20 år fra Kristiansand. Blogger i hovedsak om fotografering! Bare spør om du lurer på noe :-)

Instagram: Prces


Begynnelsen på hjemmelagde julegaver

Skrevet: 30.11.2013, 10:55         Kommentarer: 5

God lørdag alle sammen! 
I dag er det siste dag i november, og det er på tide å få begynt på julegavene. 
Meg og kjæresten har diskutert lenge hva man kan gi i julegave til alle, til for eksempel foreldre og besteforeldre. 
Og det er faktisk like vanskelig hvert år! 
Så i år fant vi ut at vi rett og slett skulle lage noe selv! Vi har ikke kommet så godt i gang med "selve" julegaven enda, men håper på at det skal skje noe fremgang i løpet av helga! 
Så da viser jeg dere det julegaven består av til nå. Så skal dere selvfølgelig få se sluttresultatet! 

Hva tror dere vi skal lage? 
Hva skal du gi i julegave til dine i år? 

 Linn K 
SNIKTITT PÅ JULEPYNT

Skrevet: 29.11.2013, 15:22         Kommentarer: 1


//bilde fra Instagram

Hei alle sammen!

Nå har jeg ryddet og vasket en god stund her hjemme, og jeg har til og med fått opp litt julepynt! Minnekortet til kameraet ligger i pc'en som kjæresten har med seg på jakt, så jeg får vise dere dette instagrambildet i mellomtiden! Jeg syns det ble kjempekoselig og jeg føler meg absolutt klar til første desember nå på søndag. Håper også at kjæresten blir glad for at jeg har gjort det litt hjemmekoselig i leiligheten når han kommer hjem i morgen!

Hva syns du om julepynten?
 Linn O.

 

KOSEKOPP

Skrevet: 28.11.2013, 22:22         Kommentarer: 0Hei alle sammen! 

Nå var det jaggu godt å sette seg ned i sofaen. I nesten hele dag har jeg vært på besøk hos mamma og så var jeg på personalmøte. Resten av kvelden kommer kun til å gå til avslapping under pleddet i sofaen! Kjæresten er bortreist på jobb og jakt, så jeg har hele leiligheten for meg selv frem til lørdag, noe som av og til kan være ganske deilig!¨

I dag kjøpte jeg også et fantastisk, lite juletre som passer perfekt inn i minileiligheten til meg og kjæresten. I morgen skal jeg bruke dagen på å rydde og vaske, og så skal jeg pynte og gjøre klart til første søndag i advent, bare at jeg forhåpentligvis blir ferdig til lørdag slik at kjæresten kan komme hjem til julepyntet leilighet! Jeg lover å vise dere i morgen om jeg blir ferdig, hvis ikke får dere se på lørdag!

Håper alle sammen har en fin kveld videre!
 Linn O.

 

MINE BURSDAGSGAVER!

Skrevet: 26.11.2013, 19:44         Kommentarer: 12


Kjempefin scrapbook fra Linn.


Nydelig vegglysestake fra mamma.


Penger og skrapekalender fra pappa.


Fleecejakke fra Kari Traa fra kjæresten til pappa.


To "kosekopper", Pukka te og hårprodukt fra min tante og fetter.


Sengetøy, kosedress og foundation fra farmor.
Pakkekalender og gavekort på billett til Les Miserables som settes opp på teaterhuset til våren fra min tante. Denne musikalen har vi sett sammen to ganger i London, så det blir gøy å se den her i Norge.

Utenom disse flotte gavene har jeg også fått GHD rettetang fra kjæresten, pynt og interiør til leiligheten fra svigermor, en flott "snacks-kurv" fra farmor, penger og en nydelig blomst fra svigerfamilien min! Jeg er superfornøyd med dagen min. Jeg har fått så mye fint, spist god mat, fått så mange fine hilsener og stemningen har vært helt på topp, akkurat slik en bursdag skal være! Nå er det deilig å tenke på at jeg ikke lenger bare er 20 år, og at det er ett helt år til neste gang.

Håper alle har hatt en kjempefin dag!
 Linn O.

 

GRATULERER MED DAGEN!!

Skrevet: 26.11.2013, 09:55         Kommentarer: 2
I dag, 26.11.2013 blir verdens herligste jente 21 år! 
Linn er en slik venninne som alle burde drømme om å ha.
Hun er støttende, lattermild, ærlig, har en herlig personlighet og er rett og slett bare en utrolig god venninne! 
Jeg håper dere kjære lesere vil ønske henne en flott dag.
Jeg må selvfølgelig innom på besøk til henne på vei til skolen. Fordi ingen dager er som dagene med Linn! 

Ønsk henne gratulerer med dagen! ^^
 
 Linn K  

"KATTUNGE MÅ BORT I DAG."

Skrevet: 25.11.2013, 20:36         Kommentarer: 6


Hei alle sammen!

Jeg kom nettopp over denne diskusjonen på en "kjøp og salg"-side på Facebook. Jeg ble rett og slett sjokkert og sint over oppførselen på denne jenta. Her annonserer hun at hun skal gi bort en katt som om det skulle vært hvilken som helst sak. "Må vekk i dag." Jeg mener, er det mulig? Er det rart man ikke kommer noe vei med dyrevern og rettigheter når det finnes slike mennesker i verden? Senere i diskusjonen er det noen som spør hva som skjer med katten om det ikke blir gitt bort i dag, og svaret til denne jenta er da: Det vet jeg ikke. Skal du diskutere kan du ta det en annen plass. Er ikke interessert i det.

