<

To jenter fra Kristiansand. Blogger i hovedsak om fotografering! Bare spør om du lurer på noe :-)

Instagram: Prces / Linnklungland


TEST: GHD ECLIPSE!

Skrevet: 09.11.2013, 14:32         Kommentarer: 2

Hei dere!

Nå blir det mange GHD-innlegg på rad, men jeg måtte bare teste den nye styleren og gi dere en tilbakemelding på førsteinntrykket mitt. Alt jeg kan si er wow! Jeg vet jo fra før av at GHD-stylere retter håret skikkelig, så det overrasket meg ikke med denne. Det som derimot overrasket meg var hvor mykt den gled gjennom håret. Det var ingen lugging i det hele tatt, og gud så deilig det var! Dessuten rettet den håret med en gang slik at jeg ikke trengte å dra den gjennom håret flere ganger. Jeg er dødsfornøyd! 

Det er ikke mange som får se meg uten rettet hår, men jeg må jo vise dere forskjellen. 
Før:

Slik ser håret mitt ut etter dusj og føn. Skikkelig brusete og stygt! Jeg føler meg så utrolig ukomfortabel med håret slik at jeg ikke en gang kunne vise dere ansiktet mitt, hehe. 

Etter:

Håret er rett og fint, og gjett hva? Det tok meg bare etpar minutter! Jeg er så utrolig fornøyd med den nye styleren min at jeg rett og slett ikke har ord. 

Jeg kan virkelig anbefale denne styleren til alle, og av meg får den terningkast 6/6! Jeg gleder meg allerede til å teste ut hvordan den fungerer til å krølle håret, hihi!

 


 

TANGLE TEEZER

Skrevet: 11.04.2013, 10:00         Kommentarer: 4


Jeg har ikke tenkt til å komme med noen dum unnskyldning på hvorfor jeg har vært så fraværende på bloggen i det siste. Hovedgrunnen til det er at jeg ikke har noen dum unnskyldning foruten det å være lat. Har tilbragt de siste dagene på besøk hos mamma, på jobb og på sofaen sammen med kjæresten. Vi har nemlig fått totalhekta på tv-serien Dexter...

Nok om det! Har lenge tenkt på å lage en liten anbefaling av min fantastiske Tangle Teezer som jeg fikk av min fantastiske svigermor for en goood stund siden. Jeg er så frelst og tror virkelig ikke det finnes en bedre hårbørste i hele verden! Den er perfekt for meg som bare må gre håret etter å ha vært i dusjen. Jeg merker jo hvor utrolig dumt det er å tvinge hårbørsten gjennom vått hår, men med denne fantastiske saken slipper jeg å tenke på det! Den bare glir rolig gjennom håret, som en drøm! Jeg har vært utrolig hårsår hele livet, men med Tangle Teezer trenger jeg ikke å tenke på at det lugger en gang. Dessuten kjennes håret så mykt og deilig ut etter at jeg har brukt den. Å, den er perfekt!

Har du prøvd tangle teezer? Hvis ja, hva er din mening?

ANBEFALING - DEFINE DEEP CLEAN RENSESHAMPOO

Skrevet: 30.03.2013, 17:08         Kommentarer: 1Jeg tenkte jeg skulle gi dere en liten anbefaling på Defines nye renseshampoo som jeg kjøpte for noen dager siden! Jeg så reklamen på tv, og måtte selvfølgelig bare prøve den. I dag brukte jeg den for første gang, og jeg er kjempefornøyd til nå. Jeg kjøpte den fordi jeg bruker FAST serien hvor både shampoo og balsam skal påføres i hodebunnen. Jeg har lett får å få litt fett hår når jeg bruker balsam i hodebunnen, og da er det jo perfekt å rense håret skikkelig før påføring av FAST produktene. I tillegg til at den renser håret skikkelig slik at håret føles lett og fint etter bruk, lukter shampooen kjempegodt og det er jo et stort pluss! Jeg kan absolutt anbefale denne shampooen til alle, da den passer til alle hårtyper. 

Har du prøvd denne shampooen? Hvis ja, hva er din mening om den?

TO FAVORITTER I SMINKEVESKEN!

Skrevet: 02.10.2012, 14:10         Kommentarer: 2IsaDora B.B Cream & L´oréal Gel Intenza Eyeliner.

Jeg kjøpte disse to produktene i Oslo og har bare blitt positivt overrasket over begge! Eyelineren var jeg veldig skeptisk til, men, unnskyld språket, herregud for en fantastisk eyeliner! Den er superenkel å påføre og sitter faktisk hele dagen, helt perfekt! Jeg er utrolig glad for at jeg oppdaget den lille skatten. Det fulgte også med en liten kost til å påføre den med, men den gadd jeg ikke å ta bilde av. B.B'en er også kjempegod! Jeg har prøvd Garnier sin BB-cream og den ble jeg kjempeskuffet over. IsaDora sin dekker kjempefint og føles ikke fet på huden. Alt i alt vil jeg si at disse to produktene har blitt nye favoritter i sminkevesken, og de brukes hver dag! 

