk jeg plutselig øye på en liten gruppe med spiker som hang på en gren. Jeg måtte jo selvfølgelig knipse litt bilder, og etter litt redigering ble det et brukbart bilde! Alle bildene blir liksom brukbare og fine når jeg redigerer med Lightroom. Synd det bare er en 30-dagers prøveperiode. Når den er utgått må jeg nesten jukse og lage en profil på kjærestens mail kun for å få bruke herligheten i 30 dager til, hihi!

Hva syns du om bildet?

FOTO - SPRING FLOWER

Skrevet: 07.05.2013, 14:26         Kommentarer: 6


Canon EOS 550D // Sigma 105mm 1:2,8 // Redigert i Lightroom 4.

Hva syns du om bildet?

FOTO - FØR OG ETTER REDIGERING!

Skrevet: 07.05.2013, 12:21         Kommentarer: 6

Hei alle sammen!

Akkurat nå sitter jeg og leker meg med Lightroom 4, som er et redigeringsprogram. Fikk hjelp av søte Susanne til å finne ut hvor man laster ned prøveversjonen av programmet, og jeg må si at jeg er imponert allerede! Nå har jeg bare prøvd meg litt frem, og har ikke kommet så veldig inn i det enda, da det er et helt nytt program for meg. Men har fått redigert noen få bilder, og jeg tenkte å vise dere forskjellen på før og etter-bildene. 

Brukte et bilde av min søte pus, som så slik ut før jeg redigerte;

Etter redigeringen ble bildet seende slik ut;WOW, sier jeg bare. For en forskjell!
Jeg tok en hel haug av bilder tidligere, og gleder meg til å sette meg ned og redigere på alle sammen. Dere skal selvfølgelig få oppdateringer og innlegg! Men aller først skal jeg lage meg en god pannekake-brusj!

Hva syns du om bildet og redigeringen? 

 

1 MAI!

Skrevet: 01.05.2013, 16:07         Kommentarer: 1


//privat

Hei alle sammen. Er bare innom for å ønske alle en fin start på Mai måned! Håper denne måneden har mye godt å by på for alle sammen!

hits