Jeg mener, hallo! Jeg blir så frustrert og irritert over mennesker som dette. På bildet over kan dere også se at jeg bare ikke klarte å la være å blande meg, og da ble hun spydig mot meg. Skjerpings folkens! Oppførsel som dette er bare ikke akseptabelt!

Hva mener du om slik oppførsel? Hvordan ville du respondert på et slikt innlegg?

 Linn O.


NITRO CIRCUS LIVE

Skrevet: 22.11.2013, 20:28         Kommentarer: 2

Hei alle bloggvenner!

I går tok jeg, Linn, kjæresten min, en kompis og hans bror turen inn til Telenor Arena for å se Nitro Circus. Det er et ekstremsportshow som har gått på tv, på MTV, men som nå reiser rundt og fremfører de sykeste triks innenfor bmx, fmx og alt annet man kan tenke seg. Jeg ble positivt overrasket over hvor gøy jeg syns det var. Det var helt rått og guttene som er med er rett og slett helt splitter pine gale! 

Hele oppsettet og showet var fantastisk. Utrolig mye liv, blinkende lys, flammer og musikk! Det var rett og slett en vanvittig opplevelse og jeg er veldig glad for at vi dro! Jeg skulle gjerne vist dere noe annet enn mobilbilder, men vi ble selvfølgelig stoppet i døren fordi vi hadde kamera i veskene, og måtte tilbake til bilen for å legge det fra oss. Dere kan tro vi var sinte! 

Jeg legger med noen filmer som jeg har postet på min Instagram, slik at dere kan få et lite inntrykk av hvordan det var!

Må igjen bare få beklage for dårlig kvalitet!
Var det noen av dere som var på Telenor Arena i går? 
 Linn O.


FOTO - DEN FØRSTE SNØEN

Skrevet: 20.11.2013, 08:51         Kommentarer: 8

God morgen kjære lesere! 
I dag kom det første snøfallet i kristiansand. Jeg snakker selvfølgelig ikke om tonnevis av hvitt, men et lite lag som såvidt dekker bakken,
med andre ord: akkurat nok til å få tatt noen bilder!
Som Linn skrev i går så merkes det absolutt at det begynner å bli kaldere. Både inne og ute, og jeg synes igrunn veldig lite om det! 
Men, jeg får vell bare håpe på at snøen og vinteren ikke har tenkt til å være hos oss så lenge i år! 

Hva synes dere om bildene? 

 Linn K 


WINTER IS COMING

Skrevet: 19.11.2013, 19:15         Kommentarer: 5

Her i Kristiansand har det vært ganske mildt i mange dager nå, siden forrige uke en gang. Men nå i dag merket jeg plutselig hvordan kulden begynte å snike seg innpå. Det var sol og fint vær, men likevel kaldt - til og med i vinterjakke! Jeg blir redd av tanken på at det ikke er lenge til minusgradene, de galtte veien og snøen finner veien til sørlandet også. Jeg liker virkelig ikke vinteren. Det er kjempekoselig med jul og nyttårsfeiring, men vinter er ikke helt min greie!

Liker dere vinter? Har det kommet snø der hvor du bor?

DAGENS QUOTE

Skrevet: 18.11.2013, 22:40         Kommentarer: 4

 Linn O.


FRUSTRERTE FRUER

Skrevet: 17.11.2013, 15:30         Kommentarer: 9I dag har jeg en slapp søndag sammen med de gale fruene fra Wisteria Lane. Kjæresten er på jakt, og jeg fikk ikke sove før sent i natt, så i dag valgte jeg rett og slett å gå rett fra sengen og ut på sofaen i pysj, hvor jeg enda sitter og ser på Frustrerte Fruer. Elsker den serien, og jeg har sett den om og om igjen. Regner ikke med det blir noe mer spennende blogging fra meg i dag, så da håper jeg alle har en fin søndag!

 Linn O.


NEW IN!

Skrevet: 16.11.2013, 20:43         Kommentarer: 4

Hei alle sammen!

I dag har jeg hatt en vanvittig koselig dag. Jeg var med min svigermor og svigersøster på shopping! Jeg ble med dem på Sørlandssenteret for å ha noe å gjøre, og svigermor sa at jeg skulle få lov til å velge meg ut en bursdagsgave, slik at jeg kunne finne noe jeg selv ville ha. Vi leitet lenge etter en jakke til meg, men jeg fant ingenting, så vi begynte å se på litt interiør istedenfor. Heldige meg endte opp med to nye puter til sofaen, kjempesøte lys og matchende servietter.

Fornøyd etter en fin shoppingtur dro vi hjem til svigermor og hun fortalte at hun hadde kjøpt en vinterjakke til min svigersøster for en liten stund siden som hun ikke ville bruke. Hun ba meg prøve den, og den var jo dødsfin! Gjett hva? Verdens snilleste svigermor sa "Hvis du liker den, så er det julegave fra meg til deg!". Herlighet for en skjønn familie jeg har havnet i. 

Nå sitter jeg hjemme i stua med tente stjernelys, nye puter og en voldsom glede over at jeg slipper å fryse i vinter! Kunne virkelig ikke vært mer fornøyd med denne lørdagen. Nå er det avslapping og litt tv-titting som står for tur! Håper dere har hatt en kjempefin lørdag!

