<

To jenter fra Kristiansand. Blogger i hovedsak om fotografering! Bare spør om du lurer på noe :-)

Instagram: Prces / Linnklungland


WORKOUT!

Skrevet: 14.01.2013, 20:46         Kommentarer: 6


Gamle, fine webcambilder fra da jeg først begynte å trene. Jeg var skikkelig bøs ->

I dag har jeg hatt nok en fin, svettefull treningsøkt! Vi trente i ca 90 minutter. Jeg startet treningsøkten med å sykle i 20 minutter for å bli god og varm i kroppen før jeg trente armer i ca 10 minutter. Siden jeg har hovedfokus på mage, rumpe og lår gidder jeg ikke bruke allverdens med tid på å trene armer, rygg osv. Det får jeg ta etter hvert når jeg føler at jeg ser fremskritt på det jeg legger mest vekt på. 

Når jeg trener rumpe, lår og legger bruker jeg dette programmet:

Jeg følger alle øvelsene slik de står på bildet, og sliter allerede på øvelse nummer to. Jeg tror dette må være de beste øvelsene for de områdene. Etter forrige treningsøkt gikk jeg som en 80-år gammel dame i flere dager etter å ha fulgt disse øvelsene. Jeg svetter mye og kjenner at melkesyra brenner i beina når jeg holder på, men fy søren så deilig det er etterpå. Jeg følger programmet med antall repetisjoner og har ca 30 sekunder pause mellom hver. 

Jeg kunne ikke finne noen gode illustrasjoner til mageøvelsene vi gjør, men jeg fant denne videoen som inneholder flere av mageøvelsene:

I denne videoen finner du mange gode øvelser for å trene magen, inkludert mange av de jeg bruker, som jeg skrev. 

Nå skal jeg bare slappe av og kaste meg i dusjen snart, så satser jeg på en god natts søvn. I morgen får jeg først besøk av Linn, så skal jeg besøke min tante og min nydelige lille kusine etterpå. Forhåpentligvis rekker jeg litt magetrening før dagen starter for fullt! Håper alle har hatt en kjempefin dag!

TRENINGSPLAN ÅRET 2013!

Skrevet: 08.01.2013, 19:36         Kommentarer: 11

Jaja, folkens. Dette er virkelig året for meg. Jeg har alle tidligere år hatt det samme nyttårsforsettet; dette året skal jeg trene og spise sunt. Har det noen gang skjedd? Nope. Dette året er jeg så motivert. Jeg har innsett at jeg kan ikke bli supertynn og veie 50kg pga kroppsbygningen min. Det er umulig for meg, rett og slett. Men jeg kan kan bli slank! Jeg kan trene, spise sunnere og få strammet opp kroppen. Jeg kan gå ned i vekt - og det skal jeg!

Jeg var på min første treningsøkt etter nyttår i går. Trente altså for første gang på ca to måneder eller noe. Ja, det var tungt, men det var skikkelig deilig å være i gang igjen også! Nå er jeg tilbake i gamle rutiner med trening fast tre dager i uken på treningsstudio. Jeg har også lest og kikket på nett etter øvelser jeg selv kan utføre hjemme de dagene jeg ikke er på trening, slik som de over her. Jeg skal ha hovedfokus på mage, rumpe og lår, men ellers også bygge muskler i hele kroppen slik at alt strammer seg opp litt.

Utenom regelmessig trening skal jeg også prøve å spise sunnere og få bedre rutiner når det gjelder mat. Jeg understreker prøve fordi det er noe jeg kommer til å slite med. Jeg har aldri vært flink til å spise regelmessig, og går gjerne gjennom en hel dag med bare to måltider hvor ingen av disse to er frokost. Jeg hater å spise mat på morgenen, men har innsett at jeg bare må. Jeg skal begynne med å prøve å holde meg til godteri og den slags kun i helgene, og spise mindre ved hvert måltid, men heller oftere. Så får vi se om jeg freaker helt ut og begynner å lage supersunne middager. Tro meg, det kommer aldri i livet til å skje!

Nå er jeg bare så klar for å komme i gang! Hvis jeg klarer å holde ut og faktisk begynner å se forandring selv, skal jeg love å holde dere oppdatert med bilder og alt som er. Nå gjelder det bare å holde motivasjonen oppe og jobbe hardt før sommeren!

Ønsk meg lykke til!

hits