<

To jenter fra Kristiansand. Blogger i hovedsak om fotografering! Bare spør om du lurer på noe :-)

Instagram: Prces / Linnklungland


8 TING SOM IRRITERER MEG!

Skrevet: 03.04.2013, 18:52         Kommentarer: 3 1. Skrivefeil: Når folk har helt dustete skrivefeil som "Får" istedenfor "For", "Hva" istedenfor "Var", "Di" istedenfor "De" osv. Dette er ikke ment som noe slemt mot de som har skrivevansker. Det bare irriterer meg grenseløst!

 2. Orddelingsfeil: Bursdags kake, aprils narr, sjokolade melk, vaske klut... Argh, hvor skal jeg begynne?!

 3. Når folk snakker med andre mens de prater med meg i telefonen: Når du sitter i en telefonsamtale med noen og de begynner å snakke med andre mens de sitter i samtale med deg. Det er dritirriterende, og jeg har mest bare lyst til å legge på.

 4. Når folk tar ting fra meg uten å spørre: "Tok resten av maten din, jeg. Det så ut som om du var mett!" ... javel!

 5. Folk som ikke forstår ironi: ... jeg har ikke mer å tilføye på dette punktet

 6. Folk som skryter: "Åh, fikk 6 på prøven, fikk drømmejobben, fikk 10000000000 igjen på skatten, fikk blablablabla"    - jaokei, fint for deg.

 7. Folk som dummer seg på facebook for oppmerksomhet: "Status: Bare vær sånn du, jævla drittkjerring!" Og når folk da spør hva som har skjedd, får de i 99% av tilfellene et svar som "Ikke bry deg".

 8. Blunkesmiley:   ;-) Dette må være det styggeste jeg vet. Skriver kun den smileyen til folk når jeg er riv ruskende forbannet.

 

Hva irriterer deg?

5 TING SOM IRRITERER MEG - BLOGGERE

Skrevet: 13.10.2012, 17:24         Kommentarer: 4

1. Bloggere som skriver at de har hatt photoshoot, og legger deretter legger ut bilder som dette:

Webcamerabilder kan ikke kalles fotografier en gang. Alle som tar bilder med webcamera/mobil og deretter skriver at "i dag hadde jeg fotosjut med bestevenninna mi <333" - skjerp dere! Det kalles heller ikke en photoshoot om man står rett opp og ned i hagen foran et tre, bare til informasjon.

2. "Fin blogg <3 Kommentere tilbake??"

NEI, NEI OG NEI! 

3. Smilefjes og skrivefeil i innleggene.
Vi vet alle hvor utaffelig kjipt det er å lese et blogginnlegg med masse skrivefeil, men noe som irriterer med enda mer må være når det er smilefjes i innleggene. Eks. "I dag var jeg i byen på kafe ;)) hehe, det var dritmorsomt, spiste boller og drakk brus :D fikk litt vondt i magen etterpå da hehehe :PP". Bare dropp det. For alle sin skyld, bare dropp det.

4. Fotobloggere som ikke er fotobloggere.

"Foto - Strand i Danmark. I dag var jeg i danmark og tok dette dritfine bildet av en strand".
Det er dessverre ikke slik det fungerer, kjære dere. Jeg er ikke ekspertfotograf selv, men har eksperimentert med kamera og photoshop i 4 år. Jeg tar en hel haug av bilder, redigerer 90% av dem, og blir kanskje fornøyd med ett eller to. Det er vanskelig å få fine bilder, men please, ikke blogg om foto om du ikke har den minste anelse om hva du snakker om. 

5. Oppramsing i innlegg.

Eks. "I dag var jeg i byen med Janne, Caroline, Elisabeth, Morgan, Atle og Robert! Det var gøy!". Javel, who the fuck cares? Ingen av de random bloggerne som finner veien inn til slike innlegg aner hvem noen av disse personene er, og har ikke noe forhold til dem. Så hvorfor plage alle andre med opprams av Kari og Ola Nordmann når ingen egentlig bryr seg om hvem du har vært med. Det ser rotete og teit ut. Så bare slutt med det, alle sammen. 

Åh, det var deilig å få ut litt frustrasjon, gitt! Håper dere ikke tar dere for mye nær av alt jeg har skrevet, for det meste stemmer. Enjoy!

 

SPØRSMÅL!

Skrevet: 06.09.2012, 16:43         Kommentarer: 0

TRYKK HER FOR Å KOMME TIL SPØRSMÅLSRUNDEN MIN.

SPØRSMÅLSRUNDE?

Skrevet: 28.08.2012, 17:51         Kommentarer: 3

Hei, søtinger!

Jeg tenkte jeg skulle sparke i gang min første spørsmålsrunde her på bloggen! Nå har jeg blogget på denne en god stund, og fått bygget meg opp litt statistikk. Det jeg liker med spørsmålsrunder er at leserne kan spørre om hva de vil og hva de enn måtte lure på! Så dere kan spørre meg om alt mellom himmel og jord.

Hva lurer du på?

hits