Hva syns du om gavene jeg fikk? 
 Linn O.


 

INSPIRASJON - HÅR

Skrevet: 16.11.2013, 14:32         Kommentarer: 0
God lørdag! 
Nå er det snart på tide med julebord for mange, og hva er vell vanskeligere enn å finne klær og frisyrer til slike arrangementer? 
Tenkte jeg kunne titte innom for en liten hår inspirasjon til dere i dag! 
Det finnes så utrolig mange fine måter å fikse håret at det rett og slett blir vanskelig å velge. 
Men det som er så fint med frisyrene over er at de er pene, og heller ikke så vanskelige! 
Viss dere ønsker at jeg skal vise hvordan man lager noen av disse frisyrene, så skrik ut! 

Hva synes du om disse frisyrene?

 Linn K

BLOGGJENTENE PÅ SHOPPING!

Skrevet: 15.11.2013, 18:07         Kommentarer: 2Hei alle sammen!

Nå sitter vi begge to i sofaen etter en liten shoppingtur. Vi dro egentlig av sted for å sjekke Bikbok sitt salg. Alle har vel fått med seg at Bikbok har 40% på alle varer både i dag og i morgen? Vi fant i grunn ikke noe spesielt utenom at vi begge kjøpte en pakke med nose pore strips og en leppepomade som skifter farge når man påfører den. Eller, rettere sagt, den fremhever din naturlige leppefarge. På meg ble den knall rosa, som dere kan se på bildet over. Litt stilig! 

Det er koselig når vi begge kan blogge sammen! Linn sov hos meg fra i går til i dag, og jammen blir hun ikke til i morgen også. Vi koser oss med jenteprat, tull og tøys. Håper alle har en fin fredag og bare skal fylle den med kos og hygge videre! 

 Linn & Linn.


BLONDERINGSPROSESSEN!

Skrevet: 15.11.2013, 13:10         Kommentarer: 2

Hei dere!

Tidlig i sommer bestemte jeg meg for å farge håret mitt brunt etter en utrolig mislykket tur til frisøren. Jeg gikk inn i håp om å komme ut med et naturlig, fint resultat etter at blondfargen min var blitt veldig "farget blond". Jeg spurte frisøren om de kunne legge litt mørkblonde striper og litt dybde i hodebunnen for et naturlig resultat, men endte opp med like lyst hår som da jeg kom inn og en mørk rødbrun farge i hodebunnen, som ikke matchet min farge i det hele tatt. Etter et desperat forsøk på å redde fargen min hjemme ga jeg opp og farget håret brunt. 

Jeg angret ganske kjapt og følte jeg hadde mistet hele personligheten min. Jeg har vært mørk i håret i mange år, men etter ett års tid som blondine så fant jeg ut at det var det jeg trivdes best med. Jeg har gitt opp frisører og Linn og jeg bestemte oss for å begynne på blonderingsprosessen hjemme. Her er mitt utgangspunkt:


dårlig bilde, sorry

Vi gikk til innkjøp av en pakke med H&M sine Highlights striper, som jeg forresten har vært dødsfornøyd med! Håret blir fint, og så koster de bare 59,- pr pakke. I tillegg kjøpte vi en pakke hver med Schwarzkopf Color mask, i fargen Pearl blonde i tillefelle stripingen skulle gå skeis. 

Slik har prosessen min vært til nå:

Bilde nr. 1: Her har jeg stripet og farget én gang med Schwarzkopf-fargen
Bilde nr. 2: Her har jeg farget enda en gang med Schwarzkopf-fargen, da Linn ble fornøyd med sitt hår etter striping og jeg fikk hennes farge.
Bilde nr. 3: Bildet er tatt i dag, etter jeg stripet håret igjen med h&m sine striper i går. 

Må bare informere om at lyset på badet mitt gjør at selv den fineste blondfargen ser pissegul ut. Så håret ser litt annerledes ut i dagslys enn hva det gjør på bildene. Men jeg begynner så smått å bli fornøyd med fargen min nå. Den er fortsatt ganske varm noen områder på toppen av hodet, så jeg vurderer å kjøpe en veldig kald farge og bare farge toppen for å se om det hjelper. Og selvsagt bruker jeg sølvsjampo!

Hva syns dere om resultatet til nå?
Har dere noen gode tips til å få bort varme nyanser / guloransj skjær i håret? 

 Linn O.


VENDELA HOS SYNSAM!

Skrevet: 14.11.2013, 20:19         Kommentarer: 2


Hei dere!

I går skrev jeg jo på bloggen at vi ventet storfint besøk på jobben i dag. Nemlig av den tidligere supermodellen Vendela Kirsebom! Hun er nå ute med sin nye brillekolleksjon, og gud så mange fine infatninger det var! På bildene over ser dere at jeg har på meg en pilotbrille fra Vendelas tidligere kolleksjon som jeg fikk i Januar/Februar i år. 

Det var utrolig gøy å se hvor flink, åpen og herlig Vendela var med alle kundene våre, og med oss ansatte. Hun var utrolig hyggelig, positiv og ikke minst flink til å hjelpe kundene i dag, og jeg følte jeg lærte en hel masse! Jeg fikk dog ikke tatt så mange bilder, da Vendela var opptatt med kundene omtrent hele tiden. Jeg fikk knipset ett bilde av oss to, og helt på slutten av dagen tok vi også et gruppebilde av oss som jobber på Synsam sammen med Vendela som jeg bare måtte poste! Er så glad i alle de flotte damene jeg jobber sammen med. 

