<

To jenter fra Kristiansand. Blogger i hovedsak om fotografering! Bare spør om du lurer på noe :-)

Instagram: Prces / Linnklungland


Endelig på nett!

Skrevet: 27.01.2014, 12:22         Kommentarer: 0

Hei dere! 
Jeg har vært uten nett i noe som virker som en hel evighet, men nå er det endelig tilbake! 
Det er utrolig hvor avhengig en egentlig er av internett!

Så nå som det endelig går ann å blogge igjen, så lurer jeg på om noen har noen forslag eller ønsker for hva dere vil lese? 

Håper at noen har noen fine ideer!
Vi blogges! 

 Linn K 


 

HVA VIL DU LESE PÅ BLOGGEN VÅR?

Skrevet: 06.12.2013, 17:55         Kommentarer: 4Hei alle sammen!

Som dere sikkert ser er ikke bloggingen vår på topp for tiden. Vi har begge mye å gjøre, og inspirasjonen er ikke helt på plass. Er det noe spesielt dere ønsker at vi skal skrive mer om på bloggen? Fotografri, DIY, tanker/meninger, photoshop-tips, foto-tips?

Kom gjerne med forslag!

"KATTUNGE MÅ BORT I DAG."

Skrevet: 25.11.2013, 20:36         Kommentarer: 6


Hei alle sammen!

Jeg kom nettopp over denne diskusjonen på en "kjøp og salg"-side på Facebook. Jeg ble rett og slett sjokkert og sint over oppførselen på denne jenta. Her annonserer hun at hun skal gi bort en katt som om det skulle vært hvilken som helst sak. "Må vekk i dag." Jeg mener, er det mulig? Er det rart man ikke kommer noe vei med dyrevern og rettigheter når det finnes slike mennesker i verden? Senere i diskusjonen er det noen som spør hva som skjer med katten om det ikke blir gitt bort i dag, og svaret til denne jenta er da: Det vet jeg ikke. Skal du diskutere kan du ta det en annen plass. Er ikke interessert i det.

Jeg mener, hallo! Jeg blir så frustrert og irritert over mennesker som dette. På bildet over kan dere også se at jeg bare ikke klarte å la være å blande meg, og da ble hun spydig mot meg. Skjerpings folkens! Oppførsel som dette er bare ikke akseptabelt!

Hva mener du om slik oppførsel? Hvordan ville du respondert på et slikt innlegg?

 Linn O.


WINTER IS COMING

Skrevet: 19.11.2013, 19:15         Kommentarer: 5

Her i Kristiansand har det vært ganske mildt i mange dager nå, siden forrige uke en gang. Men nå i dag merket jeg plutselig hvordan kulden begynte å snike seg innpå. Det var sol og fint vær, men likevel kaldt - til og med i vinterjakke! Jeg blir redd av tanken på at det ikke er lenge til minusgradene, de galtte veien og snøen finner veien til sørlandet også. Jeg liker virkelig ikke vinteren. Det er kjempekoselig med jul og nyttårsfeiring, men vinter er ikke helt min greie!

Liker dere vinter? Har det kommet snø der hvor du bor?

DAGENS QUOTE

Skrevet: 18.11.2013, 22:40         Kommentarer: 4

 Linn O.


WHAT THE FOX ACTUALLY SAYS

Skrevet: 04.11.2013, 21:47         Kommentarer: 1

Som dere sikkert skjønner har dette innlegget ingenting med verken Ylvis eller at reven sider "ringdingringding" å gjøre.

Reven er bare ett av få dyr som må lide for oss menneskers ekle forfengelighet. Da jeg så dette bildet fikk jeg litt vondt i hjertet. Visste dere at her i Norge får man belønning i form av penger for å levere inn en påkjørt rev? Dette fordi at vi mennesker mener at det finnes altfor mange rever her i landet, og at de ikke fører med seg noe godt på grunn av mye bakterier og urenheter i pelsen deres. Ikke nok med det, men her i Norge er det også lov til å skyte rev hele året - for å bli kvitt dem.

Dette er kun en liten tankevekker. Eller, det burde være det. Bloggere over hele landet skriver hjerteskjærende innlegg om hvor vondt prærieulven har det før den havner på kragen av de vanvittig stygge Canada Goose jakkene. Men er det egentlig noen som innimellom ofrer en tanke for våre dyrevenner her i landet, som man vanligvis ikke hører så mye om, men som gradvis forsvinner litt etter litt? Det gjør iallfall jeg, og det syns jeg dere også skal gjøre!

 

NB - Husk konkurransen vår hvor du kan vinne gavekort på treningsklær!

hits