20 år fra Kristiansand. Blogger i hovedsak om fotografering! Bare spør om du lurer på noe :-)

Instagram: Prces


SWEET!

Skrevet: 11.06.2013, 22:51         Kommentarer: 2


//Instagram: prces.

I dag har vært en herlig dag! Jeg hadde fri fra jobb, så da jeg våknet satte jeg meg ut i solen med den spennende boken jeg holder på å lese, Snømannen av Jo Nesbø. Jeg hadde ikke solkrem, så jeg smurte meg inn med spenol, og satset på det beste. Da jeg hadde sittet i ca en time så jeg at jeg begynte å bli litt rød på armene, så da satte jeg meg inn igjen. Bedre å sole seg litt om gangen og få en fin farge enn å kjøre på og bli rød som en tomat!

Nå venter snart senga siden jeg skal på jobb i morgen. Håper alle sammen har hatt en kjempefin dag, så blogges vi!





FOTO - COFFEE SPLASH

Skrevet: 11.06.2013, 14:44         Kommentarer: 5




//50mm 1:1.8

Hei dere!

I dag prøvde jeg meg på coffee splash bilder. Jeg har aldri prøvd det før, og jeg syns faktisk det er dødsvanskelig å ta bilder av vann og den slags, da timingen må være perfekt for å få det perfekte bildet, og det er jeg virkelig ikke flink til. Av alle bildene jeg tok, var det bare de to over jeg egentlig ble fornøyd med. Dette er nok noe jeg må øve mer på i fremtiden. Jeg syns likevel det er gøy å vise dere mine "prøv og fail"-forsøk. 

Hva syns du om bildene?
Har du prøvd å ta coffe splash-bilder før? 





FIRE SMÅ!

Skrevet: 07.06.2013, 18:21         Kommentarer: 5




//beklager dårlige bilder!

Måtte bare gi dere en liten puse-update! Etter etpar timer med fødsel kom det til sammen fire små pusekatter! Har ikke sjekket kjønn enda, men to av dem er helt sorte, en kommer til å få fargene til mora, og den siste ser ut som en blanding av svart/hvit og fargene til mammaen. Jeg har allerede valgt meg en jeg ønsker å beholde, og det er sistnevnte, og også den som dere ser alene på bildet ovenfor. Det var førstemann ute av mammaens mage. En liten hjerteknuser!

Kommer til å oppdatere dere med masse, kanskje altfor masse, puseblogging fremover, men ikke før de har åpnet øynene.
Gled dere!

 





KATTUNGER PÅ VEI!

Skrevet: 07.06.2013, 10:49         Kommentarer: 4

God morgen, godtfolk!

I skrivende stund ligger katten min ved min side og kjemper for å få ut bebisene hun har i magen! Det er nemlig kattefødsel på gang i heimen. Det har allerede kommet ett lite nurk, og nå tror jeg jammen meg at det kommer en til om ikke så altfor lenge! Herlighet så spennende dette er. Jeg har aldri, på egenhånd, hatt en katt som har fått kattunger før nå, og jeg har heller aldri vært med på en kattefødsel, så dette er helt nytt for meg!

Lover å oppdatere dere på hjerteknuserne etter hvert, når ting blir litt mindre .. blodig. 

Ha en fin dag videre!





OUT IN THE SUN!

Skrevet: 03.06.2013, 22:10         Kommentarer: 3



Hei hei!

Det blir et kveldsinnlegg fra meg i dag, med en stusselig photoshopredigert instagrambilde, haha. I dag har jeg hatt besøk av min beste Linn, og vi rigget oss til ute i solen med madrass, pledd og puter. Det var utrolig deilig å bare slappe av litt i den herlige varmen, og vi lå ute i ca to timer før vi begge begynte å bli litt røde på nesen, og bestemte oss for å dra ned på butikken og kjøpe oss hver vår velfotjente is. Alt er så herlig når det er fri, sommer og sol! Nå venter senga snart, og jobb i morgen. Ha en fin kveld videre, søtinger!

Har dere hatt en fin og solfylt dag?





MY MAY

Skrevet: 01.06.2013, 15:53         Kommentarer: 3



Hei alle sammen!

Håper alle har hatt en fantastisk start på Juni måned! Jeg har tilbragt dagen på jobb, og sitter nå og venter på at middagen skal bli ferdig. Kjærestepus er flink og står for kokkeleringen i dag. Jeg kikket litt tilbake på min fotomåned i mai, og det var en god måned! Jeg hadde masse inspirasjon og tok mye bilder. Håper denne måneden blir like bra, om ikke enda bedre!

Hvordan var din Mai?





hits