Må bare beklage for dårlig kvalitet på bildene, da de er tatt med mobil, og også det lame uttrykket mitt på bildet av Vendela og meg. Jeg ble litt nervøs, stressa og starstuck - og ikke minst lei meg da Vendela ba meg om å ha på brillene mine på bildet. Jeg kler ikke briller på bilder, haha.

Alt i alt har dette vært en helt topp, slitsom og gøy dag, og jeg er veldig glad for at jeg fikk være med på det hele!
 Linn O.

 

VENDELA KIRSEBOM PÅ BESØK!

Skrevet: 13.11.2013, 14:50         Kommentarer: 2

Hei og hopp!

Jeg jobber jo, som nevnt maange ganger, hos Synsam Kristiansand. I morgen skjer det noe litt morsomt på jobb, og jeg er glad jeg har vakt. Vi får nemlig Vendela Kirsebom på besøk, og hun skal være hos oss hele dagen. Hun er ute med en ny brillekolleksjon og skal i morgen hjelpe våre kunder med å finne briller som passer til dem. 

Det blir interessant å se hva hun ser etter når hun velger ut briller til folk. Jeg tror det blir gøy, og ikke minst litt spennende. Jeg har aldri vært så tett på en kjendis før, og spesielt ikke i nærmere seks timer. Man blir jo litt starstruck og iallfall jeg føler meg plutselig veldig liten i slite situasjoner, hehe. Jeg håper å få tatt et bilde til dere blogglesere som jeg kan vise i morgen når jeg er ferdig på jobb! Og du? Hvis du bor i Kristiansand og ønsker å hilse på selveste Vendela er det bare å ta turen innom Synsam!

FOTO - FLOWERS

Skrevet: 13.11.2013, 10:35         Kommentarer: 0
God morgen kjære lesere! 
Jeg er egentlig bare innom for å dele noen blomster bilder med dere!
Nå blir det eksamenslesning for fullt for min del!
Håper alle får en super dag videre!

Hva synes du om bildene?
Har du noen planer for dagen?  

Linn K 

DIY - JULENEGLER

Skrevet: 12.11.2013, 21:45         Kommentarer: 3

 

 Linn O.


VINNEREN AV KONKURRANSEN

Skrevet: 12.11.2013, 10:00         Kommentarer: 4

Da var tiden kommet for å trekke vinneren til konkurransen! 
For at dette skal bli så rettferdig som mulig brukte jeg random.org som hjelp.


Og den heldige vinneren av gavekortet ble..VERONICA!
(veronicasfamilielykke.blogg.no)
Vi gratulerer så mye, og håper du får brukt gavekortet!
Du har fått en mail! 


Tusen takk til dere andre som deltok! Håper vi får til en ny konkurranse om ikke så alt for lenge til!
Ha en fin dag videre fine lesere!

Linn K  

HVEM ER VI?

Skrevet: 11.11.2013, 15:38         Kommentarer: 2

Hei kjære lesere!

Jeg tenkte jeg skulle lage en liten presentasjon av oss bloggere som driver denne bloggen. Dere kjenner ikke oss, og vi kjenner ikke dere, så hva er vel bedre enn å gå ett steg videre og rett og slett bli litt kjent? Som dere vet drives bloggen av to Linn'er. Vi har kjent hverandre siden 2008, og startet som bitre fiender før vi skjerpet oss, ble venner og til slutt bestevenner. Vi har vært gjennom litt på de fem årene vi har kjent hverandre, og kanskje ikke alt er helt normalt for normale jenter? Jeg tenkte å ta en liten oppsummering: 

Vi har gått på skole sammen.

Vi havnet i samme klasse på videregående, og det var da vi først møttes. Det første vi sa til hverandre var "Heter du også Linn? Kult, jeg og, skal vi være bestevenner?". Tiden gikk og vi ble alt annet enn bestevenner. Vi hatet hverandre og sa ikke ett eneste ord til hverandre med mindre vi måtte. Heldigvis løsnet ting opp, og vi kunne legge fra oss stridsøksen.

Vi har jobbet sammen.

Sommeren 2009 jobbet vi sammen for første gang som sesongansatte i Kristiansand Dyrepark. Det var også på denne tiden vennskapet vårt virkelig begynte å ta form. Etter sesongen var over og det hadde gått en stund begynte vi begge i jobb som telefonselgere. Der jobbet vi sammen i nesten ett år før vi gikk til hver vår arbeidsplass. 

 Vi har vært på ferie sammen.

Ettersom årene har gått har vi vært ute og fartet litt sammen. Utallige turer til Danmark og Oslo er nok det vi er mest kjent for, men vi har også vært så heldige å få reise utenlands sammen. Første tur var på videregående da vi dro til Paris og i fjor sommer var vi i Tyrkia sammen.

Vi har bodd sammen.