Har du prøvd noen av disse produktene? I så fall, hva syns du?

PAKKE I POSTEN!

Skrevet: 20.07.2012, 18:10         Kommentarer: 9

"Kjære blogger. Det var mer enn 1.200 bloggere som ønsket å prøve høstens mascaranyhet fra Max Factor. DU er en av 200 heldige bloggere som får prøve. GRATULERER!"


Wow, dette var en konkurranse jeg virkelig hadde lyst til å vinne! Så nå sitter jeg her og har nettopp testet ut Eye Brightening Mascara fra Max Factor. Mascarens funksjon er å fremheve øyenfargen din ved hjelp av lysreflekterende partikler og krystalliserte fargeperler. Mascaraen hadde også en helt perfekt iFX børste som gjorde påføringen enkel, og som separerte vippene på en fin og naturlig måte!

I pakken lå det en mascara som skal fremheve blå øyne, i og med at det er det jeg har, og en søt, liten pose med et perlearmbånd i. 

Herlig, jeg elsker å få ting! Hihi.

Så måtte jeg jo bare prøve mascaraen med en gang. Jeg fjernet øyensminken jeg hadde på tidligere, og påførte kun mascara slik at resultatet skulle bli mest mulig naturlig. Jeg har heller ikke redigert noen av bildene!

Her ser dere et bilde med og uten Eye Brightening Mascara. Allerede her syns jeg øynene har fått en mye klarere farge! Vippene fikk et fint volum, noe som er helt perfekt for meg som egentlig har ganske korte vipper.

Her har jeg fått på mascara på begge øynene! Jeg syns mascaraen var helt fantastisk. Var lett å påføre og ga en del volum, da disse bildene ble tatt etter jeg kun hadde påført ett lag med mascara, når jeg vanligvis pleier å bruke to eller tre. Dette er definitivt en mascara jeg kommer til å fortsette å bruke som en ny favoritt, og den kan virkelig anbefales!

Syns du Eye Brightening Mascara så god ut? Kommer du til å kjøpe denne?


mx12cara
DISSE PRODUKTENE BRUKER JEG TIL HÅRET!

Skrevet: 17.07.2012, 15:57         Kommentarer: 30Hårolje fra Kérastase. Denne kan brukes både i tørt og vått hår, og før/etter dusj. Jeg bruker den før jeg dusjer, og sauser inn håret rett før jeg går i dusjen. Så vasker jeg det ut med sjampo. Håret blir deilig og mykt og får masse fuktighet. Det fine med å bruke den før jeg dusjer er at håret ikke blir tungt/fett.

Redken real control, overnight treat. Orker ikke skrive så mye om denne da jeg har skrevet et innlegg om den tidligere. Innlegget finner dere her!


Redken extreme anti snap. Bruker denne i håret etter jeg har dusjet, mens håret fortsatt er fuktig. Gir masse fuktighet til håret, noe jeg virkelig trenger!

Healthy Sexy Hair varmebeskyttende spray. Liker egentlig ikke denne så godt, men ble lurt av en frisør til å kjøpe den fordi den visstnok skulle være sinnsykt god. Og for meg som retter håret hver dag er det utrolig viktig å bruke varmebeskyttende. Kommer nok til å kjøpe en annen når denne er tom. Har du en varmebeskyttende å anbefale?

Bruker du noen av disse produktene? Skal jeg skrive flere slike innlegg?

ET FANTASTISK HÅRPRODUKT!

Skrevet: 27.06.2012, 22:25         Kommentarer: 1

Redken Real Control Overnight Treat. 

"Redken Real Control Overnight Treat behandler og gjenoppretter hårets naturlige vitalitet og sunnhet. Denne luksuriøse behandlingen virker over natten og gir mye fuktighet og glans slik at du våkner opp med vakkert hår. Denne rike, dypt behandlende masken gir intens fuktighet til håret samtidig som den bidrar til å kontrollere og reparere hårkutikulaen og gjør håret mer håndterlig og sunt. Redken Real Control Overnight Treat gir strålende, utglattende kontroll og indre styrke."

Gud, jeg er frelst! Da Linn og jeg var hos frisøren her om dagen kjøpte vi med oss denne godsaken hjem, og som jeg skrev; jeg er frelst. Jeg har lenge slitt med ødelagt og ekstremt tørt hår etter mye farging og mye bruk av rettetang. Da jeg var hos frisøren fikk jeg klippet bort nesten alt håret som var slitt. Etter frisørbesøket har jeg brukt denne hver gang jeg har dusjet, og den er bare så fantastisk! Du skal påføre den i håndkletørt eller tørt hår på kvelden før du legger deg, og på morgenen kan du selv velge om du vil skylle den ut eller la den sitte i håret. Dette produktet holder alle sine løfter! Håret blir silkemykt og utrolig glansfullt. Fantastisk, rett og slett. Jeg anbefaler alle som sliter med tørt og skadet hår å prøve denne. Dere vil bli like lykkelige og overrasket som meg, jeg lover!

Har du prøvd denne kuren? Har du et hårprodukt å anbefale?

hits