<

To jenter fra Kristiansand. Blogger i hovedsak om fotografering! Bare spør om du lurer på noe :-)

Instagram: Prces / Linnklungland


IKKE REDIGERT VS. REDIGERT.

Skrevet: 02.04.2013, 21:27         Kommentarer: 3

VS.

Har prøvd meg litt frem og tilbake med redigering, og fant en veldig kul redigeringsmetode på Annika sin blogg! Som dere ser har jeg også testet ut ett av vannmerke-brushene jeg laget her om dagen. Tror faktisk jeg likte dette best.

Hvilket bilde likte dere best?

HVILKET VANNMERKE?

Skrevet: 30.03.2013, 20:53         Kommentarer: 5

Hei dere!

Da har jeg altså lært meg å lage vannmerke/signatur i photoshop. Jeg "signerer" jo nesten alle bildene jeg legger ut, rett og slett fordi jeg har blitt frastjålet bilder før. Den gangen det skjedde hadde jeg ikke begynt å signere bildene mine enda, og jeg hadde derfor ingenting å ta vedkommende på, noe som gjorde at h*n fikk creds for et bilde jeg hadde tatt, og brukte det som sitt. Jeg vet at mange irriterer seg over at folk signerer bildene sine, men jeg kommer ikke til å slutte med det, rett og slett fordi folk ikke klarer å la være å stjele. 

Men over til noe annet. Jeg laget to vannmerker, men er usikker på hvilket jeg liker best. Så derfor trenger jeg litt hjelp til å velge!
Hvilken av vannmerkene likte du best?

STAR TEXTURE

Skrevet: 24.02.2013, 14:55         Kommentarer: 4


//privat

Hva syns du om bildet?


er forresten med i en konkurranse hvor du kan vinne mascara og øyenskygge fra Oriflame (link)

GALAXY SUNGLASSES

Skrevet: 28.01.2013, 17:05         Kommentarer: 9


//privat

Satt og redigerte litt bilder istad, og har lenge hatt lyst til å prøve noe lignende på dette. Jeg syns det ble veldig kult! Rart hvor mye man kan gjøre i photoshop så lenge man prøver seg litt frem. Er første gang jeg har prøvd på dette, så resultatet ble jo ikke kjempebra. Jeg skal prøve igjen når jeg har tatt flere bilder.

Hva syns du om bildet?

hits