Bildene over er tatt i februar 2012, da vi nettopp var ferdige med å skru sammen vår nye seng og offisielt kunne kalle oss samboere. Vi bodde sammen i rett over 10 måneder og delte seng hver natt, og var i hverandres selskap døgnet rundt. Likevel kranglet vi ikke én eneste gang! Det er helt sykt, og jeg kan med hånda på hjertet si at Linn har vært den beste samboeren jeg noen gang har hatt, og det inkludert kjæresten min!

Vi har taklet brudd sammen.

På den tiden vi har kjent hverandre har vi begge to vært gjennom hele to kjærlighetsbrudd hver. De to første ordnet seg kjapt og vi ble begge sammen med våre kjære igjen. De to neste derimot. Det har vært gråt, frustrasjon, snørr og tårer i lange baner, men det har også vært happy endings, glede og latter. Vi har taklet bruddene på ulike måter, men likevel alltid sammen, og som regel har det resultert i heftig shoppingterapi uten like. 

Jeg håper dere føler at dere kjenner oss litt bedre nå? 
Har dere noen fine venninnehistorier som dere ønsker å dele? 

FOTO - BLUE MONDAY

Skrevet: 11.11.2013, 10:44         Kommentarer: 2God mandags formiddag til alle der ute!

Akkurat nå burde jeg egentlig vært på skolen, men på grunn av dårlig form valgte jeg å holde meg hjemme. Nå skal det sies at jeg ikke ligger og later meg, da vi har en stor oppgave som skal være ferdigskrevet på onsdag! 

Jeg valgte å reposte noen gamle bilder til dere, som alle har vært postet på bloggen før. Håper dere liker bildene, og at dere har en fortreffelig mandag videre!
 Linn O.

 

SISTE SJANSE! KONKURRANSE - VINN GAVEKORT PÅ TRENINGSTØY!

Skrevet: 11.11.2013, 08:59         Kommentarer: 1I dag er siste sjansen for å bli med i konkurransen! 
Gå inn HER  og bli med i trekningen av et gavekort på 300kr! 
Vi trekker en vinner i morgen! 

Er du med? 

Linn K

 

TIPS - LAG STEARINLYS MED BILDE

Skrevet: 10.11.2013, 12:49         Kommentarer: 10

God søndag! 
Fikk tidligere et spørsmål om å lage et innlegg om hvordan man lager lys med bilde, så her kommer det.

Dette trenger du:

Servietter, kubbelys, bakepapir og strykejern.
(Servietter og kubbelys kan kjøpes billig på europris eller  upstairs.)
Dette trenger du:
Servietter, kubbelys, bakepapir og strykejern.
Servietter og kubbelys kan kjøpes billig på europris eller  upstairs.

Fremgangsmåte:
Nr 1.  Klipp servietten i fire deler ( Det er som regel fire "bilder" på en serviett, du trenger bare en av dem) 
Deretter drar du av 2 av 3 lag av servietten, slik at det bare er et kjempe tynt lag som er igjen. 
Når du har gjort dette river du det til slik at det passer fint på lyset.
( blir penere viss det ikke er helt rette linjer, slik det blir viss du klipper) 

Nr 2. Plasser den ferdige servietten på lyset, 
og klipp til en bit med bakepapir slik at det dekker rundt lyset. 
(Se bildet under)

Nr 3. Så begynner man å stryke over motivet. (Jeg har varmen på litt under 2, men dette kommer vell litt ann på hvilket strykejern du har)
Her må du være forsiktig!
Det skal strykes lett over til du ser at "luftbobblene" forsvinner. Servietten vil da bli dekket av stearin.
Holder du strykejernet for lenge på en plass, smelter lyset, og begynner å dryppe.
Du kan til en hver tid ta av bakepapiret for å se om hele servietten er dekket med stearin,
Viss den ikke er det er det bare å fortsette. Ta over en gang til der servietten fortsatt synes.

Så er du ferdig!
Mitt resultat ble slik:

Hva synes dere om tipset? 

Linn K

MORSOMME TUTORIALS - STEP BY STEP

Skrevet: 09.11.2013, 17:28         Kommentarer: 4

Har dere sett så mange morsomme og kreative ideer? 

Jeg syns det er kjempemorsomt med slike tutorials og jeg blir skikkelig inspirert av bilder som dette! Det aller meste er jo så enkelt at til og med du og jeg kan få det til, og det er jo et kjempestort pluss! Du kan finne disse og mange fler tutorials på denne siden.

 Linn O.


TEST: GHD ECLIPSE!

Skrevet: 09.11.2013, 14:32         Kommentarer: 2

Hei dere!

Nå blir det mange GHD-innlegg på rad, men jeg måtte bare teste den nye styleren og gi dere en tilbakemelding på førsteinntrykket mitt. Alt jeg kan si er wow! Jeg vet jo fra før av at GHD-stylere retter håret skikkelig, så det overrasket meg ikke med denne. Det som derimot overrasket meg var hvor mykt den gled gjennom håret. Det var ingen lugging i det hele tatt, og gud så deilig det var! Dessuten rettet den håret med en gang slik at jeg ikke trengte å dra den gjennom håret flere ganger. Jeg er dødsfornøyd! 

Det er ikke mange som får se meg uten rettet hår, men jeg må jo vise dere forskjellen. 
Før:

Slik ser håret mitt ut etter dusj og føn. Skikkelig brusete og stygt! Jeg føler meg så utrolig ukomfortabel med håret slik at jeg ikke en gang kunne vise dere ansiktet mitt, hehe. 

Etter:

Håret er rett og fint, og gjett hva? Det tok meg bare etpar minutter! Jeg er så utrolig fornøyd med den nye styleren min at jeg rett og slett ikke har ord. 

Jeg kan virkelig anbefale denne styleren til alle, og av meg får den terningkast 6/6! Jeg gleder meg allerede til å teste ut hvordan den fungerer til å krølle håret, hihi!

 


 

GHD ECLIPSE!

Skrevet: 08.11.2013, 22:19         Kommentarer: 6

Hei og god fredagskveld!

Jeg må bare oppdatere dere på kveldens store hengivenhet. De siste tre årene har jeg vært totalt avhengig av min søte, rosa GHD-rettetang som jeg fikk av kjæresten min. Dessverre ble denne gradvis mer og mer ødelagt for noen måneder siden før jeg ga den opp. Jeg kjøpte meg da en billig, dritdårlig rettetang som kompensasjon mens jeg ventet på å få en ny. Jeg kjente hårstrå-tårene trille hver gang jeg rettet håret med den, da den for det første er altfor varm, og ja, dritdårlig.

Men i dag fikk jeg nemlig burdagsgave fra kjæresten, ennå det fortsatt er 18 dager igjen til jeg har bursdag. Og jeg fikk akkurat det jeg ønsket meg. Ikke hvilken som helst GHD-styler, nemlig GHD Eclipse. Jeg har hørt så utrolig mye bra om denne styleren og har ønsket meg den lenge! 

En anmeldelse sier;
"En ny generasjon styler er lansert! GHD har alltid vært først ute med det siste, og den nyeste innovasjonen heter Eclipse. Eclipse Styler er basert på Tri-Zone teknologi. Den har seks hurtigtenkende sensorer,  og de tynne platene gir optimal varmekontroll med maksimal effekt som resultat. 
Med tri-zone teknologi i hver plate gir styleren presis kontroll, og en konstant varme på optimale 185 grader. Samtidig er den kaldere å holde rundt enn de tidligere versjonene. Styleren temmer selv de groveste hår på under 20 sekunder. Med GHD Eclipse kan du virkelig slippe frem din kreative side, og skape en hvilken frisyre du måtte ønske, enten det er slett hår, bølger eller krøller du ønsker." 

I morgen skal jeg skrive et innlegg om hvordan jeg syns den fungerer, så stay tuned!

Har du prøvd GHD sine stylere? Hvis ja, hva syns du? 
 Linn O.

 

JULEGAVETIPS - TIL HENNE

Skrevet: 08.11.2013, 18:05         Kommentarer: 2


Da var det på tide med julegavetips til henne! 
Linn skrev et innlegg i går om julegavetips for han, og da burde vi jo også ha noen tips for guttene der ute,
og noen av dem kan vell også muligens brukes til en venninne eller mor? 

Nr 1. Stylere 
Dette er noe som aldri kan slå feil hos en jente. Alle liker og dulle og stelle med håret sitt, og hva er vell da bedre enn en gave som denne? 
Det kan være litt dyre produkter, men det finnes selvfølgelig også billigere varianter enn Ghd sine. 
Nr 2. Klær og sko
Det finnes vell ikke mange ting jenter liker bedre enn klær og sko? 
Det kan nok kanskje være vanskelig å kjøpe klær til en jente på grunn av at det er så utrolig mange forskjellige stiler en jente kan ha,
men det positive med det er jo at du kan få henne til å gå i klær du personlig har plukket ut og synes er pene! 

Nr3. Gavepakker på kroppspleie 

Kjøp en ferdig gavepakke. Da slipper du å slite for å finne hver enkelt ting du kan kjøpe, her er alt allerede pakket og klart for levering! 
Det positive med disse pakkene er at thebodyshop har så utrolig mange herlige produkter. De har lukter som passer til alle, 
og absolutt alle produkter man trenger for å føle seg vell!
Disse pakkene kommer i forskjellige størrelser, og også i forskjellige prisklasser slik at du kan velge og vrake som du vil! Nr4. Gi henne noe pent
Vi jenter elsker ting som dette! 
Du kan kjøpe øredobber, ring, smykke, armbånd eller kanskje en klokke? 
Dette kan ikke slå feil! Du finner disse tingene i alle prisklasser, og så og si akkurat det utseende du ønsker! 
Du kan kjøpe et smykke til 200-300 kr som er helt perfekt for den jenta du kjøper det til. 
Ting må ikke koste flere tusen for at de skal bli satt pris på! 

Nr 5. Gavekort
Viss du synes det er vanskelig å kjøpe gaver til jenter og ikke klarer og bestemme deg for noe, kjøp et gavekort da vell! 
Gavekortet kan være på absolutt hva som helst. Klær, interiør, tv-serier/filmer, parfyme, sminke, hårprodukter, ja you name it! 
Da får hun mulighet til å plukke ut det hun selv liker best og alle blir fornøyde. 

Hva synes du om tipsene? 
Hva har du tenkt til å kjøpe til kjæresten/veninnen/moren din i år? 

Linn K

JULEGAVETIPS - TIL HAN!

Skrevet: 07.11.2013, 19:48         Kommentarer: 13

Hei, og god kveld!

Mange av dere har sikkert allerede startet på julegavehandelen, og noen har kanskje ikke? Jeg er en av de som aldri handler julegaver før i siste liten, og da kan det ofte være vanskelig å finne ut av hva man kan kjøpe til kjente og kjære. I dag tenkte jeg at jeg skulle komme med tre enkle julegavetips til dere som sliter med å finne julegave til kjæresten, bror, far eller kanskje bare en kamerat?

Tips nr. 1 - Klær.
Hvem blir vel ikke glad for å få garderoben oppgradert av og til? Mange gutter syns det er utrolig kjedelig å dra på shopping, og da er det jammen godt at de har noen shoppegale jenter i livet sitt! Det finnes utrolig mange fine klær både i butikker og nettbutikker for tiden, også til gutter! Og en julegave trenger jo ikke være all verdens, for det er da tanken som teller? Hva med en fin genser, t-skjorte eller kanskje noen fine, nye boxere? Anti-shopperne blir glad for det meste!

Tips nr. 2 - Godlukt.
På dette punktet er vel guttene like gale som oss jenter. Alle liker å lukte godt! Det fine med juletidene er at det som regel finnes gavepakninger i parfymeriene som inneholder sett med både parfyme og deodorant, til en ikke altfor dyr penge! Dette er jo en super gave til alle gutter. Og hva er vel bedre enn å få velge hvordan kjæresten skal lukte? Hihi

Tips nr. 3 - Tv-spill.
Dette er et tips som kanskje ikke er like gøy for oss jenter, men spilleglade gutter elsker det! De aller fleste gutter finner roen med å sette seg ned med et tv-spill, og kanskje de til og med får ut litt frustrasjon? Dette er en super gave som sjelden slår feil!

Jeg håper dere satt pris på disse tipsene, og kanskje noen fikk noen ideer om hva de kan kjøpe til en spesiell herremann? 
 Linn O.

 

FOTO - VANN

Skrevet: 07.11.2013, 09:57         Kommentarer: 5

God morgen dere! 
I dag var planen min egentlig å dra ut før jeg skulle på skolen for å ta noen bilder til dere,
men i Kristiansand regner det i dag, og jeg får dermed problemer med å dra med meg kameraet ut. 
Det er igrunn litt synd at man ikke kan ta bilder når det regner! Eller, jeg tørr hvertfall ikke satse på at kameraet tåler så mye vann. 
Så dere får se på litt eldre bilder inntil videre. Hva synes du om bildene? 

Linn K.

 NB - Husk konkurransen vår hvor du kan vinne gavekort på treningsklær!

SEKS KJOLEFAVORITTER!

Skrevet: 06.11.2013, 13:20         Kommentarer: 16


1. HER // 2. HER // 3. HER


4. HER // 5. HER // 6. HER

Nå har vi startet på November måned, og nå er det ikke lenge til det begynner å minne om jul. Noen har allerede kanskje smakt på julebrus og kakemenn? Julelysene blir snart hengt opp i byene, og ikke minst, det er snart tid for å pynte seg!

Julekvelden, juleselskap, julebord, nyttårsfester? You name it. Det er mange koselige sammenkomster å glede seg til, og i julen skal man jo som regel stasje seg litt ekstra opp. Jeg har vært inne på Nelly og plukket ut mine favoritter til den kommende julesesongen. I julen og tiden rundt føler jeg det viktigste er å se pen og ordentlig ut. Derfor har jeg valg ut kjoler uten rumper som synes under kjolekanten og pupper som spretter alle veier. Og se så nydelige de er!

Hva syns du om kjolene? Fant du noen favoritter?
 Linn O.

 NB - Husk konkurransen vår hvor du kan vinne gavekort på treningsklær!

TIPS - LAG PERSONLIGE JULEGAVER

Skrevet: 05.11.2013, 09:17         Kommentarer: 9

God morgen kjære lesere! 
Må først bare starte med å si at vi synes det er super gøy å se at det er så mange som er innom bloggen hver dag, fortsett med det! 

Nå har vi kommet til begynnelsen av november og det er vell snart på tide å begynne å tenke på julegaver? 
For oss studenter kan det ofte være vanskelig å få julen til å gå rundt.
Stipendet kommer inn, men husleie, strøm, mat og busskort /bensin skal fortsatt betales,
og da blir det gjerne ikke så mye igjen til å bruke på kjente og kjære,
så dagens tips fra meg blir: Lag julegaver selv! 

Lag personlige gavekort! 
Dette passer til alle. Det kan være til mor/far, kjæreste, venninne eller besteforeldre. 
Gavekortet kan også gå ut på hva som helst, det kommer vell kanskje litt ann på hvem du ønsker å sende dem til. 
Det kan være gavekort på en tre retters middag, kanskje en kake eller to,eller husvask.
Her er det rett og slett bare fantasien som setter grenser! 
Lag hjemmelagde lys! 
Dette er kjempe koselig, og ikke minst en veldig fin gave! 
Du kan kjøpe lys og servietter og lage akkurat de lysene du ønsker! 
Slike lys kan man selvfølgelig å kjøpe i butikken, men det er så mye billigere å lage dem selv! 

(Viss dere lurer på hvordan man gjør dette, så er det bare å spørre! Kanskje det kommer et innlegg om dette en annen dag (?)) 
Lag en scrapbook! 
Det er for det første utrolig koselig å lage dem, men ikke minst helt hærlig å få dem! 
Jeg fikk denne boken av Linn til 21års dagen min, og det er virkelig den perfekte gave! 
Dette kan også lages til alle! 

Hva synes du om å lage personlige julegaver? 
Er dette noe du kunne vurdert å gjøre?   

NB - Husk konkurransen vår hvor du kan vinne gavekort på treningsklær! 

Linn K.

WHAT THE FOX ACTUALLY SAYS

Skrevet: 04.11.2013, 21:47         Kommentarer: 1

Som dere sikkert skjønner har dette innlegget ingenting med verken Ylvis eller at reven sider "ringdingringding" å gjøre.

Reven er bare ett av få dyr som må lide for oss menneskers ekle forfengelighet. Da jeg så dette bildet fikk jeg litt vondt i hjertet. Visste dere at her i Norge får man belønning i form av penger for å levere inn en påkjørt rev? Dette fordi at vi mennesker mener at det finnes altfor mange rever her i landet, og at de ikke fører med seg noe godt på grunn av mye bakterier og urenheter i pelsen deres. Ikke nok med det, men her i Norge er det også lov til å skyte rev hele året - for å bli kvitt dem.

Dette er kun en liten tankevekker. Eller, det burde være det. Bloggere over hele landet skriver hjerteskjærende innlegg om hvor vondt prærieulven har det før den havner på kragen av de vanvittig stygge Canada Goose jakkene. Men er det egentlig noen som innimellom ofrer en tanke for våre dyrevenner her i landet, som man vanligvis ikke hører så mye om, men som gradvis forsvinner litt etter litt? Det gjør iallfall jeg, og det syns jeg dere også skal gjøre!

 

NB - Husk konkurransen vår hvor du kan vinne gavekort på treningsklær!

KONKURRANSE - VINN GAVEKORT PÅ TRENINGSTØY!

Skrevet: 03.11.2013, 19:25         Kommentarer: 9

God søndagskveld dere! 

Ettersom vinteren kommer nærmere og nærmere kan det lett skje at treningsmotivasjonen forsvinner litt.
Ikke nok med at motivasjonen faller, så er også treningstøy ganske dyrt.
Så derfor tenkte vi at hva er vel bedre enn en konkurranse hvor man kan vinne gavekort på valgfritt treningstøy til 300kr?

Treningstøyet kan dere se på Flust.no. (Direktelink) 

 


Vil du være med i konkurransen må du gjøre følgende: 

1. Skriv i kommentarfeltet at du er med.

2. Skriv e-post adressen din slik at vi lett kan kontakte deg om du blir den heldige vinneren.


Etter at konkurransen blir avsluttet trekker vi en tilfeldig vinner som vil kunne velge det treningstøyet han/hun ønsker, str osv.
også vil tøyet bli sendt hjem til deg!

Så, er du med? :)  

HALLOWEEN

Skrevet: 03.11.2013, 13:23         Kommentarer: 4

Hei og god morgen, alle sammen!

I går var det dags for å feire Halloween for oss også! Vi satte i gang i 8-tiden på kvelden og stemningen var helt topp fra første stund! Jeg skulle virkelig ønske vi hadde bedre bilder å dele med dere, men det å ta med kamera på fest er ganske nedprioritert hos oss begge, og i går gikk det dessverre i glemmeboken. Heldigvis fant jeg noen bilder på telefonen, både fra mobilkamera, instagram og snapchat, slik at dere i det minste får se hvordan vi så ut i går.

Det øverste bildet ble tatt med en gang vi ankom festen og resten er tatt videre utover kvelden, derfor en salig blanding av ansiktsuttrykk og bildekvalitet. Men vi hadde det iallfall kjempegøy, og det er da vitterlig det som teller?!

Noen flere som feiret Halloween nå i helgen?
 Linn O.

 

CRISTINA OTERO PHOTOGRAPHY

Skrevet: 02.11.2013, 01:09         Kommentarer: 4Herregud, har dere sett på maken!?

Det er ikke fryktelig lenge siden jeg oppdaget fotografen Cristina Otero og hennes slående vakre selvportretter! Jeg kan finne mye inspirasjon av å se på andres fotografier, men dette tok helt kaka! Så utrolig nydelig, annerledes og perfekt. Jeg har nesten ikke ord. Disse nydelige bildene er tatt av en SYTTEN år gammel, spansk jente. Det er når jeg ser slike fantastiske bilder at jeg virkelig angrer på at jeg ikke har satset mer på fotografi i livet mitt. Tenk å få til noe sånn som dette? Det er jo ren kunst. 

Ønsker dere å se flere av bildene hennes kan dere følge henne på facebooksiden hennes som dere finner her!

Flere enn meg som ble inspirert nå?
 Linn O.

 

FOTO - RAINY DAY

Skrevet: 01.11.2013, 09:02         Kommentarer: 10

God morgen kjære bloggvenner! 
I natt har vært en skikkelig regnfull natt i Kristiansand. Tordenet har stått på for fullt, og det har virkelig pøst ned,
men det er vell kanskje slik det er når man går inn i nest siste måned i året? 
Jeg er utrolig glad i å ta bilder av vann, så når jeg våknet i dag så jeg en gyllen mulighet til å endelig få tatt i bruk kameraet mitt igjen.
og jeg må si, GUD for en herlig følelse! 

Fikk til og med med meg denne lille luringen ut på tur denne morgenen:Hva synes du om bildene? 

-Linn K 

hits